Horoszkóp

4 jel, hogy nyitva van a koronacsakrád

Furcsa, kellemetlen tüneteket tapasztalsz magadon az utóbbi időben? Szokatlan módon egyre gyakrabban gyötör a fejfájás, vagy éppenséggel nagyon rosszul alszol? Könnyen lehet, nyitva van a koronacsakrád. Melyik az a négy, sajnos csöppet sem kellemes jel, amelyből tudhatod, nyitottál az Univerzum felé? Íme a válaszok.

A hetedik csakrád, a koronacsakrán keresztül kapcsolódhatsz az Univerzumhoz. Amikor fejed búbjára koncentrálsz, egy ponton bizsergést érezhetsz. Ez a koronacsakra. Számtalan téged, az életedet segítő univerzális információt gyűjthetsz ezen a csatornán keresztül. Hogy kinyílt a koronacsakrád, annak több jele is lehet. Sajnos, nem mindenkor kellemesek a “tünetek”. Ezekből a jelekből tudhatod, hogy a te koronacsakrád nyitva van. 

1. jele, hogy kinyílt a koronacsakrád

A spirituális felébredés valójában egy hullámvasút. A világot másként kezded látni, mást gondolsz, mint korábban. Merőben új nézeteid miatt elveszítheted a legjobb barátaidat. Valami vagy éppenséggel valaki egyre többször duruzsol a füledbe, te pedig egyre kevesebb kedvet érzel a beszélgetéshez. Inkább magadban töltöd az időt.

2. jele, hogy nyitva van a koronacsakrád

A koronacsakra kinyílásának igencsak kellemetlen tünetei lehetnek a testedben jelentkező fájdalmak. A fejed, a nyakad hátsó része is egyre többet hasogat, furcsa, vibráló érzések önthetnek el. Egyre érzékenyebben reagálsz a környezetedre, a testi fájdalmak is ennek a jelei. Az orvosi vizsgálatok nem mutatnak elváltozásokat.

3. jele, hogy kinyílt a koronacsakra 

Az biztos, innentől fogva nagyon nem mindegy, mit eszel, és mit iszol. A fejed sóvárog az ételek után, a lelked ugyanakkor inkább válogat. Gyötörhet az éhség, mégsem tudod, mit ennél a legszívesebben. Egyre gyakrabban fordulhatnak elő kellemetlen hasi fájdalmak is, ha olyasmit eszel, ami nem szolgálja az egészségedet.

4. jele, hogy nyitva van a koronacsakra

Amikor a koronacsakrád kinyílik, egyre rosszabbul alszol. Egész éjjel forgolódhatsz az ágyban, nem jön álom a szemedre. Az is lehet, végigaludtad az éjszakát, mégis nagyon fáradtan ébredsz reggel.

4 nem túl kellemes jelből tudhatod, hogy kinyílt a koronacsakrád
4 nem túl kellemes jelből tudhatod, hogy kinyílt a koronacsakrád

(via SpeakingTree)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top