Horoszkóp

A karma 10 törvényét neked is ismerned kell

A karma 10 törvényét neked is ismerned kell. Cikkünkből mindent megtudhatsz a karmáról. Mit hoztál magaddal az előző életekből, mi az, amit ki kell javítanod, és egyáltalán hogyan teheted meg mindezt, vagy honnan tudhatod, hogy megoldottad a karmádat.

A szanszkrit karma szó jelentése: cselekedet. A keleti filozófiák szerint, ha előző életeid során rosszat tettél másokkal, akkor a mostani életedben ismét találkozol a szituációval, és kijavíthatod a múlt hibáit. A karma hatalma szerint a korábbi jó cselekedetek pozitív dolgokat hoznak a jelen életbe. 

A karma 1. törvénye: a tervezés

Az életed nem csak úgy magától megtörténik, aktív részed van benne. Magad döntöttél a születésről, a helyről, az idejéről. A jelenben azokkal az emberekkel és dolgokkal veszed körbe magad, amivel, akikkel feladataid vannak.

A karma 2. törvénye: az alázat

Attól, hogy pontosan nem tudod, vagy nem veszed észre, számtalan dolgot kapsz az élettől, nagyon sok minden történik veled. Az alázat törvénye szerint lásd meg másokban a jót, a pozitív dolgokat ahelyett, hogy a rosszakat kutatnád.

A karma 3. törvénye: a fejlődés

Azért reinkarnálódsz újra és újra, hogy közben lelkileg fejlődj, újabb és újabb dolgokat tapasztalj meg, újabb és újabb ismereteket szerezz. Éppen ezért sosem jutsz előrébb, amikor beleragadsz különböző helyeztekbe, kapcsolatokba, pedig már tovább kellett volna onnan lépned.

A karma 4. törvénye: a jó cselekedet

Az Univerzum sokszorosan viszonozza, amikor szívből jövő jót teszel másokkal. Amikor pozitívan gondolkozol, a segítőkészség lebeg a szemed előtt, biztos lehetsz abban, hogy csupa jó dolog érkezik vissza hozzád.

A karma 5. törvénye: a felelősség

Sokan nem vállalják a felelősséget tetteikért, letagadják, másokat okolnak a hibákért. Ismerd fel, hogy minden gondolatod, minden kimondott szó és minden tett a sajátod. Nem baj, ha hibázol, de azért te magad vagy a felelős. Ismerd és vállald fel.

A karma törvényeivel átírhatod az életedet
A karma törvényeivel átírhatod az életedet

A karma 6. törvénye: az itt és most

Sokan nem  képesek a múltból kilépni, a múlton rágódnak, de olyanok is akadnak, akik a jövőjük miatt aggódnak folyamatosan. Ők nem az itt és nem a jelen pillanatában élnek. Valójában nem is élnek. Koncentrálj a jelenre, élvezd a jelen minden pillanatát, hiszen a jövődet is éppen ma alakítod.

A karma 7. törvénye: a türelem rózsát terem

A mondás nem véletlen. Minden a maga idejében történik. Dolgozz szorgalmasan, és a jutalom nem marad el. Tégy jó dolgokat, légy türelmes, és megtörténik, amit annyira szeretnél.

A karma 8. törvénye: a célok

A karma nyolcadik törvénye szerint figyelmedet a céljaidra fordítsd. Egyszerre csak egyetlen feladatot végezz el, és amikor azzal megvagy, akkor kezdj újabb terv megvalósításába.

A karma 9. törvénye: a kapcsolódás

Minden és mindenki az Univerzumhoz kapcsolódik. Minden lépést, amit a fejlődésed útján teszel, újabb követ. Minden lépésed fontos és meghatározó. Figyelj az Univerzumból érkező jelekre, és nem térsz le a választott útról.

A karma 10. törvénye: a változás

Az előző életek történései egészen addig ismétlik magukat, amíg rá nem lelsz a helyes megoldásra, útra. Figyelj a visszatérő jelekre, és változtass, amikor szükséges.

(via EvolveMe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top