Horoszkóp

Ő az angyalod a csillagjegyed szerint

Ismerd meg a saját angyalodat! Minden csillagjegyhez ugyanis más és más angyal vagy arkangyal tartozik, akihez bármikor fordulhatsz segítségért, támogatásért. Legyen bármilyen kérdésed, problémád, angyalod segít a megoldásban. Íme a részletek.

A Kos (március 20. – április 19.)

A horoszkóp szerint a csillagjegyedhez tartozó angyal Ariel. Angyalod kiváló problémamegoldó képességéről ismert, ami Kos jegyűként különösen fontos a számodra. Hívd Arielt és kérd a segítségét.

A Bika (április 19. – május 20.)

A csillagjegyedhez tartozó angyal Chamuelnek nevezi magát. Angyalod a legkisebb kérdésekben is segítségedre siet. Bika jegyűként hajlamos lehetsz elfelejteni, elveszíteni dolgokat. Ilyenkor hívd Chamuelt.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek csillagjegyének segítője Rafael arkangyal. Akkor segít, amikor épp az egyensúlyodat keresed, amikor konfliktusba kerülsz magaddal. Hívd Rafaelt, amikor nyugtalannak érzed magad, de segít a téged érdeklő fontos kérdések megválaszolásában is.

A Rák (június 21. – július 22.)

Horoszkópod szerint neked Gabriel arkangyal segít. Angyalod segít a szülői feladatokban, az otthon és a családi harmónia, szeretet és béke megteremtésében. Rák jegyűként mostantól sosem leszel egyedül, ha Gabriel segítségét kéred.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánoknak ki más is siethetne a segítségére, mint a legfőbb arkangyal, Mihály. Bármikor kérheted a segítségét, amikor az igazat szeretnéd tudni. Mihályt hívhatod akkor is, amikor a képességeidet szeretnéd még inkább kidomborítani, vagy éppenséggel elönt a hiúság, és visszatérnél a realitásba.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz jegyűek angyali segítője Metatron. Gyűlölöd a drámázást, amikor negatív energiájú emberek vesznek körbe. Angyalod megszabadít tőlük, ha megkéred rá. Segít a tisztánlátásban akkor is, amikor valami miatt szorongsz. Hidd el, Metatron segítsége nélkül még többet aggódnál.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként tudnod kell, az érzéseket nem tudod szabályozni. Angyalod, Hagiel segítségedre siet, amikor a harmóniát keresed az életedben, amikor vissza szeretnél találni az érzelmi egyensúlyodhoz, amikor újra talpra akarsz állni.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Horoszkópod szerint a Skorpió az egyik legparanoiásabb csillagjegy valamennyi közül. Gyakran esel a negatív gondolkodás hibájába. Jeremiel angyal abban segíthet, hogy képes légy az érem másik oldalát is látni, lelkedet optimizmussal tölti fel.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként merész és bátor vagy, a kalandra azonnal készen állsz. Előfordul, hogy elrugaszkodsz a földtől, nagyszerű ötleteidet nem tudod megvalósítani. Hogy visszatérhess a realitás talajára, Zadkiel angyal segítségét kell kérned. Abban is biztos lehet, a helyes út irányába igazít.

A Bak (december 22. – január 19.)

Amikor épp valamitől rettegnél Bak jegyűként, Azrael angyal siet a segítségedre. Ha kéred, angyalod emlékeztet rá, a világ sokkal több annál, mint amit az érzékszerveiddel megtapasztalhatsz. Amikor nyomasztanak dolgok, vagy épp elönt a szomorúság, Azraelt akkor is bátran hívhatod.

Kérd a csillagjegyed szerinti angyal segítségét
Kérd a csillagjegyed szerinti angyal segítségét!

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként Uriel arkangyal segítségét kérheted. Született bölcsességgel rendelkezel, és általában jó döntéseket hozol az életedben. Uriel ugyanakkor nálad is bölcsebb, ezért bizonyos helyzetekben útmutatásra, segítségre még neked is szükséged lehet. Ne lepődj meg, ha Uriel épp az ellenkezőjét tanácsolja, mint amire számítottál.

A Halak (február 19. – március 20.)

Sandalphone angyal a tehetséged kidomborításához ad segítséget. A Halak művészi képességei egyedülállóak, csak sokszor magad sem tudod, miben is vagy igazán tehetséges. Angyalod pontosan az alkotásban, a kreativitásban segíthet neked.

(EvolveMe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top