Horoszkóp

Így olvashatod ki jövődet az Akasha krónikából

Az Akasha krónikából olvasható ki múltad, jelened és a jövőd. Mindent megtudhatsz, ami az előző életeid során történt veled, vagy a jelenlegi életedben történt és történik, de jövődről is információkat kaphatsz. Hogyan olvashatsz bele életed könyvébe? Íme, négy lépés, hogy megismerd a saját regényedet.

Az Akasha krónikát kollektív tudattalannak nevezi a pszichológia. A fogalmat C.G. Jung vezette be, aki – egyetértve a keleti filozófiák ezoterikus gondolkodásával – úgy vélte, az emberiség minden információját a kollektív tudattalanban kell keresni. 

Az Akasha szanszkrit eredetű szó, jelentése éter, láthatatlan erőtér. Hogyan léphetsz be, hogyan kapcsolódhatsz a kollektív tudattalanhoz, avagy az Akasha krónikához? Íme az ehhez szükséges négy legfontosabb lépés.

1. Ezt olvashatod ki az Akasha krónikából

Az Akasha krónikát az Élet könyvének is nevezik. Minden információt kiolvashatsz belőle a múltadról, a jelenedről és a jövődről. Sokan azt gondolják, az Akasha krónika információihoz csak kevesen férhetnek hozzá. Szerencsére ez csöppet sincs így, valójában te is betekinthetsz életed könyvébe, ha azt jó és tiszta szándékkal teszed. Meditáció során beleláthatsz a karmádba, a sorsodba, és abba is, épp hol tartasz a fejlődésed útján. 

2. Így pillanthatsz be az Akasha krónikába

Ahhoz, hogy az Akasha krónikához kapcsolódj, pontosan fogalmazd meg a szándékaidat. Ehhez mélyen magadba kell nézned, és tudnod kell, mit szeretnél megtudni valójában, és mit szeretnél kezdeni az információkkal a továbbiakban. Amikor valóban felkészültél rá, hogy szembe nézz vele, milyen fájdalmakat okoztál másoknak az előző életekben, csak akkor érdemes a meditációban elmerülnöd.

Ha olvasod ezt a cikket, már elindultál a spirituális fejlődésed útján, egyre tudatosabb lehetsz, de nem biztos, hogy már kellően felkészült vagy az információk feldolgozására. Ha úgy érzed, tudod fogadni az univerzális üzenetet, a lelked nyitott és nem csupán kíváncsiságból kutakodsz, akkor elindulhatsz az Akasha képzeletbeli folyosóin.

Az Akasha krónikából a sorsodat is kiolvashatod
Az Akasha krónikából a sorsodat is kiolvashatod

3. Készülj fel a különleges meditációra

A meditációra készülj fel. Légy benne biztos, senki és semmi nem zavar meg vagy zökkent ki a gyakorlatból. Kényelmesen helyezkedj el, gyújthatsz gyertyát, csukd be a szemed, és lélegezz mélyen. Koncentrálj a légzésedre egészen addig, amíg teljesen ellazulsz.

Ahhoz, hogy a számodra leginkább megfelelő választ kaphasd az Univerzumtól, jól kell kérdezned. Miután ellazultál tedd fel például azt a kérdést, “Mi volt az elmúlt életeim legnehezebb leckéje?” Elvárások nélkül, csak hagyd, hogy egyszer megérkezzen a válasz. Lehet, érzéseken át kapod azt, lehet az is, képeket látsz vagy hangokat hallasz.

4. Légy türelmes, ha az Akasha króniában olvasol

Egyáltalán nem biztos, hogy már az első alkalommal megérkezik a választ. Ne keseredj el, légy türelmes, próbálkozz újra és újra. Adj időt magadnak, csak akkor meditálj, amikor ismét késztetést érzel a kérdésekre és a válaszokra. Még nem készültél fel az Akasha krónikában tárolt információkra, ha nem tudod elfogadni, vagy dühöt érzel amiatt, mert nem kaptál választ. Ebben az esetben még a második lépésnél tartasz. A kitartó meditációk ugyanakkor meghozzák a gyümölcsöt. Egyre könnyebben és gyorsabban lazulsz el, egyre izgalmasabb kérdéseket teszel fel, egyre könnyebben olvashatsz életed könyvében, és értheted meg a neked szóló üzeneteket.

(via ewao)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top