Horoszkóp

Melyik hónapban születtél? A hozzád illő szín sokat elárul rólad

Minden hónaphoz sajátos szín tartozik. A színek pedig üzeneteket hordoznak, és sokat elárulnak a személyiségedről, tulajdonságaidról is. Ismerd meg személyes színedet, a rólad szóló információkat és azt is, miben segíthet a saját színed.

Sok mindent elárul rólad születési hónapod. Az sem mindegy, milyen színekkel veszed magad körbe, a hozzád leginkább illő szín ugyanis gyógyítólag, segítően hat rád. Az is könnyen előfordulhat, hogy egy-egy színt különösen kedvelsz, szinte csak ilyen színű ruhákat hordasz. Mindez pedig éppen emiatt történhet meg, ösztönösen ráérzel a számodra tökéletes színre. És ez független a divattól, a trendektől, a stílusodtól is.

Vigyél színt az otthonodba, szerezz be és viselj minél több személyes színű holmit, tárgyat. Melyik a hozzád leginkább illő szín? Íme, születési hónapodból ez is kiderül.

Ha januárban születtél,

színed a karamell. Januári szülöttként logikusan gondolkodó, céltudatos, magabiztos, megbízható és gyakorlatias ember lehetsz, aki felvállalja a felelősséget. A karamell arra biztat, állj két lábbal a földön, céljaidat fegyelmezetten és kitartóan vidd véghez.

Ha februárban születtél,

színed a lilaFebruári szülöttként erősen inspirálsz másokat, gazdag képzelőerővel, alkotói tehetséggel rendelkezel. Fogékony lehetsz a művészetek iránt. Amikor érzéseid elborítanak, inkább egyedüllétre vágysz. A lila szín abban segít neked, hogy szellemi információkat gyűjts, ezzel könnyebben megismered a körülötted élőket.

Ha márciusban születtél,

színed az átlátszó tiszta tengervízhez hasonló. Márciusi szülöttként együttérző, intuitív és nagyon kedves ember lehetsz. Amikor inspirációra van szükséged, a megérzéseidre hagyatkozol, a lelked üzenetére érdemes figyelned. A víztiszta kék szín segít kilépni az álmodozásból és az illúziók csapdájából, segít különbséget tenni a tudatos és a tudattalan világok között.

Ha áprilisban születtél,

színed a cayennevörös. Áprilisi szülöttként energikus, lobbanékony, szenvedélyes és rendkívül bátor ember lehetsz. Amikor igazán elemedben vagy, nem félsz semmitől. Színed segít megőrizni a lelkesedésedet, és segít abban is, hogy győztesként csaphass a célba, bármibe is kezdesz.

Ha májusban születtél,

színed a fűzöld. Májusi szülöttként állhatatos, sikeres vagy, aki képes a megújulásra. Májusi szülöttként az anyagi biztonság rendkívül fontos a számodra. Egészséget és biztonságot ad neked személyre szóló színed.

Ha júniusban születtél,

színed a ragyogó arany. Júniusi szülöttként ösztönző, sugárzó és lelkileg magasztos tulajdonságokkal rendelkezel. Kitűnő a kommunikációs készséged, kiváló a memóriád. Ragyogó arany színed energiával, vitalitással tölt fel.

Ha júliusban születtél,

színed a rozé. Júliusi szülöttként gondoskodó, figyelmes, gyengéd és elfogadó ember lehetsz. Mélyen elkeserít, amikor nem szeretnek vagy nem értékelnek megfelelően. Színed segít, hogy élvezhesd az életet, nőies energiáidat megfelelően tudd használni.

Színed sokat elárulhat rólad
Színed sokat elárulhat rólad

Ha augusztusban születtél,

színed a narancssárga. Augusztusi szülöttként ragyogó, magabiztos és energikus ember vagy. Kissé magadnak való is lehetsz, használd gyakrabban a benned rejlő kreativitást és problémamegoldó képességet. A narancssárga erőt és nagyszerűséget kölcsönöz számodra.

Ha szeptemberben születtél,

színed az indigókék. Szeptemberi szülöttként kifinomult ízléssel, művészi kvalitásokkal rendelkezel, emellett bölcsen állsz a világhoz. Nyugalomra, megfontoltságra, rendre van szükséged. Színed isteni eredetű, és szépséget, tisztaságot, bölcsességet kölcsönöz számodra.

Ha októberben születtél,

színed az égkék. Októberi szülöttként a csendre, a nyugalomra, a kiegyensúlyozottságra lehet a leginkább szükséged. Akkor tudsz adni másoknak, és akkor tudsz elfogadni és befogadni, amikor valóban békében élsz önmagaddal. Színed éppen abban segít, hogy elérd a vágyott békét és derűt, a számodra oly fontos boldogságot.

Ha novemberben születtél,

színed a bordó. Novemberi szülöttként tudod, mit akarsz elérni az életedben. Szenvedélyes, ösztönös, céltudatos ember lehetsz. Képes vagy a teljes átalakulásra, a teljes megújulásra, szexuális enegiáid, kisugárzásod egyedi. Színedből inspirációt, energiát, erőt és szeretet meríthetsz.

Ha decemberben születtél,

színed a türkizkék. Ha decemberben születtél, éles elmével rendelkezel. Intellektusoddal könnyedén átlátod a dolgokat. Szeretsz utazni, új kultúrákat felfedezni, vonzódsz a titokzatossághoz. Színed segít a meditációban, az önmagadban való elmerülésben, bölcsességgel, optimizmussal tölt fel. 

(via Popsugar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top