Horoszkóp

Melyik arcot viseled a horoszkópod szerint?

Valamennyi csillagjegy a csak rá jellemző vonásokkal, tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekről már sokat olvashattál. De mindenkinek van egy másik arca is, ami már nem annyira köztudott. Hogy mi ez a másik? És lehet, te is ezt a másik arcot viseled? Íme a meglepő részletek.

A Kos (március 20. – április 19.)

  1. Kos jegyűként heves a természeted, könnyen fölveszed a bokszkesztyűt. Miközben alapvetően nyugodt vagy, időnként elviselhetetlenek a kirohanásaid. Sokan tartanak tőled, neked meg fogalmad sincs, miért. Érdemes elgondolkodnod ezen.
  2. Csillagjegyed másik oldala ugyanakkor kedves és szeretetre méltó. Lehetsz némiképp önző, úgy gondolod, vannak dolgok, amelyekben elsőbbséget élvezel másokkal szemben. Az is igaz rád, hogy elképesztő munkabírással, kitartással, akarattal és céltudattal rendelkezel.

A Bika (április 19. – május 20.)

  1. Valójában nagyon is lusta és kényelmes vagy, kivéve, ha munkádról van szó. Ha nem muszáj, Bika jegyűként ki sem mozdulsz otthonról, inkább a barátaid jöjjenek el hozzád. Miközben megbízható vagy, a szívességektől inkább eltekintesz.
  2. Nem különösebben vagy aggódó típus, leszámítva a pénzügyeidet. Nyugodt és vidám az alaptermészeted, de amikor többet iszol a kelleténél, már nem annyira könnyű elviselni téged. Másrészt pedig kiváló meglátásokkal rendelkezel, remek tanácsokat adsz másoknak.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

  1. Ikrek jegyűként alapból is két arcot viselsz, hol ilyen a hangulatod, hol olyan. Imádod a társasági életet, a kommunikáció a lételemed. Ugyanakkor olyan emberekkel is körbeveszed magad, akiket csöppet sem kedvelsz. És még az is előfordulhat, hogy kíméletlenül megtorlod, ha valaki a hátad mögött pletykákat terjeszt rólad.
  2. Sokszor megmagyarázhatatlan okból leszel rosszkedvű. Ilyenkor még az ágyból sincs kedved kikelni. Édességgel tömöd magad, hátha az segít. Ilyenkor gondolj arra, mennyire megbízható és igazságos jellem vagy, nagyszerű barátokkal körülvéve. Miért nem keresed őket?

A Rák (június 21. – július 22.)

  1. Talán túlságosan is segítőkész és gondoskodó vagy. Mindenkinek segíteni akarsz, mindenkit önmagad elé helyezel, miközben a saját igényeidről teljesen megfeledkezel. A segítség jó, csak egy idő után nagyon terhes lehet, éppen ezért is törődj előbb magaddal, aztán jöhetnek a többiek.
  2. Kifejezetten pimasz tudsz lenni. Miközben másokról gondoskodsz, Rák jegyűként nem veszed észre, hogy valójában mire is lenne szükségük. Remekül meg tudod oldani a problémáidat, ugyanakkor azt már rosszul viseled, ha mások nem tartanak igényt a tanácsaidra.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

  1. Horoszkópod szerint kifejezetten utálatos és magadnak való tudsz lenni. Rajtad kívül semmi és senki nem érdekel. Miközben magadtól semmit sem sajnálsz, másokkal szemben meglehetősen fukarul viselkedsz. Oroszlán jegyűként ne lepődj meg, ha ezzel a viselkedéssel a környezetedben komoly ellenszenvet váltasz ki.
  2. Csillagjegyed másik oldala segítőkész és figyelmes. Tudod, mit akarsz, helyén van az önbizalmad, humorod pedig egyenesen lehengerlő. 

