Horoszkóp

Így kerülheted el a szakítást a horoszkóp szerint

A szakítás mindenkinek fájdalmas. Elveszíteni valakit, aki addig fontos volt, akkor is megviselhet, ha szereted a függetlenséget, a szabadságot. Amikor fölmerül a szakítás lehetősége, még mindig lehet esélyed megmenteni a párkapcsolatot. A horoszkóp megmutatja a lehetőségeket. Keresd meg szerelmed csillagjegyét, és olvasd el a szívéhez visszavezető utat!

A Kos (március 20. – április 19.)

Horoszkópja szerint szerelmed arra vágyik, hogy mindig ő legyen nálad az első. Ha Kos jegyűként úgy gondolja, már nem érdekled eléggé őt, szerinte a szakítás elkerülhetetlen. Ha valóban szeretnéd megmenteni a kapcsolatodat, légy sokkal figyelmesebb Kos pároddal, és mondd el neki minél többször, hozzá hasonlóval még sosem találkoztál.

A Bika (április 19. – május 20.)

Csillagjegye szerint a Bika a randevúzás idején figyelmes, megbízható és együttérző partner. Idővel kényelmesebbé válhatott, ez igaz, de számára a párkapcsolat biztosan nagyon értékes. Ha boldog és örömteli kapcsolatra vágysz Bika társaddal, nagyon fontos, hogy semmit se rejtegess előle.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek szókimondó, nem rejti véka alá a véleményét. És ugyanezt várja tőled is. Amkor a párkapcsolat már nem úgy működik, ahogy szeretnéd, ne add fel, inkább Ikrek társaddal tisztázd a félreértéseket. Ha birtokolni és korlátozni akarod őt, nem kerülheted el a szakítást.

A Rák (június 21. – július 22.)

Kétségtelenül a Rák jegy szülötte a legérzékenyebb valamennyi csillagjegy közül. Társad rendkívül érzelmes, és szinte mindenkor a szíve szavát követi. Az udvariatlanságot, faragatlanságot nagyon rosszul viseli, óriási szívével pedig nehezen felejt. Ha szakításig jut a kapcsolat, hogy megmentsd, légy megbízható és elfogadó Rák szerelmeddel.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán jegy leghőbb vágya, hogy ő lehessen társa királya vagy királynője. Éppen ezért, amint úgy érzi, már nem kapja meg az oly vágyott figyelmet, biztosan jeleneteket fog rendezni. Ha el szeretnéd kerülni a szakítást, akkor értékeld és tiszteld őt. Azt is érdemes észben tartanod, Oroszlán párod számára nagyon fontos a szex, ezért ha az már nem a korábbi fokon izzik, úgy érzi, valamiért bünteted őt.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz nagyon pedáns, talán túlzottan is. A rendetlenséget, a trehányságot nem bírja elviselni. Ha nála valami szakító ok, ez biztosan az egyik. Szűz társad odaadó szerető, a külvilág előtt ugyanakkor kicsit szégyenlős, visszafogott lehet. Nagyon fontos, soha nem vitatkozz vagy veszekedj vele, ne alázd meg mások előtt, mert nála ez is szakításhoz vezethet.

A horoszkóp megmutatja, hogy mentheted meg a párkapcsolatodat
A horoszkóp megmutatja, hogy mentheted meg a párkapcsolatodat

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A párkapcsolat talán a Mérleg jegy számára a legfontosabb valamennyi csillagjegy között. A feltétel nélküli szeretet, a kölcsönös tisztelet egymás iránt rendkívül fontos érték Mérleg társad számára. Ha ezeket nem tudod megadni neki, nincs más lehetőség, amivel megmenthetnéd a kapcsolatot.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Ha Skorpió a szerelmed, még csak eszedbe se jusson megcsalni őt. Ugyanis ha csak a legkisebb jelét érzi annak, hogy becsapod és megbántottad, véget nem érő kutakodásban, faggatózásban lesz részed. Fájdalmát biztosan megbosszulja. A párkapcsolatot csak úgy mentheted meg, ha mindent megteszel a kapcsolatért, és minden figyelmedet Skorpió társadra fordítod.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Ha Nyilas jegyű a párod, akkor el kell fogadnod jelmondatát: szabadság és függetlenség mindenek fölött. Ugyanis ha úgy érzi, csak egy picit is veszélyezteted ezt a vágyát, nagyon gyorsan visszavonulót fúj, és nem könnyű kicsalogatni a csigaházból. A szakítást csak úgy kerülheted el, ha tiszteletben tartod a távolságra való igényét, ha nem próbálod szabályozni, és elfogadod, hogy mindig menni akar.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak nagyon nehezen mutat érzelmeket, ezt tudnod kell párodról. Ennek ellenére őt apróságokkal is meg tudod bántani. Szereti, ha megvan a saját élete, és nagyon rosszul viseli, ha abba bele szeretnél látni. Döntéseit megfontolja, a vitákat, veszekedéseket pedig inkább elkerüli. A legfontosabb, hogy tiszteletben tartsd a dolgait, és fogadd el, amikor elvonul a saját világába. 

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő társad mély érzésű, de neki sem könnyű azt kimutatni. Dühíti, ha korlátozod a szabadságát. Azt pedig még kevésbé viseli, ha kihagyod őt a társasági életből. Ha nem viszed el a családhoz, a barátok közé, és nem vonod be a mindennapi életedbe, szinte biztos, hogy szakítani fog veled.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak nagylelkű, kedves és szeretetre méltó. De a műveltség is fontos a számára. A tiszta és őszinte párkapcsolatban hisz. Ha ezeket az értéket nem találja meg benned, horoszkópja szerint a szakítás biztosan elkerülhetetlen.

(via Astrospeak)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top