Horoszkóp

6 jel, hogy gyermeked öreg lélek

Erős és összetéveszthetetlen jelekből tudhatod, hogy gyermeked nagyon sokszor reinkarnálódott már, és nagyon öreg lélek. Hogy pontosan melyek ezek? Részletezzük a hat legjellemzőbbet.

1. Nehezen találja a helyét a többi gyerek között

Nagyon erős jele, hogy gyermeked öreg lélek, amikor nehezen ért szót a saját korosztályával, nem találja helyét a gyerekek társaságában. Bölcsebbnek tűnik a korához képest, nem viselkedik “gyerekesen”.

2. Keresi a felnőttek társaságát

Hogy gyermeked számtalan előző életet tapasztalt meg, jól bizonyítja, amikor a gyerekek helyett inkább a felnőttek társaságát keresi. Szokatlan módon megérti a felnőttek társalgását, a humort, és korához képest nagyon értelmesen tud a felnőttekkel szóba elegyedni.

3. Úgy gondolja, a hatalom butaság

Hogy gyermeked öreg lélek, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a szülői fegyelmezést, hatalmat pontosan ugyanolyan idiótaságnak gondolja, mint a többi gyerek viselkedését. Bámulatosan világosan lát rá az életre, a nevelésre, a szabályokra, melynek többségéről úgy gondolja, rosszak és fölöslegesek.

4. Folyamatosan kérdésekkel bombáz

A számtalan reinkarnáción át született gyermek nagyon kíváncsi, folyamatosan kérdéseket tesz föl, de nem a miért érdekli, annál sokkal mélyebb magyarázatokra vágyik. Könnyen előfordulhat, az idegeidre megy a folyamatos kérdéseivel és szövegeléssel.

5. Magában is jól elvan

Újabb erős jele, hogy gyermeked öreg lélek, ha szívesen tölti magányában az időt, mégsem unatkozik. Inkább befelé forduló típus, a hangos, zajos és túl vidám társaságok riaszthatják. Jól érzi magát a saját világában, ritkán találkozik kortársaival. Sokan azt gondolják róla, önző és magának való, de erről szó sincs, egyszerűen nem vágyik a társaságra.

6. Képességeihez mérten rosszabbul teljesít

Jellemző, hogy az öreg lélekkel reinkarnálódott gyerek rosszabbul teljesít az iskolában, mint amire képességei alapján lehetősége lenne. Még csak arról sincs szó, hogy a többiek lennének okosabbak, egyszerűen nem akar kitűnni, megtartja tudását magának. Társainál kevésbé motivált.

Fontos jelekből tudhatod, hogy gyermeked öreg lélek
Fontos jelekből tudhatod, hogy gyermeked öreg lélek

(gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top