Horoszkóp

Ez a csillagjegyek legszexibb tulajdonsága

Te tudod, mi a legszexibb tulajdonságod? Mi az, amitől a férfiak nem tudják levenni rólad a szemüket, vagy éppenséggel eláll a nők lélegzete? A horoszkópból természetesen erről is pontos képet kaphatsz. Íme, a csillagjegyek legszexibb tulajdonságai.

Valójában teljesen mindegy, hiszel-e az asztrológiában vagy sem, születési hónapod sok mindent elárul rólad. A horoszkóp tökéletes személyiségrajzot mutat rólad, amelyből nagyon sok más mellett a legszexibb tulajdonságokat is megtudhatod. Íme, olvasd el mindegyik csillagjegy szexepiljét.

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként heves, szenvedélyes típus vagy. Szereted a függetlenséget, a szabadságot, keresed az izgalmakat, a kihívásokat. Melletted biztosan nem unalmas az élet. És éppen ezek a tulajdonságaid tesznek bámulatosan szexivé.

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként elképesztően lovagias vagy a hölgyekkel, vagy udvarias, figyelmes a férfiakkal. Kedvességednek lehetetlen ellenállni. Ráadásul különleges kisugárzásod is van. Kell ennél egyáltalán több?

Az Ikrek (május 21. – június 20.

Talán egyetlen más csillagjegy sem beszélget nálad érdekesebben. Ráadásul Ikrek jegyűként rendkívül vonzó is vagy, és persze csöppet sem unalmas. Villámgyorsan gondolkodsz, és érvelsz, rendkívül jó meglátásaid, okos gondolataid vannak. Mindezek a tulajdonságok pedig rendkívül szexivé tesznek a másik nem szemében.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként titokzatos lehetsz, és valójában nem könnyű kitalálni, mit gondolsz. Hosszasan sóvároghatsz valaki iránt, de nem leplezed le az érzéseket. A legszexibb benned éppen az, hogy kiszámíthatatlan vagy a szó pozitív értelmében, képes vagy meglepetéseket, váratlan dolgokat okozni.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként könnyedén feltelted mások érdeklődését. Csöppet sem okoz problémát, hogy magadra irányítsd a figyelmet, és könnyen az ujjad köré csavarod azt az illetőt, aki igazán tetszik neked. Mesterien csábítasz. És mégis ki tudna mindezeknek a tulajdonságoknak ellenállni?

Horoszkópod a legszexibb tulajdonságodról is árulkodik
Horoszkópod a legszexibb tulajdonságodról is árulkodik

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként rendkívül éles az eszed. Nagyon sokan csodálnak is ezért. Mindenben a tökéletesre törekszel, sokat teszel önmagadért is. Gyakorlatias vagy, két lábbal állsz a földön, ami nagyon is szexi tulajdonság tud lenni.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként hűséges, kitartó, érzéki vagy. Éles elméddel egészen lenyűgözöd a másik nemet. Az udvarlás során végigjárod a lépcsőfokokat, egyetlen szintet sem hagysz ki. Lényeddel, kedves személyiségeddel ellenállhatlanná válsz a másik nem szemében.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként részletezni sem kell, mennyire szexi vagy. Elbűvölő, sármos, nehéz rólad levenni a pillantást. Attól pedig még inkább izgalmas leszel, amikor drámát csinálsz apróbb dolgokból is. Persze, inkább csak azok szemében, akik kedvelik a szenvedélyt a párkapcsolatban.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként talán te tudsz a leginkább részvétet érezni másokkal, tudod, hogyan fejezd ki magad ilyen esetekben. Rendkívül megbízható vagy, te sosem fogod mások titkait kikotyogni. Nagyra értékeled az őszinteséget, és szívesen kimutatod a szeretet, az együttérzést. Ez a hozzáállás pedig rendkívül szexivé tesz.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként meglehetősen makacs lehetsz, ragaszkodsz a saját szabályaidhoz, elvárásaidhoz. Ugyanakkor megbízható és kiszámítható vagy, született bölcsességgel. Mély érzéseid, a belőled áradó nyugalom tesznek különösen szexivé a másik nemnél.

A Vízöntő (január 20.- február 18.)

Vízöntő jegyűként nálad keresve sem találni erősebb vonzerejű csillagjegyet. Az is igaz rád ugyanakkor, hogy alapvetően befelé forduló típus vagy. Távolságtartásod sejtelmességet kölcsönöz, és különcséged okán is rendkívül szexi lehetsz.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként nem ismered azt a választ, hogy nem. Született bölcsességgel sosem keseregsz amiatt, ha valami áthúzza a számításaidat. Rendkívül érzékeny vagy, és felnőttként is ott bujkál benned némi naivitás, ami ugyanakkor különösen szexivé tesz a másik nemnél.

(via Parhlo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top