Horoszkóp

Inspiráló és izgalmas randira számíthatsz az Ikrek jegyűekkel

Az Ikrek érdekes, izgalmas és inspiráló csillagjegy. Hogy mire számíthatsz, ha Ikrek hölggyel vagy férfival randizol, cikkünkben részletezzük. Íme a legfontosabb tudnivalók, hogy a randevúból párkapcsolat és szerelem szövődhessen.

Az Ikrek jegyű hölgyek és férfiak energikusak, gyorsak, hevesek. Abban biztos lehetsz, ha Ikrekkel randizol, nem fogsz unatkozik. Kifejezetten szórakoztató partnerre lelhetsz a csillagjegy szülöttével. Az is igaz, meglehetősen szókimondó, így ha túlzottan bántónak érzed a fogalmazását, jobb, ha más partner után nézel.

Az Ikrek olyan társat keres, aki hozzá hasonlóan izgalmas és szórakoztató, szóval, nem érdemes unottan bólogatva üldögélni, míg ő beszél, mert következő találkozásra biztosan nem kerül sor.

Az Ikrek mindent tudni akar rólad

Az Ikrek kedveli a művészetet, így értékelni fogja, ha kiállításra, színházba invitálod, de még egy főzőtanfolyam sem veszi el a kedvét. Sőt, imádni fogja, hogy társaságban lehet. Nem lősz mellé azzal sem, ha koncertre, vidámparkba vagy stand up előadásra váltasz jegyet. Ha imponálni szeretnél neki, a randi után említsd meg, milyen jót beszélgettetek, mennyire jól érezted magad a társaságában.

Az Ikrek nagyon kíváncsi. Ne lepődj meg, ha mindent tudni akar rólad már az első randevún. Kíváncsian fürkészi, hogyan kommunikálsz, mivel foglalkozol, mi érdekel, mennyire vagy intelligens és okos. Mindez pedig pozitív jel, hiszen fölkeltetted az érdeklődését.

Az Ikrek társaságkedvelő

Az Ikrek imádja a társaságot, és többnyire sokan is veszik őt körül. Szívesen szervez partikat, vagy tesz eleget mások meghívásának. Igazi társasági ember, így ha te inkább magányos típus vagy, érdemes elgondolkodnod a továbbiakon.

Az Ikrek egyetlen dolgot biztosan utál, az pedig az unalom. Ugyanígy a féltékenységet, az ellenőrzést sem viseli jól. Levegőre van szüksége, hogy azt tehessen, amit igazán szeret. Szívesen olvas, szereti a filmeket, imád utazni, gyűjteni az újabb és újabb információt.

Az Ikrek ugyanakkor a vidámság mellett időnként igencsak ideges, feszült és kibírhatatlan tud lenni. Ilyenkor türelmetlen, nincs jó passzban. Viszont gyorsan összeszedi magát, és ismét a bátor és vagány oldalát mutatja. Hasonló partnerre vágyik, mint ő maga, akivel jókat beszélgethet, aki ugyanolyan kíváncsi, mint ő, aki izgalmas és kreatív minden tekintetben.

Izgalmas randira számíthatsz az Ikrek jegyű nővel vagy férfival
Izgalmas randira számíthatsz az Ikrek jegyű nővel vagy férfival

(via Though Catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top