Horoszkóp

Ezt az 5 dolgot teszik az ágyban a sikeres emberek

Számtalan könyvet olvashattál, melyek mind-mind a siker titkát részletezik, de beszélgethettél is sikeres emberekkel a témában például tanfolyamokon. Egyetlen dologról biztosan nem hallhattál eddig, mégpedig arról, hogy mit tesznek a sikeres emberek, mielőtt nyugovóra térnének. Ezt az öt szokást érdemes átvenni tőlük.

A sikeres emberek valójában pontosan olyanok, mint te is, csak eltérő szokásaik lehetnek. Ha kíváncsi vagy, vajon mit tesznek ezek az emberek, miben mások, miután magukra csukták hálószobájuk ajtaját, akkor mindenképpen olvasd végig ezt az írást.  És persze már ma estétől vezesd be te is ezeket a szokásokat.

1. A sikeres emberek lazulnak az ágyban

Elalvás előtt már biztosan nem dolgoznak. A munkát soha nem viszik az ágyba. Inkább lazulnak és pihennek. Így ha te is elindulnál a siker felé vezető úton, relaxálj, meditálj minden este. Lényeg, hogy kapcsold ki az agyad.

2. A sikeres emberek olvasnak az ágyban

A sikeres emberek többsége saját bevallása szerint könyvet olvas, mielőtt elalszik. Mindezt pedig azért teszik, mert számtalan feszültség éri őket nap közben, az olvasás pedig száműzi a stresszt. Olvashatsz bármit, ami érdekel, az biztos, nyugodtabb alszol, mintha számítógépeznél vagy a mobilt nyomogatnád.

3. A sikeres emberek terveznek az ágyban

Nehezen jön álom a szemedre, és egészen biztosan rosszul alszol, ha a következő napon stresszeled magad az ágyban. A sikeres emberek aggódás helyett inkább inkább a reggeli teendőket gondolják át. Amikor folyamatosan zakatol az agyad, tele van a fejed a munkával, írd le sorban egy lapra, mi mindent kéne elvégezned. Sokkal tisztábban látod a következő napod, ha rendszerezed a feladatokat.

4. A sikeres emberek kikapcsolnak az ágyban

Szó szerint kikapcsolnak, ugyanis lekapcsolják a tévét, kikapcsolják a mobilt, a tabletet. Elérhetetlenné válnak. Biztosan te is többször ellenőrzöd napközben az e-maileket, az sms-eket, a telefonhívásokat vagy az üzeneteket a Facebookon. Mindez rendben is van. Lefekvés előtt hagyd ezeket holnapra, ami eddig nem volt fontos, megvár reggel is.

5. A sikeres emberek alvás előtt nem isznak

Leginkább alkoholt. Az alkohol ugyanis befolyásolja az alvás minőségét. Kutatás igazolja, az alkohol megzavarhatja a normál alvási ciklust. Már pedig, ha rosszul alszol, fáradtan ébredsz reggel, nehezebben koncentrálsz nap közben, a feladatokat is kevésbé hatékonyan végzed.

Még egy dolgot tesznek a sikeres emberek elalvás előtt, ezt ugyanakkor nem részletezzük, inkább a fantáziádra bízzuk… Szép álmokat!

A sikeres emberek öt fontos dolgot tesznek az ágyban
A sikeres emberek öt fontos dolgot tesznek az ágyban

(via Daily Vibes)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top