Horoszkóp

Ezzel teszik tönkre a párkapcsolatot a csillagjegyek

A horoszkópból több is kiolvasható, mint azt hinnéd. Nemcsak a csillagjegyek tulajdonságairól, motivációról kaphatsz pontos információkat, de kiderül például, hogy mivel rontod el a párkapcsolatodat. Szerelmed csillagjegye alapján pedig azt tudhatod meg, ő mivel árt a leginkább a szerelmeteknek.

A csillagjegyek más és más személyiségjegyeket hordoznak. Másként viselkednek a szerelemben, és másként rombolhatják le a legharmonikusabb párkapcsolatot is. Hogy mi az, amivel a leginkább ártanak a társas kapcsolatoknak, a horoszkópokból kiolvasható. Íme.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos meglehetősen szűk látókörű. Nem igazán veszi észre, hogy a problémákat ő is okozhatja, inkább a párját okolja és hibáztatja. A Kos ugyanakkor párkapcsolatát azzal rombolja a leginkább, hogy figyelmen kívül hagyja társa igényeit, mert csak a sajátjára koncentrál.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika jegyűek is saját magukat tartják fontosnak. Nem szívesen osztják meg párjukkal a dolgaikat. Nagyon nehezen nyílnak meg, hűvösek, zárkózottak hosszú ideig, ezért meglehetősen nagy türelem kell a makacsságukat legyűrni.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikreknek ezer arca van. De problémájuk akad a bizalommal is, következetesen a bajt látják mindenben. A legnagyobb hibát a párkapcsolatban akkor követik el, amikor kimondanak olyasmit is, amit nagyon nem kellett volna.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák rendkívül figyelmes, viszont a gondoskodásban túl messze mehet. Párkapcsolatát azzal döntheti romba, ha egyrészről gondoskodásával a társa agyára megy, vagy épp az ellenkezője, figyelmet sem fordít a párjára.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán mindent megtesz, hogy felhívja magára a figyelmet. Párkapcsolatában különösen igényli társa folyamatos elismerését. Úgy gondolja, nagyon sokat tesz a szerelméért, amiért jár a viszonzás. Amikor szerelmes, valóban mindent megtesz a társáért, olyannyira, hogy a másik szinte belefullad a nagy szeretetbe.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz rendkívül intelligens, emiatt pedig gyakran gondolhatja úgy, hogy ő mindenkinél mindent jobban tud. Éppen ezért könnyedén társa szemébe mondja kéretlenül is, mit és hogyan kéne tennie, vagy ami még rosszabb, egyszerűen hagyja, hogy partnere csapdába sétáljon. A párkapcsolatot kritikájával és elégedetlenségével teheti leginkább tönkre.

Sajátos módszerekkel teszik tönkre párkapcsolatukat a csillagjegyek
Sajátos módszerekkel teszik tönkre párkapcsolatukat a csillagjegyek

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg hajlamos túlkomplikálni a dolgokat. Folyamatosan agyal, és nem tud megbízni a partnerében. A legapróbb jelből óriási problémát képes gyártani. A párkapcsolatot bizalmatlanságával öli meg.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió addig feszíti a húrt, amíg kiprovokálja a veszekedést. Aztán meg azon csodálkozik, mégis mi a társa problémája, hiszen vele ugyebár semmi gond sincs. Hajlamos arra is, hogy semmibe vegye a partnerét, már pedig ebben az esetben nem kéne meglepődnie, ha a társa gyorsan lelép mellőle.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas nem könnyen esik szerelembe. A romantikus, mindent elsöprő kapcsolatban reménykedik. Aztán amikor társra lel, jól elvan a maga világában, amitől partnere szenved a leginkább.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak jegyet szinte lehetetlen kibillenteni a komfortzónájából, és kockázatot sem szívesen vállal, a párkapcsolatában sem. Hiányzik belőle az együttműködés képessége, ami párjával máris konfliktusokat, problémákat szül.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő nem igazán mutatja meg kiváló kommunikációs képességeit. Befelé forduló típus, aki nem engedi közel magához a társát sem. Az érzéseit rendkívüli módon fegyelmezi, mert azt gondolja, ha megnyílik partnerének, azzal sebezhetővé válik. A Vízöntőt megismerni sok esetben nagyon kimerítő feladat lehet.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak pontosan tudja, milyen párkapcsolatot szeretne. Ő várja leginkább a fehér lovon érkező lovagot, illetve álmai hercegnőjét. Aztán amikor ráébred, hogy párja csöppet sem felel meg az ideáknak, borzasztóan csalódott lesz. Amíg a tündérmesékben hisz, sosem találkozik össze a valódi társsal.

(via ewao)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top