Horoszkóp

Ezt éled át, ha karmikus a szerelmed

A karmikus párkapcsolatok óriási szerelemmel indulnak. Aztán a mindent elsöprő boldogságot veszedések követhetik. A szerelem fájdalmakkal jár együtt. Mégis újra és újra egymásba szerettek. Mi történik a kapcsolatban? Ísmerd meg a karmikus szerelmek öt szakaszát. Könnyen lehet, te is pontosan ilyen párkapcsolatban élsz.

Sokan úgy gondolják, a karmikus találkozások pontosan olyan szerelmek, mint amit a mesékben vagy a romantikus filmekben láthatsz. Sajnos, ez nem így van. Tökéletes párkapcsolatnak tűnhet, de nagyon sokat kell a pároknak fejlődniük, tanulniuk egymás mellett. A karma miatt lehet nehéz a kapcsolat.

Az ezotéria tanai szerint a karmikus párkapcsolatok öt látványos szakaszon mennek keresztül.

A karmikus szerelem első szakasza

Valójában ekkor még nem ismeritek egymást a jelen életben. Ez az időszak készít elő mindkettőtöket a találkozásra. A felkészítő időszakban egy, de akár több fájdalmas párkapcsolaton is áteshetsz. Számtalan tapasztalatot gyűjtesz, biztosan gyakorolnod kell a megbocsátást, a feltétel nélküli szeretetet. Nehéz időszak lehet, amely komoly felismeréseket hozhat.

A karmikus szerelem második szakasza

Ekkor értetek meg mindketten a találkozásra a jelen életben is. Eleinte próbálsz ellenállni a vonzerőnek, aztán nagyon gyorsan beleszeretsz karmikus társadba. Azért is próbálhatsz ellenállni, mert könnyen lehet, még párkapcsolatban élsz. Aztán a mindent elsöprő érzések magukkal repítenek. A szerelem tökéletes, úgy érzed, megtaláltad, akire mindig is vágytál. Mégis csak rövid ideig érezheted magad a Paradicsomban

A karmikus szerelem harmadik szakasza

A szerelem harmadik szakaszában tapasztalod meg a karma törvényét. Ekkor bukkannak felszínre ugyanis a negatív érzések. Megtörténik az első vita, veszekedés. Ráébredsz társad valódi énjére, és már te sem a legjobb oldalad mutatod. A tudattalanban elindulnak a tisztító folyamatok. Egyre több félelem gyötörhet, rátörhet a féltékenység, de párod is szenvedhet a hasonló érzésektől. A karmikus adósságok ebben a szakaszban kapnak hangsúlyt, akkor is, ha arról pontosan nem tudtok. A párkapcsolat elérheti a legmélyebb pontot, a szakítás is fölmerül.

A karmikus szerelem negyedik szakasza

A karmikus szerelem következő szakaszában valójában ráébredsz arra, mennyire fontos a párod, mennyire szereted őt. Ebben az időszakban a mély pontról fölfelé indul a kapcsolat, újabb, korábban nem tapasztalt szinteket érhet el, és újra egymásba szerettek. Lelketek újra egymásra talál. 

A karmikus szerelem ötödik szakasza

A mesék itt végződnek a boldogan éltek, míg meg nem haltak… befejezéssel. A karmikus szerelmeteknek ugyanakkor még csöppet sincs vége. A spirituális felébredést követően a szerelem egy magasabb, de nyugodtabb szintre emelkedik. Fontosabbá válik az intimitás, és nagyobb erő tart össze benneteket, mint valaha. Az elszenvedett fájdalmak még inkább összekötnek.

A hihetetlen boldogságot újabb válság követheti, amelyből újra és újra felébredtek, újra és újra tanultok, fejlődtök, a szerelem újabb és újabb magasságokba emelkedhet.

A karmikus szerelem fájdalmas felismerésekkel, hullámvölgyekkel járhat együtt
A karmikus szerelem fájdalmas felismerésekkel, hullámvölgyekkel járhat együtt

(via ThreeArtThribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top