Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek legdühítőbb tulajdonságai

Minden csillagjegynek vannak dühítő és persze nagyon is pozitív tulajdonságai. Hogy karaktered jellemvonásai közül melyek a legdurvábbak, vagy melyek azok, amelyeket mások nehezebb tolerálnak, és talán te magad is ezektől szenvedsz a leginkább, horoszkópodból kiderül. Ezek a rendkívül negatív tulajdonságok nem mindenkor és nem feltétlenül jelennek meg a csillagjegyeknél, de személyiségükben föllelhetők.

A Kos (március 20. – április 19.)

Horoszkópja szerint a Kos a legtürelmetlenebb csillagjegyek közé tartozik. Képtelen várni, mindent azonnal és ebben a pillanatban akar. Dühítő tulajdonságai még, hogy rendkívül gyerekesen tud viselkedni, hirtelen haragú és dühös típus, de az irigység és az önfejűség is jellemző rá.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika egészen biztosan a legmakacsabb csillagjegy. Rendkívül dühítő a birtoklási vágya, az anyagiassága, a lustasága és a rugalmatlansága, de a kényelmességétől, a már túlzott óvatosságától és a földhöz ragadtságától is könnyen idegbajt kapnak mások.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek rendkívül változékony. Hol ilyen, hol olyan, attól függően, hogy lényének épp melyik oldala az erősebb. Gyakran kiszámíthatatlan, nyughatatlan és felületes, de bizalmatlansága és folyamatos gyanakvása is meglehetősen bosszantó, nem beszélve flörtölési hajlamáról.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák az egyik legérzékenyebb jegy. Az érzékenységet mesteri szinte tudja fokozni, őrületbe kergetve ezzel a környezetét. Sokszor szomorú és kedvetlen, túlságosan is óvatos és körülményes, túlreagálja dolgokat, folyton aggódik, anyáskodik a szerettein.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán is uralkodó típus. Mindenről határozott véleménnyel rendelkezik. Rendkívül dühítő benne, hogy azt várja, minden róla szóljon. Hiúságát, büszkeségét sem könnyű tolerálni, de lehet arrogáns, önelégült, ugyanakkor rémesen érzékeny, aki másokat folyamatosan kritizál, de őt nem érheti kritika, emellett türelmetlen és hisztis.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz aprólékossága, szőrözése már-már beteges. Semmi sem elég jó neki, amit nem ő csinált meg. Hajlamos a pesszimizmusra, túlzottan kicsinyes és fontoskodó. Rémesen szigorú önmagához, másokat is folyamatosan kritizál, de önmagában szinte mindig talál kivetni valót. Kételkedő típus, aki nyers és durva is tud lenni, rendkívül konzervatív, és folyton aggódik valamiért.

Minden csillagjegynek vannak bántó tulajdonságai is
Minden csillagjegynek vannak bántó tulajdonságai is

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg döntésképtelen, hosszasan vacillál teljesen apróságnak tűnő dolgok között is. Előfordul, fontosabbnak képzeli magát, mint kéne. Máskor borzasztóan felületes, nagyon könnyen befolyásolható. Lehet hihetetlenül kényelmes, kiszámíthatatlan és meglehetősen változékony, attól függően, épp merre áll a mérleg serpenyője.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió is emocionális típus, emiatt pedig rendkívül sértődékeny. Csak a saját feje után megy, ellenőriz és uralkodik, gyanakvó és borzasztóan féltékeny. Az is igaz előfordul nála, hogy nem mutat érzelmeket, rosszindulatú és gonosz is lehet, veszekedős és rögeszmés.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas alapvetően nyitott és őszinte, de az is igaz, sokszor épp a lényeges részleteket hallgatja el. Ő az, aki mindig mindent tud, ugyanakkor túlzottan könnyen veszi dolgokat. Nem vállal kötelezettséget és felelősséget, türelmetlen és kiszámíthatatlan, következetlen és meglehetősen önhitt, felszínes és megbízhatatlan.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak szintén meglehetősen makacs típus. Folyton ellenőriz, konzervatív és anyagias. Bántóan pesszimista, tartózkodó és óvatos. A csillagjegy negatív tulajdonságai között megjelenhet a közöny és az arrogancia, az önzőség és a rugalmatlanság is.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő térigénye, függetlenségi vágya óriási. Ugyanakkor ő is tud bosszantóan közönyös és önfejű lenni. Érzéketlen és szélsőséges, lobbanékony, de a faggatózás sem áll tőle távol. Rendkívül különc és furcsa, lehet álmodozó, lázadó és makacs is.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak kiúszik a konfliktusok elől, lehetetlen vele vitázni, nem bírja a veszekedést. Nagyon nehezen dönt, a valóságtól szinte menekül, a határait sem érzi. Ugyanakkor naiv és hiszékeny, szégyenlős és félénk, borzalmasan érzékeny, és bizony lusta is lehet.

(via ThreeArtsThribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top