Horoszkóp

Ezzel a csillagjeggyel véletlenül se randizz!

Akadnak annyira össze nem illő csillagjegyek, hogy már az első randira sem érdemes pazarolni az időt. Persze, ehhez először nem árt tudni, milyen csillagjegyű a kiszemelt partner. Ha meg utólag derül ki, legalább nem sajnálod, és tudod, miért maradt el a második találkozás. Horoszkópod megmutatja azt a csillagjegyet, akit mindenképpen jobb elkerülni.

A Kos (március 20. – április 19.)

Kosként nem különösebben kedveled a kőbe vésett szabályokat, és úgy lépsz át azokon, ahogyan csak lehet. Mindezt pontosan ellenkezőleg gondolja a Bak szülötte. Míg te a spontán, maguktól alakuló dolgokat kedveled, addig a Bak mindent gondosan előre megtervez. Hogy ez a csillagjegy viselkedésével az őrületbe kerget, az pillanatig sem kétséges.

A Bika (április 19. – május 20.)

Bikaként a nyugalmat, a kiszámíthatóságot, a kényelmet kedveled. A késés a halálod. Már pedig ezeket ez erényeket egy Vízöntőben hiába keresed. Érzéseidet a visszafogott Vízöntő nem tudja viszonozni, mert annak ellenére, hogy ő is mélyen érző, nem tudja azokat kimutatni. Sosem fogod biztonságban érezni magad mellette.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

A Skorpió rendkívül csábító, nagyon nehéz neki ellenállni. Ezzel nem vagy egyedül. Ikrek jegyűként hozzád mégsem illik. Kedveled a társaságot, a könnyedséget, a flörtöket, amit egy Skorpió sosem nézne el neked. Már az első randevún kizárólagosságot és figyelmet követel, pedig még sem csókolt.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Nyilas úgy száguldhat be az életedbe, akár a forgószél. Pillanatok alatt levesz a lábadról, aztán ugyanilyen gyorsan elillan. Rák jegyűként túlságosan érzelmes és ragaszkodó vagy a számára, akkor is, ha kölcsönös a vonzódás. Elkerülöd a fájdalmat, ha inkább lemondod az első randit. Meg a következőt is.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A Halak kitüntető figyelmével pillanatok alatt elvarázsolhat. Úgy érezheted, végre megtaláltad az igazit. Ki kell ábrándítanunk, ő csöppet sem az, akinek látni akarod. A Halak depressziós hajlamát Oroszlán jegyűként nem tudnád elviselni. Amikor mélyponton van épp, az üzeneteidre sem válaszol, eltűnik, mint hal a vízben. Kíméld meg magad egy csalódástól.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Úgy érezheted, megtaláltad álmaid társát. Figyelmes, udvarias, és lépésről-lépésre betartja a hódítási etikettet. Az első randevú, de még a második is elvarázsol. Pedig jobban teszed, ha nem adsz túl sok esélyt egy Mérlegnek. Szűz jegyűként elvárod a pontosságot, már pedig nála semmi sem biztos. Azt ígéri felhív, csak azt nem teszi hozzá, mikor. Te meg tűkön ülve várod a telefoncsengést. Nem érdemes.

Vannak csillagjegyek, akikkel jobb nem randizni
Vannak csillagjegyek, akikkel jobb nem randizni

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Az intellinges és ápolt Szűz nagyszerű társnak tűnik. De csak elsőre. Hasonló ugyan az ízlésetek, és a lágyságot, a finomságot kedvelitek mindketten. Mérleg jegyűként láss át mielőbb a rózsaszínű szemüvegen. A Szűz túl aprólékos, túlságosan is földhöz ragadt a te laza szemléletedhez. Egy idő után pedig már mindenért szekálni fog.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Az Ikrek vidámsága, mozgékonysága, beszédkészsége könnyen elbűvölhet. Viszont a hosszas gondolatmeneteit, a hirtelen változó témáit Skorpióként alig tudod követni. Nagyon könnyen féltékennyé tehet a hosszú telefonbeszélgetésekkel, a flörtökkel. Nem viselnétek el egymást hosszú távon, jobb ennek a párkapcsolatnak esélyt sem adni.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Különleges ízlésével, főzési tudásával a Rák gyorsan fölkelti az érdeklődésed, mégis jobban teszed, ha csak barátként közelítesz felé. Különben a harmadik randi után arra ébredsz, már a lánybúcsúját szervezi. Az érzelmességétől Nyilas jegyűként egyégként is a plafonra mászol. Érdemes akkor ebbe egyáltalán belekezdeni?

A Bak (december 22. – január 19.)

A te életszemléletedhez a Kos rendkívül gyerekesnek tűnik. Az akaraterejét, az elszántságát Bak jegyűként díjazod, hiszen ebben a tekintetben akad közöttetek hasonlóság. A Kos nem egy romantikus alkat, ő sosem fog babusgatni, a szabályaidat meg dacból is felrúgja. Kell ez neked?

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Bika nagyon tud udvarolni, és viselkedésével könnyen levehet a lábadról. Csak azt nem érted, miért akarja folyton azt hallani, mennyire szereted. Vízöntőként eleinte vonzó lehet a luxuséletmódja. Aztán amikor inkább csak valami egyszerűt ennél, ő meg a legpuccosabb étterembe visz vacsorázni, rájössz, a rongyrázás nem a te világod.

A Halak (február 19. – március 20.)

Az igazán gavallér Oroszlán pillanatok alatt elkábít, de csak addig, amíg rá nem ébredsz, az éjszaka egészen addig tart, amíg újabb és újabb italt lehet rendelni. Az Oroszlán kisugárzásába könnyű beleszeretni, de azt a tempót, amit ő diktál, a te érzékeny lelked sosem fogja tudni követni. Ráadásul Halak jegyűként az agyadra megy a feltűnösködésével, hiszen nem bírja, ha nem ő a társaság közepe.

(via ThreeArtsChild)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top