Horoszkóp

Szemed színe sok mindent elárul rólad

Kétségtelen, a szem a lélek tükre. De azt vajon gondoltad volna, hogy a szemed színéből is kiolvashatók a jellemvonásaid? Keresd meg a szemed színéhez tartozó leírást, és tudd meg, milyen tulajdonságok illenek rád!

Az egészen sötétbarna, már szinte fekete szemek

titokzatosságról árulkodnak. Ha ilyen viszonylag ritka szemszínnel születtél, akkor erős vezetői képességekkel rendelkezel. Nem feltétlenül dolgozol kifejezetten vezetői pozícióban, de az szinte biztos, hogy többen is tőled függnek. A sportokhoz is remek érzéked lehet, pontos és megbízható vagy, gondolkodásod gyors. Jól kommunikálsz, választékosan fejezed ki magad.

A kék szemek

kedvességet tükröznek. A kék szemszín azt is elárulja rólad, szilárd és erős lélekkel rendelkezel. Erős a fájdalomtűrési képességed is. Ez persze nem minden kék szeműre igaz, de a hölgyek között azt mutatták ki, ők azok, akik mindenki másnál jobban tűrik a szülési fájdalmakat. Viszonylag gyorsan túl tudod tenni magad a depresszión, a szorongáson és az aggódáson is. Az is igaz lehet rád ugyanakkor, hogy kissé szétszórt és bizalmatlan lehetsz időnként.

Szemed színe árulkodik jellemvonásaidról
Szemed színe árulkodik jellemvonásaidról

A szürke szemek

két ellentétes személyiségről árulkodnak. Egyrészt lehetsz nagyon kiegyensúlyozott, máskor meg mintha az ördög veszett volna el benned. Hangulatod, hozzáállásod attól függ, éned melyik része erősebb éppen. Nagyon sok szeretet árad belőled, szívesen segítesz másoknak. Keményen dolgozol, a munkádat komolyan veszed.

A zöld szemek

A zöld színű szem nagyon különleges. Ha ilyen szemmel születtél, sokan szívesen cserélnének veled. Azt mondják, a zöld szeműek a legszexisebbek, mindenesetre az biztos, te is erős kisugárzással rendelkezhetsz. Az is biztos, tudsz másokra hatni, és nagyon szerethető a személyiséged. Született kreativitással rendelkezel, és a stresszt is valamivel jobban viseled másoknál. Ugyanakkor kiszámíthatatlan is lehetsz, a haragodtól pedig jobb tartani.

A világosbarna szemek

gyakran pici zöld színt is hordoznak. Az is biztos, igazi egyéniség lehetsz, ha ezzel a különleges szemszínnel születtél. Ugyanakkor csöppet sem egyszerű meghatározni a személyiségjegyeidet. Az elmondható, hogy független és magabiztos vagy, aki a leggyakrabban spontán cselekszik. A szemed egészen biztosan titokzatosságot rejt.

A barna szemek

Az emberek többsége barna szemmel született. Ha te is közéjük tartozol, akkor kijelenthető rólad, hogy többnyire magabiztos vagy, tudod, mit szeretnél elérni, ugyanakkor kedves a személyiséged. Megbízható és hűséges típus vagy, tiszteletet érzel mások iránt, nemes lélek lakozik benned. Könnyen lehet, hogy reggelente igencsak nehezen ébredsz.

Az emberek többsége barna szemmel született
Az emberek többsége barna szemmel született

(via CuriousMind)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top