Horoszkóp

Szerelmet hoz a pénteki különleges újhold

A pénteki különleges újhold szerelmet, romantikát hoz. Mindenképpen érdemes kimozdulnod otthonról. A boldogító érzések mellett bölcsebbé is tehet a júniusi újhold.

Június 23-án, pénteken az újhold különleges fényben ragyog megnyitva a szíveket is. Az újhold energiájáról sokan hajlamosak elfeledkezni, hiszen ebben a holdfázisban alig látható valami az égitestből. Pontosan ezen okból új felismeréseket is hoz a különleges újhold: attól, hogy valamit nem látsz, nem jelenti azt, hogy nincs ott.

A szuperholdakhoz hasonlóan, a szuper újhold energiája is felerősödik. A “szuper” jelző egyébként arra utal, hogy a Hold nagyon közel tartózkodik a Földhöz. Már pedig minél inkább megközelíti bolygónkat, annál erősebben érezteti energiáit. Ilyenkor még látványosabb a tengereknél az ár-apály mozgása, és pontosan ugyanígy hat az emberi szív és ész kapcsolatára is.

Használd ki ezt a különleges holdfázist pénteken, hiszen tudatosabb lehetsz, téged érintő fontos dologban hozhatsz döntést. Ami pedig a legizgalmasabb, ezen a napon bekopogtathat a szerelem az ajtódon. Sokkal nyitottabb leszel a romantikázásra, mindegy hogy keresed a párod vagy már párkapcsolatban élsz. Újhold idején kívánhatsz is, kérésed meghallgatásra találhat. Kezdd el szervezni a péntek esti programot, ne hagyd ki a kedvező lehetőséget. Legközelebb hasonló holdállás már csak decemberben lesz.

Az újhold energiája segít az új kezdetekben is. Amit ezen a napon elhatározol, azt sokkal könnyebben valósítod meg. Még a fogyókúra első napját is érdemes újholdra igazítani. Hogy csodás és boldog nap lesz, nem vitás.

Szerelmet hoz a pénteki különleges újhold
Szerelmet hoz a pénteki különleges újhold

(via Parhlo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top