Horoszkóp

Így vonzd be az életedbe, amire a legjobban vágysz

Mindössze négy lépés szükséges hozzá, hogy életedbe vonzd mindazt, amire igazán és szívből vágysz. Legyen az párkapcsolat, szerelem, munka vagy bármi más. Kövesd az útmutatót, és könnyedén megvalósíthatod álmaidat.

A vonzás törvénye nagyon is működik, csupán ismerni kell a trükköket. Mindent elérhetsz és mindent megvalósíthatsz, amire szívedből vágysz. Íme a sikerhez vezető legfontosabb lépések.

1. A teremtéshez légy könnyed

Amikor túlzottan belefeszülsz, hogy elérd a céljaidat, túlságosan is akarsz, azt veszed észre, semmi sem sikerül. Minél jobban és jobban akarod, hogy megtörténjenek veled a dolgok, annál inkább akadályozod önmagad. Valójában nem kell keményen dolgoznod a vágyaid megvalósításáért. Lazíts, élvezd a munkád, a párkapcsolatot vagy éppenséggel az egyedüllétet. Érezd jól magad. Ha hiszed, ha nem, akkor történnek meg a legjobban vágyott dolgok, amikor a legkevésbé számítasz rá, mert alapból is jól vagy. 

2. A teremtéshez légy nyitott

Egyáltalán nem biztos, hogy az a helyes út, amit annak gondolsz. Követheted a megszokásokat, ragaszkodhatsz a napirendhez, kialakíthatod az életedet a saját elveid szerint. A legtöbbször ilyenkor borul fel minden, mert váratlanul áthúzzák a számításaidat. Az előre elrendezés helyett bízd rá magad az Univerzumra vagy a Gondviselésre – mindegy, hogyan nevezed. Ne akarj semmit, hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek. Áramolj, éld meg a flow-érzést. Légy nyitott, ne állj ellen a változásoknak, és meglátod, az életed egyre könnyebbé és boldogabbá válik. Az Univerzum megadja, amit igazán szeretnél.

3. A teremtéshez békére, nyugalomra van szükség

Amikor az életed stresszes, nem tudsz önmagadra figyelni. Zaklatott lehetsz, aggódsz, negatívan gondolkozol. A negatív gondolatok negatív történéseket hoznak maguk után. Minél zaklatottabb az életed, annál fontosabb, hogy lecsendesítsd az elmédet, hogy jógázz, hogy meditálj minél többet. Teremteni csak akkor tudsz, amikor békében, harmóniában vagy önmagaddal, és kiűzöd fejedből a negatív gondolatokat.

4. Kérj és megadatik

Ha kéred, az Univerzum megsegít. Koncentrálj a legégetőbb problémára, amire a leginkább várod a megoldást. Légy körültekintő, és figyeld a jeleket. A megfelelő időben megérkezik a válasz vagy megkapod, amire vágysz. Fontos, hogy ne görcsölj rajta, csak vedd észre, amikor megtörténik. Engedd el az aggodalmakat, bízz benne, hogy a dolgok úgy oldódnak meg, ahogyan az számodra lehető legjobb. Mindig csak egyetlen dolgot kérj, és amikor megkaptad, jöhet a következő.

Teremtsd meg magadnak, amit igazán szeretnél
Teremtsd meg magadnak, amit igazán szeretnél

(via Truth-Code)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top