Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy szédítő az ágyban

Melyik az a három csillagjegy, amelynek szülöttei egészen elképesztőek a hálószobában? Mit tudnak, amit a többiek esetleg nem? A horoszkópok a pikáns kérdésekre is választ adnak.

Ha esetleg több szexpartnerrel is ágyba bújtál, akár tapasztalhattad, egyikük ügyesebb, másikuk visszafogottabb, a harmadik pedig egészen lehengerlő lehetett az ágyban. Nos, mindez csöppet sem véletlen, hiszen a csillagjegyek vérmérséklete nagyon is eltérő lehet egymástól. És az is biztos, horoszkópjuk szerint ez a három csillagjegy egészen lehengerlő és szédítő a hálószobában.

A Kos mindig meglep

A Kos szexuális igényeit és teljesítményét bizony csöppet sem szabad alábecsülni. Bármikor készen áll egy kis játszadozásra, hancúrozásra, ráadásul igencsak jó abban, hogy meglepetéseket okozzon. Amellett, hogy figyelmes, szenvedélyes, heves, olyan meghökkentő mozdulatokkal ismertet meg, amiket biztosan nem felejtesz el egykönnyen. A szeretkezés a Kossal rejtélyes és varázslatos. Felejthetetlen.

A Skorpió beléd lát

A Skorpió már kisugárzásában is vadítóan szexi. Imádja a szexet, viszont az unalomtól, az egyhangúságtól menekül. Kisugárzásával, mosolyával szinte lebénít, vonzerejétől nem könnyű szabadulni. Tudja, mit akar, és addig nem nyugszik, amíg meg nem kapja. Rendkívül érzékeny és érzéki, az egész teste az erogén zónája. Különleges képességével szinte beléd lát, tudja, mit és hogyan szeretnél az ágyban. Tekintetével szinte megbabonáz. Akár hosszú órákig képes a szeretkezést elnyújtani. Hogy hatása alól csöppet sem könnyű felébredni, azt mindenki tudja, akinek már akadt dolga Skorpióval.

A Vízöntő az ágyban is reformer

Ha eddig azt gondoltad, a szex csak a fizikai érintésekre korlátozódik, akkor a Vízöntő be fogja neked bizonyítani, tévedsz. Ez a csillagjegy érintések nélkül is fel tudja csigázni az érzékeidet. A Vízöntő is tele van meglepetésekkel. Különleges, egyedi érzékkel rendelkezik, ezért is igen meggyőző szerető. A jelszava, hogy ő nem a jó elrontója. Használja a fantáziáját, kedveli az extrémebb helyszíneket és pozíciókat is. Ha egyszer is vele töltötted az éjszakát, már tudod, nem könnyű lemondani róla.

Ez a három csillagjegy szédítő az ágyban
Ez a három csillagjegy szédítő az ágyban

(via Parhlo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top