Horoszkóp

Mennyire hűséges a párod? Horoszkópja elárulja

Hogy szerelmed, párod mennyire hűséges, csillagjegye elárulja. Persze a horoszkópokból az is kiderül, te mennyire vagy hűséges a párkapcsolatodban. Keresd ki a születési időpontok szerinti csillagjegyeket, és olvasd el az azokhoz tartozó leírásokat.

A Kos (március 20. – április 19.)

Horoszkópja szerint a Kos bizony inkább a sor végén található, ha hűségről esik szó. Talán ő a legkevésbé kitartó partner, legalábbis amíg párjára nem talál. Szereti a kihívást, a kalandot, merész és bátor. Magának való, önző is lehet, ilyenkor pedig nem különösebben érdekli, hogy bárkinek az elvárásait teljesíti-e, vagy nem.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika minden bizonnyal a legmakacsabb csillagjegy. Az is igaz róla, hogy szívét, lelkét beleadja a párkapcsolatba. Párja mellett a végsőkig kitart, és szinte mindenkor megteszi, amit kedvese vagy a családja kér tőle. Társához őszinte, és nagyon megbízható.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek kétarcú. Lehet, hogy rendkívül megbízható és kitartó, de az is előfordulhat, pillanatig sem hezitál, ha épp alkalma nyílik, és él a lehetőséggel. Vagyis az Ikrek lehet nagyon hűséges, de nagyon csalfa is. Attól függ, épp melyik énje erősebb.

A Rák (június 21. – július 22.)

Ha igazán megbízható, kitartó és hűséges társat keresel, a Rák tökéletes választásnak bizonyulhat. Amellett, hogy intelligens, a Rák mindent megtesz a társáért, a családjáért. Szívét, lelkét beleadja a kapcsolatba, és biztos lehetsz benne, ő sosem fog megcsalni.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán igazán nagylelkű és emberszerető típus. Kifejezetten kitartó és hűséges, amíg azonos hullámhosszon vagytok. Ugyanakkor vakon senkiben sem bízik meg, és retteg a megcsalástól. Ha összetöröd a szívét, többet biztosan nem látod. Ha pedig nem kapja meg a kellő figyelmet, ő keresgélhet máshol.

Horoszkópodból kiolvasható, mennyire vagy hűséges a párkapcsolatodban
Horoszkópodból kiolvasható, mennyire vagy hűséges a párkapcsolatodban

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Több dolog is nagyon fontos a Szűz életében, a párkapcsolata biztosan elsőbbséget élvez. Mindaddig nagyon hűséges, amíg megkapja azt a figyelmet és törődést, kedvességet, amit párjától elvár. Amint úgy érzi, valami már nem stimmel a párkapcsolatban, inkább új partnert keres magának.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg akkor boldog, ha párkapcsolatban élhet. Pontosan emiatt értékeli társát, akihez hűséges és őszinte. Hosszan kitart párja mellett, de nem a végsőkig. Ha úgy érzi, már nincs miért küzdenie, ő is inkább új partnert után néz.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpiót fűti a szenvedély. Amíg párkapcsolatában érzi a szikrát, addig nagyon hűséges és megbízható társ. Ha eltűnik a szenvedély a kapcsolatból, ő lesz a leghűtlenebb partner a csillagjegyek között. Rendkívül féltékeny, ezért nem viseli el, ha őt csalják meg.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas a hűséget egészen sajátos módon értelmezi. Az egyik pillanatban még reménytelenül szerelmes, a másik pillanatban ugyanakkor minden érdeklődését elveszíti párja iránt,és gyorsan új kihívás után néz. Nos, ezért nehéz meghatározni a Nyilas hűségét. 

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak rendkívül hűséges típus. Amikor úgy érzi, valami nincs rendben a párkapcsolatában, minden erejével küzd, hogy helyrehozza azt. Érdemes a Baknak új és újabb lehetőséget adni, ugyanis nagyon izgalmas partner tud lenni.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő alapvetően hűséges a párkapcsolatban. Hűsége ugyanakkor attól is függ, társa hogyan viselkedik vele, mennyi teret ad neki. Ha őszinte vagy vele, tőle is őszinteséget várhatsz, de ha titkolsz előle valamit, vagy hazudtál neki, ő az egyik legkegyetlenebb félrelépő, akivel eddig találkoztál.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak rendkívül érzéki és érzelmes típus. Őszinte szerető, igaz barát. Ha társa megcsalja, nem vesz revansot, és nem keres másvalakit, de a kalandosabb ösztönét biztosan felpiszkálod. Akkor fog elhagyni, ha izgalmasabb és inspirálóbb társat talál nálad.

(via AstroSpeak)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top