Horoszkóp

Ez a pasi illik hozzád a leginkább a horoszkóp szerint

Hogy milyen is az igazán hozzád illő pasi? Horoszkópodból könnyedén kiderítheted. Ha randira hív, ezzel a fiú vagy férfival mindenképpen érdemes találkoznod. Mutatjuk csillagjegyenként a részleteket.

A Kos nő (március 20. – április 19.)

A Kos nő heves és szenvedélyes. Tudod, mit vársz el az élettől, mit vársz el a párodtól. Tanulsz a hibáidból, merész és bátor vagy. A sármos Rák férfinak nem tudsz ellenállni. És nem is kell, mert ez a csillagjegy igazán értékeli a benned lévő akaraterőt, energikus kisurgázást.

A domináns és folyamatosan ellenőrző Oroszlánt ugyanakkor jobb elkerülnöd. 

A Bika nő (április 19. – május 20.)

Bika jegyű nőként fontos számodra a kényelem, a stabilitás, a megbízhatóság. Egy Bika jegyű pasi pedig pontosan ugyanezeket az értékeket képviseli. Ízlésetek, életmódotok szinte mindenben megegyezik. Kell ennél több az ideális párkapcsolathoz?

Bármilyen vonzónak is tűnhet az Oroszlán férfi, hozzád túlságosan is teljesítményorientált. Nagyvonalúságával eleinte lenyűgöz, de magának való és önző is tud lenni, ezek a tulajdonságok téged pedig kifejezetten taszítanak.

Az Ikrek nő (május 21. – június 20.)

Ikrek nőként nyitott vagy a romantikára, akkor is, ha horoszkópod alapján nem feltétlenül erről ismernek. Sőt még a romantikus filmeket is kedveled. Romantikus énedhez tökéletesen illik a rendkívül figyelmes Rák férfi.

A Skorpió vonzerejétől nem könnyű szabadulni, mégis jobban teszed, ha nem esel a csapdájába. Túlságosan érzelmes és lobbanékony hozzád ez a pasi, megfojtana a ragaszkodásával.

A Rák nő (június 21. – július 22.)

Rák nőként olyan férfira vágysz, aki hozzád hasonlóan érez. Szeretnéd gondolataidat, érzéseidet megosztani az arra érdemes társsal. A Mérleg pontosan hozzád való. Megbízható és következetes, ráadásul hihetetlenül tud udvarolni. Gyorsan belezúgsz, az egészen biztos.

Számodra sem jó választás a Skorpió férfi annak ellenére sem, hogy mindketten vizes jegyűek, így érzékiek és érzékenyek vagytok. A Skorpió túl rámenős és domináns a te elképzelésedhez.

Ő a hozzád illő pasi a horoszkópod szerint
Ő a hozzád illő pasi a horoszkópod szerint

Az Oroszlán nő (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként magabiztos vagy, akinek fontos, hogy imádják. Ha rátalálsz az igazira, hűséges, kitartó és nagyon szerethető nő vagy. A másik csillagjegy, amelyik hozzád hasonlóan domináns és céltudatos, a Skorpió. Ez a férfi kellően izgalmas és mélyen érző, ami rendkívül imponál neked. A tenyerén fog hordozni.

A Vízöntő különleges lehet, de nem érzed eléggé férfiasnak. Nem szereti az ellenőrzést, a számonkérést, nagyon gyorsan lelépne mellőled. Inkább óvd meg magad a csalódástól, és ne kezdj vele.

A Szűz nő (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz nőként annak ellenére népszerűségnek örvendesz, hogy alapvetően nem vagy egy társasági beállítottságú hölgy. Okos meglátásaidat, kreativitásodat sokan értékelik. A Bak férfi nem rohan le, amit kifejezetten értékelsz. Ráadásul éppen azt a nyugodt és megbízható hátteret adja, amire olyannyira vágysz. Szerelmetek hosszú távú kapcsolattá érhet.

