Horoszkóp

4 jellel próbálnak a szellemek kapcsolatban lépni veled

A szellemvilág számtalan módot és lehetőség talál arra, hogy felhívja magára a figyelmet, hiszen szemmel nem látod őket. Négy különösen erős jel szinte biztosan arra utal, hogy szellem tartózkodik az otthonodban, és szeretne kapcsolódni veled.

Szellemek hosszú évek óta lakhatnak az otthonodban anélkül, hogy tudnál róla. Könnyen lehet, ők is próbáltak már kapcsolódni veled, de az is előfordulhat, hogy jól elvannak, és eszük ágában sincs felhívni magukra a figyelmet.

Amikor hozzád igazán közel állótól kellett búcsút venned, gyakran fordul elő, hogy elhunyt szeretted lelke a földi síkon ragad, vagy többször is meglátogat, hogy üzenjen neked, vigyázzon rád. A szellem ezekkel a jelekkel próbál kapcsolatba lépni veled.

1. A szellemek szívesen babrálnak az árammal

Bármilyen furcsa is, de a szellemek könnyedén megpiszkálják az elektromos hálózatot. Amikor váratlanul pislákolni kezd vagy vibrál valamelyik villanykörte, szinte biztos, hogy kapcsolatba akar lépni veled a szeretted. Az is előfordulhat, hogy hirtelen kikapcsol a zenelejátszó, vagy éppen bekapcsol, ha addig nem működött.

2. A szellemek az álmokon keresztül üzennek

Amikor szeretted szelleme kapcsolódni próbál veled, olyan álomra ébredhetsz, ami a megszokottnál is valóságosabb. Könnyen lehet, hogy pontosan emlékszel a szavakra, a történetre, és a szokásosnál is békésebbnek érzed magad. Előfordulhat, hogy az álom az éjszaka közepén ébreszt fel, ilyenkor arra is emlékezhetsz, ki és miért üzent neked. Hogy megértsd az álmok üzenetét, érdemes leírnod azokat. Minél több gyűlik össze, annál világosabbá válik, mit akar elhunyt szeretted tudatni veled.

3. A szellemek más emberekkel is üzenhetnek

Előfordulhat, hogy szembe jön veled egy idegen az utcán, aki a megtévesztésig hasonlít eltávozott szerettedre. Még az is lehet, hogy az illető rád köszön. Mindez nagyon ritka, mégis akad rá példa. Ne lepődj meg, ha ilyen módon próbál a szellem kapcsolatba lépni veled.

4. Különböző jelekkel is üzenhetnek a szellemek

Amikor egy napon belül többször is megtörténik ugyanaz, biztos lehetsz benne, mindez nem a véletlen műve. Az apró jelekre talán föl sem figyelsz, csak utólag jössz rá, többször olvastad ugyanazt a mondatot. Olvashattál például köszönést, ami meghalt szerettedre emlékeztet, vagy a kedvenc virága bukkant fel előtted. Nem biztos, hogy rájössz azonnal, de ezekkel a többször is előforduló jelzésekkel szinte biztosan a szeretted szelleme üzen.

4 módon üzenhet próbál kapcsolatba lépni veled elhunyt szeretted
4 módon próbál kapcsolatba lépni veled elhunyt szeretted

(via PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top