Horoszkóp

Neked is meg kell ismerned a szerelem 3 típusát

A szerelem, a párkapcsolat három arcát, háromféle típusát neked is meg kell ismerned. Nem mindegy, milyen kapcsolatban élsz, milyen tapasztalatokat gyűjtesz éppen. Van, amelyikből nagyon sokat tanulsz, közben szenvedsz, a másik mesés, mégsem tudod benne önmagad adni. Ismerd fel, milyen szerelemben élsz éppen!

A szerelem bonyolult. Mindenkor, ha új kapcsolatba kezdesz, bízol benne, talán most tényleg az igazival ismerkedtél meg. Aztán amikor igazán szerelmes vagy, nem könnyű kimondani, mi is az valójában, amit érzel. Újabb és újabb szerelmeken át gyűjtöd a tapasztalatokat, fejlődsz lelkileg.

Háromféle szerelemben lehet részed az életed során. Mindhárom típus más és más szerepet játszik, más és más arcát mutatja. Más és más tapasztalatra hívja fel a figyelmed.

1. A szerelem olyan, mint a mesékben

Ez a szerelem valóban olyannak tűnhet, mint amit a romantikus filmekben láthatsz, vagy amilyenekről a mesék szólnak. Mindenki pontosan ilyenre vágyik. Meglepő módon ugyanakkor csöppet sem egyszerű a tökéletes szerelemben létezni. Ha már átélhettél ilyen szerelmet, vagy a mostani párkapcsolatod pontosan ez, akkor azt is tudod, a kezdeti lángolást követően mennyire nehéz azt mutatni vagy azt tenni, ami valójában nem te vagy. Abban a szerelemben, amelyik papíron tökéletesnek tűnik, és nagyon hasonlít a filmes történetekhez, valójában nem adhatod önmagad, mert akkor is kiderülhet, egyikőtök sem tökéletes.

2. A félreértett szerelem

A szerelemnek ez a típusa lehet az, amelyikre a legkevésbé számítasz, amikor összeismerkedsz a vonzó ismeretlennel. Ez a kapcsolat ugyanis megdönti minden korábbi, a szerelemről és a párkapcsolatokról alkotott nézetedet. A félreértett szerelem – ellentétben a mesés szerelemmel – papíron működésképtelen, a valóságban mégis egészen mást sugall. A szerelem váratlanul ér, nem tudsz ellenállni. A partner iránti érzéseidet lehetetlen megmagyarázni, de abban biztos vagy, ő az, aki igazán tudja, mit érzel, ő az, aki pontosan olyannak szeret, amilyen vagy. Az érzések összekavarnak, mert a szerelem eleinte csöppet sem könnyű, mégis pontosan tudod, ez most valódi.

3. A mérgező szerelem

Ez a legnehezebb szerelem, amit megélhetsz, mert ez a párkapcsolat tanítja neked önmagadról a legtöbbet. A személyiségedet alapvetően változtatja meg. Az érzelmi manipuláció, a dráma, a játszmák, a hazugságok a mérgező szerelem összetevői, mégis tovább maradsz a kapcsolatban, és jobban ragaszkodsz a másikhoz, mint kellene. Annak ellenére, hogy tisztában vagy vele, egyikőtök sem boldog, mégis benne maradsz a kapcsolatban, és gyűjtöd az újabb tapasztalatokat. Még ha történnek is veled pozitív dolgok, azok szinte elsüllyednek a mérgező tapasztalatok tengerében. A fájdalmas emlékeket aztán csöppet sem könnyű elfelejteni. A mérgező szerelem felismerésének kulcsa, hogy jobban akarod a kapcsolatot működtetni, több energiát fektetsz bele, mint kéne.

A szerelem három típusát élheted meg
A szerelem három típusát élheted meg

(via DailyVibes)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top