Horoszkóp

Ilyen nyaralást tervezz a horoszkópod szerint

Milyen a tökéletes nyaralás a horoszkópod szerint? Csillagjegyenként részletezzük. Kezdd el máris szervezni a nyári szabadságot, nem bánod meg! De szerelmedet is meglepheted az ő horoszkópja szerinti különleges utazással.

A Kos (március 20. – április 19.)

Horoszkópod szerint a tökéletes nyaralást számodra a kihívásokat jelentő hegymászás, gyalogtúra jelenti. Legyen jó hosszú, legyenek benne emelkedők, veszélyes átjárók. Kos jegyűként semmi sem kapcsol ki jobban, mint végigjárni egy eddig ismeretlen ösvényt. 

A Bika (április 19. – május 20.)

A luxus, a finom dolgok vonzanak akkor is, amikor a nyaralásodat szervezed. Hogy az 5 csillagos hotelek között keresgéled a szabadságod lehetséges helyszínét, szinte biztos. Ahol kiváló konyhával, medencékkel, mennyei masszázsokkal fogadnak, Bika jegyűként ott van a te helyed.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Valójában neked teljesen mindegy, hol és mivel töltöd a nyári szabadságot, a hangsúlyt a társaság kapja. Ikrek jegyűként szívesen nézel izgalmas városokat, szívesen hallgatod végig azok történelmét, és még a helyi nyelvből is megtanulsz néhány alapvető szót csupán azért, hogy a helyiekkel is beszélgethess egy kicsit.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként valójában otthonülő típus vagy. Ha nem muszáj, a szabadságod idejére sem mozdulsz ki. Ha a családdal mégis útra kelsz, a turistáktól félreeső helyeket keresed. Vizes jegyűként szinte biztosan vízpart közelében kötsz ki.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánok a leginkább egy hatalmas parti kellős közepén érzik jól magukat. Az sem baj, ha hajnalig tart a buli. Lelkesedsz az izgalmas társaságért. Leginkább az olyan helyeket kedveled, ahol nem zavar másokat a zaj, azt tehetsz, amit akarsz, valójában szabályok is alig léteznek. A nyaralás legyen vidám és laza, a többi nem számít.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként vágysz az újra, az ismeretlenre, amikből tanulhatsz. A túlságosan is nyüzsgő, forgalmas városokat inkább elkerülöd, a nyugalmas helyek vonzanak. Kikapcsol egy vidám helyi piac épp úgy, mint a hegymászás a rendkívül tiszta levegőn.

Ilyen nyaralást tervezz a horoszkópod szerint
Ilyen nyaralást tervezz a horoszkópod szerint

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként biztosan társaságban utazol. Kedveled az olyan összejöveteleket, ahol flörtölhetsz, beszélgethetsz, és fölveheted a legdögösebb ruhádat. Szívesen váltasz jegyet operába, de még balettelőadásokra is. Romantikus csillagjegyként bízol benne, hogy szabadságodat romantikával is megfűszerezheted.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió biztosan olyan helyet keres, ahol senki sem ellenőrzi, elbújhat szabadsága idejére a külvilág elől. Vizes jegyűként imádod a homokos tengerpartokat. Ha pedig rábukkansz egy megbújó kis szigetre, a nyaralást biztosan semmi sem ronthatja el.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas az utazások megszállottja. Alig várod, hogy felülhess a következő repülőgépre, és újra elindulhass a nagyvilágba. Mindenkor keresed az új lehetőségeket, más és más országot, várost fedezel fel. Az is mindegy, az úti célod helyszínén épp forróság van, vagy dermesztő hideg, boldoggá tesz a tudat, hogy ismét utazhatsz

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként a leginkább az tölt fel, ha a természetben töltheted az időt. Nem feltétlenül a kirándulások vonzanak, nagyon szívesen végigbarangolsz egy egzotikus szigetet, de az esőerdők is vonzanak. Már a különleges látvány, a színek önmagában feltöltik a lelked, hogy aztán a nyaralás végén újult erővel vesd bele magad ismét a munkádba.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vizöntő kedveli a forgalmas, emberekkel teli helyeket. Mivel könnyen találsz témát a helyiekkel, az sem zavar, ha barátaid nélkül, egyedül indulsz a nagyvilágba. A modern, új városok, helyek izgatják fel a fantáziádat a leginkább. A különleges és egyedi építészeti megoldások előtt szinte térdre borulsz.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként mi is kapcsolhatna ki, tölthetne fel jobban, mint a tenger vagy az óceán. Szívesen napoztatod a hasad a finoman lágy homokos tengerpartokon, de a vízi sportokat is szívesen kipróbálod. A különleges, exkluzív tengerpartoknak egészen biztosan nem tudsz ellenállni.

(via PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top