Horoszkóp

Mit titkol előled? Tudd meg a horoszkópjából!

Úgy érzed, valamit nem mond el a párod, titkolózik előtted? Könnyed lehet, igazad is van. És hogy mégis mi az, amit titkol, horoszkópjából megtudhatod.

A csillagjegyek más és más habitussal rendelkeznek. Néhány bámulatosan tudnak titkot tartani, mások könnyen kifecseghetik a rájuk bízott bizalmas információkat. A horoszkópok pedig abban is eltérést mutathatnak, hogy a különböző csillagjegyek milyen jellegű titkokat hajlamosak rejtegetni.

A Kos (március 20. – április 19.)

Kosként született vezető vagy, aki egyszerűen képtelen veszíteni. Bátor vagy, és kezdeményező, ugyanakkor arról sosem beszélsz, mennyire félsz, hogy elhagy a szerelmed. Pedig azt is tudnod kell, akkor borul a párkapcsolatod, amikor fölhúzod a boxkesztyűt, és folyamatosan harcolsz. Amikor aztán rádöbbensz a viselkedésedre, marcangol a bűntudat. Sajnos gyakran ez már késő.

A Bika (április 19. – május 20.)

Bikaként a kényelem a mindened. Imádsz a boldogság, a csillogás buborékjában ringatózni. Az életstílusodhoz ugyanakkor igencsak sok pénzre van szükség. Meg is keresed, az is igaz. Mégsem vallanád be soha, mennyire rettegsz a pénzügyi csődtől. Tudod, nem kéne folyton a veszteségen aggódnod, mert így épp azt vonzod be, amitől a leginkább félsz.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Két éned gyakran kerül ellentmondásba. Ikrek jegyűként akkor küzdesz igazán, amikor beleragadsz a döntési helyzetekbe. Egyik feled azt mondja, csináld, míg a másik épp az ellenkezőjét duruzsolja a füledbe. Pontosan ezért változtatod meglehetősen gyakran a véleményedet. Azt pedig sosem vallanád be, mennyire nehéz döntened, inkább visszavonulót fújsz, és magadban problémázol a zavarodottságodon.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként sosem mondanád a szeretteidnek, mennyire szükséged lenne egy kis egyedüllétre. Inkább megmaradsz a komfortzónádban, és magadban szenvedsz. Ugyanakkor azt sem szereted, amikor mások szervezik az életedet. Legalább nem teszel szemrehányást a szeretteidnek, amiért folyton körülötted vannak, az is igaz, minderről te magad tehetsz.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Imádod felhívni magadra a figyelmet. Az nem fordulhat elő, hogy Oroszlán jegyűként ne te légy a középpontban, bármilyen eseményen vegyél is részt. Amit sosem ismernél be: elviselni sem tudnád, ha a reflektorfényen más valakivel kellene osztoznod. Aztán amikor ez mégis megtörténik, lehet, nem szólsz egy szót sem, de a testbeszéded szinte biztosan leleplez.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként kínosan ügyelsz a tökéletességre. Szinte lehetetlen megfelelni az elvárásaidnak. Mindenben megtalálod azt az apró részletet, amelyen – szerinted legalábbis – javítani lehet. Mit is titkolhatnál magadban, mint azt, mennyire tartasz a hibázás lehetőségétől, hogy valami nem lesz pontosan olyan tökéletes, ahogyan azt elgondoltad.

Minden csillagjegy titkol valamit
Minden csillagjegy titkol valamit

 

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Párkapcsolat nélkül létezni sem tudnál, mégis úgy viselkedsz, mint aki tökéletesen jól van magában is. Teszed mindezt azért, mert sosem ismernéd el, mennyire félsz az egyedülléttől. Mérleg jegyűként úgy gondolhatod, nálad nagyszerűbb partnert keresve sem találni, te vagy, aki mindent megteszel a társadért, akkor mégis miért maradnál egyedül. Gyűlölöd a magányt, és bolondnak nézed, aki azt állítja, jobb egyedül.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpióként rendkívül érzékeny és érzelmes vagy. Mégis titkolod, mélyen elrejted a valódi érzéseidet. Teszed mindezt azért, mert félsz, hogy elhagynak, és az fájdalmas lesz, és tartasz attól is, hogy a személyiségedet veszíted el, ha kiadod az érzéseidet. A gyengeség jelének tartod a valódi könnyeket.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként kalandra, féktelenségre, szabadságra születtél. Jobban szereted a függetlenséget annál, mint hogy bárki kedvéért is lemondj róla. Széles világon hirdeted, mennyire szabad lélek vagy. Pontosan ezért semmit sem rejtegetsz magadban jobban, mint azt, mennyire félsz a kérdéstől: a szabadságot vagy a párkapcsolatot kell választanod.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként becsvágyó lehetsz, aki nagyra törő álmokat dédelget, és aki éppen ezért folyton a munkájába temetkezik. Magadat sem kímélve hajszolod a munkahelyi sikereket. Pontosan tudod, a családra vagy a szerelmedre is kéne időt hagynod, mégsem húzod meg a saját határaidat. A hibáiddal is tisztában vagy, persze azokat mélyen elrejted magadban, és ezt a titkot semmivel sem lehet kihúzni belőled.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Nyilashoz hasonlóan téged is a szabadság éltet. Vízöntő jegyűként gyűlölöd az előírásokat, a szabályokat. Pókerarcot viselsz, valódi érzéseidet mélyen elrejted. Legyen szó családról, munkáról, tanulásról, ami untat, azt messze elkerülnéd. Van, hogy rámondod, rendben, aztán őrlődsz a saját csapdádban.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként erős fantáziával, alkotói érzékkel rendelkezel. Gyűlölsz felelősséget vállalni. Még, amint erre sor kerül, mosolyogva mondod, “persze, persze”. Képtelen vagy nemet mondani, aztán bosszankodsz, miért épp neked kell ezt az újabb feladatot megcsinálni. Sosem árulnád el, mennyire túlterhelt és mennyire kimerült vagy.

(via popxo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top