Horoszkóp

Szemed többet árul el rólad, mint gondolnád

A szem a lélek tükre. Minden kiolvasható belőle. Sokkal több, mint amit eddig gondoltál. Árulkodik a formája, a mélysége, a közelsége, a vonala. Hogyan árulod el első pillantásra a személyiségedet? Mit tudhatsz meg magadról vagy másokról a szeme alapján? Cikkünkben az izgalmas részletek.

A magyar nyelv gazdagsága egyedülálló. A személyiséged, a személyiségjegyeid mind-mind a szemedből indulnak. Nézz valaki szemébe, és a teljes arcát látod. Nézz valaki szemébe, és megtudod, milyen jellemvonásokkal rendelkezik.

Erről árulkodik a szem formája

A mandula formájú szemek karizmatikus, ösztönös és mélyen érző személyiségjegyeket hordoznak. Ha mandulavágású a szemed, biztosan szereted a csendet, a nyugalmat, ugyanakkor az új dolgokhoz inkább bizalmatlanul állsz hozzá.  

A kerek szemforma gazdag képzelőerőre, kreativitásra utal. Álmodozó típus lehetsz, aki bizony gyakran szállhat el a realitás talajáról. A logika, az észérvek helyett inkább a megérzéseidre hallgatsz, amikor valamiről döntened kell. Sokan nem értenek, még többen ugyanakkor szívesen keresik a társaságodat.

Erről árulkodik szemed elhelyezkedése 

A mélyen ülő szemek titokzatosságról árulkodnak. Több mindent is elrejthetsz a fürkésző szemek elől. Nehezen engedsz másokat közel magadhoz annak ellenére, hogy nagyon romantikus és mélyen érző típus vagy. Leginkább a hozzád hasonló emberek társaságát keresed. Érdekel a spiritualitás, az ezotéria.

A kiemelkedő szemek érzékenységet és barátságos személyiséget takarnak, aki ugyanakkor hajlamos lehet az aggódásra. Nyitott személyiségednek köszönhetően könnyen kötsz barátságot, és a család is nagyon fontos számodra. Könnyű veled szóba állni, de előfordul, hogy pesszimistán állsz a dolgokhoz.

Szemeid többet árulnak el rólad, mint gondolnád
Szemeid többet árulnak el rólad, mint gondolnád

Ezt olvashatod ki a szemek méretéből

A nagy szemek nagy szenvedélyt jelölnek. Nyitott és kreatív a személyiséged. Mélyen éled meg az érzelmeket, inkább az érzések irányítanak, mint a logikus gondolkodás. A legnagyobb hibád, hogy nagyon könnyen megbízol másokban.

Az apró szemek pontosan ellentétes tulajdonságokat hordoznak. Jellemző a logikus gondolkodás, az érzelmek inkább a háttérbe szorulnak. Nagyon intelligens, okos lehetsz, ha kicsik a szemeid. Alaposan átgondolod, mérlegeled, kiben bízhatsz meg.

Ezt olvashatod ki a szemek távolságából

A legtöbb ember szeme inkább közel ülőnek mondható. Ha te is közéjük tartozol, érdekel a kultúra, a történelem, erkölcsi értékeidet a neveltetésedből hozod. A változás megrémíthet, nem igazán éled az életed, gyakran lehetsz boldogtalan.

A távol ülő szemek életörömről vallanak. A jelenre koncentrálsz, tanulsz a múlt hibáiból, élvezed az életet. Szereted az új kihívásokat, szívesen átlépsz a határaidon is.

(Dailyvibes)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top