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

  1. A rendmániád, az önzőséged elviselhetetlen. Nem szívesen alkalmazkodsz másokhoz, kivéve talán a barátaidat. Az otthonodból sem szívesen mozdulsz ki, ha nem muszáj. Szinte már munkamániás lehetsz, a kemény melót másoktól is megköveteled.
  2. A megszokott, bevált dolgokat, kapcsolatokat kedveled Szűz jegyűként a leginkább.  Miközben a kedves oldaladat mutatod meg elsősorban, vadabbik énedet mélyen eltemeted.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

  1. Inkább a hosszú távú párkapcsolatok híve vagy Mérleg jegyűként, és nem vesztegeted az időt játszmákra, kalandokra. Szembenézel a hibáiddal, és meg próbálod kijavítani őket. Viták esetén kiválóan közvetítesz és békítesz a felek között.
  2. Folyamatosan arra törekszel, hogy felhívd magadra a figyelmet, és mindenkinek meg kell hallgatnia az okfejtéseidet. Közben pedig fel sem tűnik, mennyire mások idegeire mész a viselkedéseddel.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

  1. Egészen egyedülálló a szexuális kisugárzásod, amit lehetetlen nem észrevenni. Imádod a csábítást, de nem szívesen ragadsz bele a párkapcsolatokba. Mint a gyorsvonat, száguldasz egyik szerelemből a másikba. Gondolkodtál már azon, vajon hol fogsz megállni?
  2. Skorpió jegyed másik oldala érzéki és csodás a párkapcsolatban. Bámulatos a humorod, de szarkasztikus megjegyzéseid sem bántóak. Szinte lubickolsz, amikor a figyelem központjába kerülsz. 

A Nyilas (november 22. – december 21.)

  1. Rengeteget utazol, azt teszed, ami a leginkább boldoggá tesz. Az érzéseidet is megtartod magadnak, nem szívesen osztod meg mással. Az is megtörténhet, miközben bölcsen végiggondolod az utazásokat, fogalmad sincs, hogyan kéne megszervezni.
  2. Szívesen utazol a haverokkal, akik közben folyamatosan idegesítenek. Nyilas jegyűként a legszívesebben azt teszed, amit a szíved diktál, ha nem muszáj, nem alkalmazkodsz a többiekhez. Ugyanakkor rendkívül kedves és igazán szerethető jellem vagy, aki szívesen segít másoknak mindenkor, ha kérik.

A Bak (december 22. – január 19.)

  1. Horoszkópod szerint tudatlan tökfej lehetsz, aki megállás nélkül dolgozik, miközben a világról szinte semmilyen véleménye sincs. Bak jegyűként úgy gondolod, csak az a helyes irány, amit te annak gondolsz, közben pedig csöppet sem vagy boldog.
  2. Nyersen és keményen fogalmazol, amikor dühös vagy, aztán szíved szerint inkább visszaszívnád az egészet. Nem szeretsz várakozni, sorban állni, a türelmet éppen ezért még érdemes gyakorolnod.
Melyik arcot viseled a horoszkópod szerint?
Melyik arcot viseled a horoszkópod szerint?

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

  1. Leginkább magadra gondolsz, még ha alapvetően nyitott is vagy a világra. Rémesen hazudsz, általában el is neveted magad közben. Rendkívül kreatív vagy, sokan azt gondolhatják rólad, folyamatosan a föld fölött lebegsz.
  2. Vízöntő jegyűként szinte már elviselhetetlen a függetlenségi vágyad, a távolságtartásod. Gyűlölsz szívességet kérni, de mások se akarjanak tőled lehetőség szerint semmit. Sokan félreértenek, a cselekedeteidet lehetetlen követni. Tanulsz a múlt hibáiból, amiket sosem követsz el újra.

A Halak (február 19. – március 20.)

  1. Rendkívül érzékeny vagy, de az is igaz, óriási szíved van. Halak jegyűként mindenkiben és mindenben a jót látod. Követed a megérzéseidet, figyelsz a belső hangokra. Nehezen viseled, amikor végleg megszűnik valakivel a kapcsolatod.
  2. Horoszkópod szerint folyamatosan drámázol, amit nem könnyű a környezetednek elviselnie. Megnézel minden szirupos, romantikus filmet, aztán zokogsz, mert a való élet teljes más, mint ezekben a történetekben.

(via EvolveMe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top