Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy fantasztikus barát

Hogy melyik az a négy csillagjegy, akiknek barátságára mindenkor számíthatsz, akik sosem hagynak cserben, a horoszkópokból kiderül. Újabb meglepetéseket okozunk, mert csöppet sem azok a jegyek a legjobb barátok, akikre elsőre gondolnál.

A családot készen kapod, a barátokat ugyanakkor te választhatod meg. A barátságok lehetnek hosszúak, egész életre szólóak, vagy rövid, futó kapcsolatok. Néhány csillagjeggyel különösen jó barátságot köthetsz, mások mellett pedig észrevétlenül haladsz el. Az ugyanakkor biztos, hogy ez a négy csillagjegy a legeslegjobb barátod lehet. Hogy miért? Részletezzük.

A Nyilas megbízható barát

Ha igazán jó barátra vágysz, keresd a Nyilas társaságát. A csillagjegy szülötte megbízható, hogy a féltett titkaidat megőrzi, abban biztos lehetsz. Könnyed, vidám természet, és több pozitív tulajdonságát tudod felsorolni, mint a hátrányait. Észreveszi a hibákat, amiket elkövetsz, és óvatosan figyelmeztet rá, hogyan javítsd ki azokat. Őszinte, nem hagy cserben, mellette nincs miért aggódnod. Szerencsés lehetsz, ha legjobb barátod a Nyilas jegyében született.

A Mérleg őszinte barát

A Mérleg mindenkor őszinte veled, sőt azon igyekszik, hogy ő lehessen a tökéletes barát. Diplomatikus, aki arra törekszik, hogy kisegítsen, kirángasson a beragadt helyzetekből is. Különleges intellektusával könnyen rátapint a problémákra. Ha Mérleg jegyű barátságát élvezed, akkor biztos lehetsz benne, ő mindig talál kiutat a gondokból. Amiatt pedig teljesen fölösleges aggódnod, hogy elpártol mellőled, egy Mérleg sosem tesz ilyen a legjobb barátjával.

A Skorpió csöppet sem mérgező barát

Annak ellenére, hogy a skorpió mérge gyilkos lehet, a Skorpió jegyében születettekre mindez csöppet sem igaz, legalábbis abban az esetben, ha a barátjának tudhat téged. A Skorpió az élet minden terén szenvedélyes, így a barátjáért is mindent megtesz. Életöröme könnyedén rád is átragad, az életed – ha addig esetleg nem élvezted volna – vele egészen más szinten pörög majd. Abban is biztos lehetsz, hogy elmondja, mikor teszel jót és mikor rosszat.

A Halak az érzékeny barát

Ha olyan ember vagy, akinek fontosak az érzések, az érzékenység, akkor mindenképpen a Halak barátságát keresd. Hogy ő mindenkor megértő lesz veled, abban egészen biztos lehetsz. Meglepődsz majd rajta, Halak jegyű barátod az egyik nap még rejtélyes, a másik nap pedig egészen elképesztő történeteket suttog a füledbe. Megértő lesz veled, amikor szerelmes vagy, akkor ha éppen szakítottál, de akkor is melletted áll, amikor a depresszióba süllyedsz. Ez a csillagjegy ugyanis minden másnál jobban tudja, milyen érzések viaskodnak benned.

Ez a 4 csillagjegy a legjobb barátod lehet
Ez a 4 csillagjegy a legjobb barátod lehet

(via Parhlo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top