Horoszkóp

Ilyen egy Kos jegyűvel randizni

Hogy milyen randizni egy Kos nővel vagy férfivel, írásunkból megtudhatod. Hogy mi az, amivel elbűvöl vagy szinte azonnal levesz a lábadról? És mi az, amiről mindenképpen tudnod kell az első randi előtt? Minden fontos és érdekes információt összegyűjtöttünk az állatöv első csillagjegyéről.

Már első hallásra is különösen izgalmasnak tűnhet egy randevú az elképesztően energikus Kossal. A csillagjegy szülöttei, legyen nő vagy férfi, határozottak, öntudatosak, magabiztosak. Kell ennél több egy különleges randevúhoz?

A Kos határozott vezető

Horoszkópja szerint a Kos mindenkor készen áll a versenyre, és a legtöbbször győztesként ér a célba. A jelenre koncentrál, nem foglalkozik a múlttal. Ha randevúra hív, légy nagyon pontos, mert a késés könnyen felbosszanthatja. Bármit is tesz, bármivel foglalkozzon is, a legjobb akar lenni. Így lesz ez a randin is. Biztos lehetsz benne, megadja a módját, kitesz magáért, hogy elbűvöljön. Munkájában lelkiismeretesen, példamutató vezető, mindenkor keményen dolgozik.

A Kos függetlenségre született

Valóban szereti a szabadságot, és csöppet sem szeret másoktól függeni. Könnyen lehet, a Kos nő ragaszkodni fog hozzá, hogy az első randin a számláját maga fizesse ki. Bátorsága, merészsége bámulatos, gondolkodása gyors. Rendkívül büszke, ugyanakkor gyakran magának való, türelmetlen és robbanékony is lehet – főként, ha korlátozni próbálod.

A Kos mer nagyot álmodni

Mindig nagyobb és nagyobb lehetőség érdekli. Nem is tehetne másként, hiszen a kihívások, az egyre nagyobb célok megvalósítása élteti. Néha úgy tűnhet, mintha unatkozna, vagy nem találná a helyét, ilyenkor inkább csak magába merül, és már a következő feladaton gondolkodik. Viselkedjen bárhogyan is, ne mondj fölötte ítéletet az első randevút követően. Adj neki még esélyt.

A Kos nagyon tud szeretni

A negatív jellemvonásokon túl azt is meg kell említeni, a Kos nagyon mélyen tud szeretni. Szenvedélyes, tüzes, tele van élettel. Ha a Kos nő vagy férfi téged választ, mellette egészen biztosan izgalmas életre számíthatsz. Hogy imádni fog, nem kétséges, ahogyan az sem, hogy számtalan kalandban, utazásban lehet részed. Ha teheti, ajándékokkal, meglepetésekkel halmoz el. A Kos személyében hűséges, megbízható, mély érzésű és kitartó partnerre találhatsz.

Különleges randiban lehet részed a Kos férfivel vagy nővel
Különleges randiban lehet részed a Kos férfivel vagy nővel

(via LikeLoveQuotes)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top