Horoszkóp

8 jel, hogy szívedet nem a megfelelő társnak adtad

Bizony előfordul, hogy olyan társsal hoz össze az élet, aki nem méltó a szívedre. Mégis kitartasz mellette, reménykedsz, idővel megváltozik, párkapcsolatod elmélyül. Ha ezt a 8 jelet tapasztalod, szinte biztos, hogy szívedet a nem megfelelő társnak adtad.

Amikor szerelmes vagy, számos jelzést egyszerűen nem veszel észre. Pedig még az is lehet, hogy barátaid többször figyelmeztetnek: új társad nem méltó a szívedre. De te nem hiszel nekik, azt gondolod, csak irigylik a boldogságodat.

A szerelem bizony megvakíthat. Társadat tökéletesnek szeretnéd látni, és ha érzékeled is a hiányosságait, mégsem akarod azokat tudatosítani. Azt gondolod, idővel megváltozik. Pedig tényleg vannak olyan árulkodó, sőt ordító jelek, amelyek a párkapcsolat bukására utalnak. Bármennyire is fájdalmas, a csalódást sajnos nem kerülheted el.

Ha ezeket a jeleket tapasztalod, szívedet nem a megfelelő társnak adtad

  1. Nagyon erős jel, amikor társad csöppet sem tisztel, értékel téged a párkapcsolatban.
  2. Intő jel, ha rettegsz, amikor külön töltitek az időt. Hol lehet, mit csinálhat, kivel találkozik éppen?
  3. Jelzés értékű, amikor a barátaid, a szeretteid vagy a kis házi kedvenced a szerelmed idegeire mennek.
  4. Nem érzed magad biztonságban mellette. Mindenkor figyelned kell, hogyan fogalmazol. Ha nem mondhatod ki azt, ami a szívedet nyomja, a párkapcsolat sajnos nem működik megfelelően.
  5. Amikor társad csöppet sem nyitott a kívánságaidra, nem érdekli, mit szeretnél, többnyire az történik, amit ő akar, érdemes elgondolkodnod a kapcsolat folytatásán.
  6. Amikor szerelmed lekezelő, lenéző vagy bántó megjegyzéseket tesz az ötleteidre, a gondolataidra, újabb jele a problémás kapcsolatnak.
  7. Párod természetesnek veszi, hogy folyton elkésik a randevúkról, nem tartja meg az ígéretét, és az sem különösen izgatja, ha te készültél a találkozásra, vagy órák óta vársz rá.
  8. Amikor bizonyos dolgokban egészen eltérő nézeteket vallotok, és társad nem fogadja el az érveidet, csak és kizárólag a magáét gondolja követendőnek, példának, érdemes elgondolkodnod párkapcsolatod jövőjén.
Ha nem is akarod észrevenni, számos jel utalhat, hogy párod nem érdemes a szívedre
Ha nem is akarod észrevenni, számos jel utalhat rá, hogy párod nem érdemes a szívedre

(Truth-Code)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top