Hosszabb időre lehet szükséged, hogy kiismerd a párodat. A Rák férfi vonzó lehet, ugyanakkor nincs türelme kivárni, mire megnyílsz előtte. Túl érzelmes, és túlzottan is gondoskodó, egy idő után biztosan az agyadra menne.

A Mérleg nő (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg nőként pontos elképzeléssel rendelkezel a számodra ideális férfiról. Legyen nagyvonalú, szenvedélyes, lenyűgöző. Ezekt a tulajdonságokat az Oroszlán pasiban biztosan megtalálod. Mindketten céltudatosak vagytok, inspirálhatjátok, segíthetitek egymást.

A Halak férfi túlzottan is érzékeny hozzád. Azzal sem tudnál mit kezdeni, hogy folyton elúszik a felelősség elől. Vitatkozni sem lehet vele, ráadásul nem éreznéd őt eléggé férfias típusnak.

A Skorpió nő (október 23. – november 21.)

A Skorpió nővel nem könnyű egyezségre jutni. Határozott, tudja, mit akar, és az igényeit is igen magasra helyezi. Párodat meglehetősen féltékenyen vizslatod. Az Oroszlán férfi tökéletesen megért téged. Céltudatos, szenvedélyes, akaratos, pontosan, mint te. Az biztos, a nagy veszekedéseket még nagyobb kibékülések követik.

Az Ikrek férfi szórakoztató ugyan, de túlzottan is szerény hozzád képest. Nem alkotnátok jó párost, mert flörtölésével, könnyedségével folyton féltékennyé tenne.

A Nyilas nő (november 22. – december 21.)

A Nyilas nő bátor és szabad lélek. Benne vagy a kalandban, szereted a kihívásokat, pontosan úgy, mint a Kos férfi. Mindketten társasági emberek vagytok, mindketten imádtok utazni – hogy együtt szórakozás lesz az élet, azt a horoszkópotok is garantálja.

A Bika férfi vonzereje megfoghat, és bevallhatod, az anyagi helyzete is igencsak vonzó lehet. Kalandvágyadat a Bika nem tudja követni, neki fontosabb a nyugalma. Ráadásul a munkamániáról sem tudod leszoktatni.

A Bak nő (december 22. – január 19.)

Bak nőként céltudatos, kitartó és következetes vagy, ugyanakkor a humor sem áll távol tőled. Bámulatos a problémamegoldó képességed, amit a Halak férfi hihetetlenül értékel benned. Romantikus, bájos, érzelmes, éppen ezért is rendkívül jól kiegészíthetik egymást.

A Kos férfi lelkesedése eleinte vonzó lehet, de aztán rájössz, milyen gyerekesen is tud viselkedni. És amíg téged a munkád foglal le, ő már a következő kalandot keresi. Kell ez neked?

A Vízöntő nő (január 20. – február 18.)

A Vizöntő hölgyet különleges kisugárzás veszi körül, ami rendkívül vonzó lehet. Keresed az egyedit, a különlegeset, a megszokott dolgok pedig nagyon untatnak. Fontos számodra a szabadság, a függetlenség, ezeket az értékeket pedig az Ikrek férfi oldalán találod meg a leginkább. Amellett, hogy hagyjátok élni egymást, hihetetlenül jókat beszélgettek.

A Skorpió férfi nagyon vonzó lehet. De vigyázz vele! Mellette minden szabadságodról lemondhatsz. Folyamatosan ellenőrizni fog, hol és merre jártál, kivel találkoztál. Megfulladsz, ha mellette maradsz.

A Halak nő (február 19. – március 20.)

Vizes jegyűként a Halak különösen érzékeny és érzelmes. Kicsit el is szállhatsz a realitástól. Művészi hajlamod sem húz vissza a földre. Érzékeny lelkedet a Rák férfi biztosan megérti. Ő is nagyon hasonló, hogy tökéletes párost alkottok, az egészen biztos.

A Mérleg férfit túlzottan is logikusan gondolkodik hozzád képest. Még ha imponál is művészi hajlama és érdeklődése, hosszú távon mégsem jönnétek ki jól egymással. Beleunnál, hogy folyton az életét kell szervezned.

(via PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top