Horoszkóp

10 érdekesség, amit nem tudtál a vizes csillagjegyekről

Az asztrológia négy elemhez sorolja a csillagjegyeket. Így létezik tűz, föld, levegő és vizes elemek. Utóbbihoz tartozik a Rák, a Skorpió és a Halak. Ezúttal erről a három csillagjegyről tudhatsz meg érdekes információkat.

Az azonos elemhez tartozó csillagjegyek hordoznak közös tulajdonságokat is, érdeklődésük is mutathat párhuzamost annak ellenére, hogy természetes számtalan egyéb tulajdonságban különböznek egymástól. A földjegyekről is tudható számod érdekesség, például kedvelik a kényeztetést, kiválóan terveznek, de időnként meglehetősen nehézkesek tudnak lenni. A tüzes csillagjegyek gyakran ösztönből cselekszenek, míg a levegős csillagjegyek álmodozóak és rejtélyesek.

És milyen tulajdonságok jellemzik a vizes jegyeket? Íme, a 10 legérdekesebb.

1. A vizes csillagjegyek kimutatják az érzéseiket

A vizes csillagjegyek kétségtelenül emocionálisak, és nem rejtik véka alá érzelmeiket. Sírni is mernek, ha épp megbántják őket. Az is biztos, a józan ész helyett inkább az érzéseik irányítják őket.

2. Érzékenyek, intuitívak

A Rák, a Skorpió és a Halak jegyek szülöttei meglepően erős intuícióval rendelkeznek, még akkor is, ha sokszor maguk sincsenek képességük tudatában. 

3. Erős bennük a könyörület

Könnyen átérzik mások bánatát, és azt is tudják, mivel vigasztalhatják a másikat. Velük sírnak, velük nevetnek. Akinek a vállán kisírhatod magad, az minden bizonnyal a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született.

4. A vizes jegyek lelkiismeretesek

Mivel érzelmesek, ezért a lelkiismeretük is könnyen megszólal. Ha valami olyat tennének, ami az erkölcseikbe ütközik, biztosan marná lelküket az önvád, a bűntudat.

5. Nagyon tudnak szeretni

Talán valamennyi csillagjegy közül a Rák, a Skorpió és a Halak szülöttei tudnak a legmélyebben szeretni. Érzéseik tartósak. A legjobban éppen attól szenvednek, amikor nem szerethetnek, vagy őket nem szeretik.

6. Kiváló az ízlésük

Tény és való, a vizes csillagjegyek finom ízléssel rendelkeznek. Művészi érdeklődésük, kreativitásuk, a szépség iránti fogékonyságuk – ha egyes dolgokban el is térnek egymástól, mindenképpen – magas szintű.

7. Beleragadhatnak az érzéseikbe

Igen, ez is jellemző rájuk. Amikor éppen hullámvölgybe kerül az életük, nagyon bele tudnak ragadni a saját érzelmi mocsarukba. Nem könnyű onnan kitörniük, de felébrednek, és megoldják a gondjaikat.

A vizes csillagjegyek is hordoznak hasonló tulajdonságokat
A vizes csillagjegyek is hordoznak hasonló tulajdonságokat

8. A vizes jegyek romantikusak

Fontos számukra a romantika, az udvarlás. Egy gyertyafényes vacsorával, egy ízlésesen megszervezett randival könnyen el lehet őket varázsolni.

9. A vizes jegyek álmodozóak

Bizony, az álmodozás is jellemző lehet a vizes csillagjegyekre. El tudnak szállni a földi realitás talajáról, és az is előfordulhat, hogy illúziókat kergetnek.

10. Erős a fantáziájuk

A Rák, a Skorpió és a Halak csillagjegyek fantáziája nem ismerhet határokat. Éppen ezért is kreatívak, alkotóak. A vizes jegyben született gyerekek érdekes történeteket kreálhatnak.

(via Astrology.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top