Horoszkóp

Már döntöttél az igazi szerelmedről, csak még nem ismered

Már eldöntötted, kivel szeretnéd leélni a jelenlegi életedet. Ha még sodródsz a párkapcsolatokban, az azért is lehet, mert még nem ismered életed szerelmét, még taposod a hozzá vezető ösvényt. A sorsodban megírt társaddal előbb-utóbb biztosan találkozol. Honnan tudhatod, hogy mikor? Íme, 4 fontos lépés a hozzá vezető úton.

Születése előtt a lélek eldönti, kivel szeretné újabb életét egybekötni. Te is úgy születtél, hogy már tudtad, kivel találkozol, ki lesz életed szerelme. Hosszú és rögös lehet ugyanakkor a hozzá vezető út. Az Univerzum összehozza a találkozást az előző életekben már ismert partnerrel, partnerekkel, amikor eljön az idő.

Lehet, már most is érzed, egyszer biztosan találkozol a lelki társaddal, csak még nem tudod az idejét. Ne hagyd, hogy a logikus érvek legyőzzék a megérzéseidet. Milyen jelek utalnak rá, hogy hamarosan megismerkedsz lélektárssaddal? Íme, a hozzá vezető lépcsőfokok.

1. Végig kell járnod a fejlődés útját

Semmi sem történik véletlenül, sőt minden, legyen az jó vagy rossz, okkal történik veled. Az elmúlt párkapcsolatok lehettek nagyszerűek, de véget értek. A fejlődésedet szolgálták, hogy tanulhass a múltban elkövetett hibákból, hogy megismerd az erősségeidet és a gyengeségeidet. Személyiséged pozitív és negatív oldalával szembesülhettél, mert mindkettő te vagy. 

Az elrontott párkapcsolatok felismerései vezetnek életed szerelméhez, hogy elsajátíthasd az igaz szeretetet. Ne feledd, közben lelki társad is fejlődik, így amikor találkoztok, két erős lélek egyesülhet. 

2. Fedezd fel önmagad

Ahhoz, hogy igazán nagyszerű társa lehess majdani párodnak, meg kell ismerned önmagad. El kell fogadnod valamennyi pozitív tulajdonságodat a hiányosságokkal együtt. Ezeket előbb persze föl kell fedezned magadban. Természetes, ha hibázol, ez is az életed része. A lényeg, hogy ismerd fel, mikor és miben hibáztál, és fogadd el magad a hibákkal együtt.

3. Élj szívből

Amikor felfedezted, megismerted önmagad, képes leszel arra is, hogy szívből élj. Mindez pedig azt jelenti, már nincsenek benned félelmek, bizonytalanságok, és pontosan tudod, lélektársaddal hamarosan találkozol. Bárhol összeismerkedhettek, egy kiránduláson, egy éjszakai szórakozóhelyen, étteremben vagy bármilyen rendezvényen, az is lehet, hogy a munkahelyeden futtok össze. Hogy lélektársaddal azonnal egymásra ismertek, szinte biztos.

4. Nem fogsz hibázni

Amikor már a lelki társaddal élsz, nem számít semmi. Nincsenek elvárások, magától értedődőek az egymás iránti mély érzések. Nem veszekedtek, vitáztok, mert nincs miért. Apró gesztusokkal mutatjátok ki a szeretetet, együtt és egymás mellett fejlődtök tovább. Együtt és egymással érzitek magatokat egésznek, teljesnek, mert az igaz szerelmek az Égben köttetnek.

A valódi szerelmek az égben köttetnek
A valódi szerelmek az Égben köttetnek

(via PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top