Horoszkóp

Válassz egy ösvényt, és megmondjuk, milyen út vár rád

Választásaid, döntéseid mindenkor a személyiségjegyeidet tükrözik vissza. A választós személyiségtesztek komoly segítséget nyújthatnak az önismeretben is. Válassz egyet a csodaszép ösvények közül, és felfedjük, milyen út vár rád hamarosan.

Nos, melyik gyönyörű ösvényen sétálnál végig a legszívesebben? Nézd meg a személyiségteszt fotóját, de lehetőleg ne hezitálj rajta hosszan. Figyelj a megérzésedre, és amelyiket elsőként érzed a leginkább vonzónak, azt a képet válaszd Keresd ki a képhez tartozó leírást, és olvasd el a rád vonatkozó személyiségjegyeket és az előtted álló lehetséges utat

Válassz egy ösvényt
Válassz egy ösvényt!

Ha az 1. ösvényt választottad,

a szabadság útjára léptél. Alapvetően is olyan típus lehetsz, akinek szüksége van térre és levegőre. Szívesen járod a saját utad. Magad hozod meg a döntéseidet, a lehetőségek között ki tudod választani a számodra megfelelőt. Nem játszod meg magad, egyenes a jellemed, a konfliktusokat pedig messze elkerülöd, inkább csak kívülről szemléled mások vitáit. Utálod a rohanást, inkább kiélvezed az élet apróbb és nagyobb örömeit.

Ha a 2. ösvényt választottad,

az önállóság útjára léptél. Olyan típus vagy, aki szívesen tölti egyedül az időt, az sem zavar, ha egyedül utazol. Az egyszemélyes dolgokat kedveled, ugyanakkor fáradhatatlanul gyűjtöd az ismereteket. Nem kötsz gyorsan barátságokat és szerelmeket sem, időt adsz magadnak, hogy megismerd a másikat, mielőtt a bizalmadba fogadnád. Különleges egyéniséggel rendelkezel, de az is igaz rólad, kicsit magadnak való lehetsz. Utóbbi ellenére nagyobb társaságokban is jól érzed magad.

Ha a 3. ösvényt választottad,

a változatosság útjára léptél. Elfoglalt ember vagy, aki nem ismeri az unalmat. Folyamatosan kutatod az újat, tanulsz, fejleszted magad. Az életed egészen biztosan rendkívül színes, izgalmas és változatos. Számodra egy utazás többet jelent, mint egy állomást az életedben. Rendkívül kíváncsi vagy és minden érdekel, amit más helyeken megismerhetsz. Könnyen beszélgetsz ismeretlenekkel is, sok kérdést teszel föl, gyűjtöd az információkat. Magas intellektussal rendelkezel. 

Ha a 4. ösvényt választottad,

az izgalmak útjára léptél. Fáradhatatlan vagy, elképesztő energiákkal rendelkezel, aki a folyamatos mozgás nélkül létezni sem tudna. Az ösvény, amelyre léptél, talán kissé ijesztőnek tűnhet, hiszen nem látod az út végét, ezért még a következményeket sem tudod levonni. Szívesen feszegeted a határaidat, néha kissé meggondolatlan is lehetsz. Keresed a veszélyeket, talán még a sorsodat is kísérted néha. Élvezheted az élet örömeit, de nem árt időnként az óvatosság.

Ha az 5. ösvényt választottad,

a megérkezés útjára léptél. A békére törekszel. Az életeddel elégedett vagy, kerülöd a bosszantó helyzeteket. A tiszta és átlátható ösvényekre lépsz a legszívesebben. Élvezni akarod az előtted álló lehetőségeket, és nem kockáztatsz, az egyszerűbb és könnyebb dolgok mellett teszed le a voksodat. Mindenkor megbízható és kiszámítható vagy, aki szívesen segít a környezetében élőknek.

Ha a 6. ösvényt választottad,

a nyugalom útjára léptél. Az életed legfőbb értéke a magány. Annak ellenére, hogy hosszabb időt tölthetsz egyedül, mégsem érzed magad magányosnak. A nyugalom és a csend éltet. Szívesen veszel részt szinte mindenben, ami körülötted történik, ennek ellenére sosem vagy túlterhelt. Kutatod az élet értelmét. A zajokat, a zűrzavart ki nem állhatod, emberek között ugyanakkor szívesen töltöd az időt. A valódi érzelmeken alapuló párkapcsolatot keresed.

(TheEarthChild)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top