Horoszkóp

7 jel, hogy nyitva van a harmadik szem csakrád

Honnan tudhatod, hogy aktiválódott a hatodik csakrád, vagyis nyitva van a harmadik szemed? Íme a hét tipikus jel, amelyből rájöhetsz, egészen különleges képességekkel rendelkezel.

Csak keveseknek adatik meg, hogy működésbe lép a hatodik csakrájuk, vagyis kinyílik a harmadik szemük. Milyen különleges képességeket szerzel, amikor ez aktiválódik? Az alábbi jelekből megtudhatod, hogy a te harmadik szemed is nyitva van-e, és ha igen, az mi minden jóval jár.

1. Ha nyitva van a harmadik szem, az evés elveszíti fontosságát

Természetesen az ételre akkor szükséged van, miután kinyílt a harmadik szemed. Ugyanakkor az étkezések már nem olyan lényegesek, mint korábban. Az is előfordulhat, hogy egyszerűen megfeledkezel róla, hogy már órák óta semmit sem ettél.

2. Különösen érzékennyé válsz azt követően, hogy kinyílt a harmadik szem

A színeket élesebbnek és fényesebbnek láthatod, a körvonalak is határozottabban jelennek meg, mint korábban.

3. Gyakrabban fáj a fejed, ha kinyílt a harmadik szem

Tipikus jel, hogy gyakrabban törhet rád a fejfájás, mint korábban. Nem véletlen, hiszen a környezeti hatásokra is jóval érzékenyebben reagálsz, miután a hatodik csakrád működésbe lépett.

4. Nyomást érezhetsz a homlokodon

A homlokodon, pontosabban a szemöldök táján érezhetsz egyre gyakrabban nyomást, furcsa pulzáló érzést, amikor kinyílik a harmadik szem. Mindez jelentkezhet a fejfájás előtt vagy közvetlenül az után is.

5. Megérted a szinkronicitást, amikor kinyílt a harmadik szem

Hogy a megérzéseid megfelelően működnek, és valóban a belső hang szólalt meg, nem csupán a fejedben zakatoltak a gondolatokat, annak jele a szinkronicitás. A megérzést követően kapsz egy válaszjelet, vagyis beigazolódik a megérzésed.

6. Egyre élénkebbek az álmaid

Azt követően, hogy aktiválódott a hatodik csakra, az álmaid egyre intenzívebbek, egyre erősebbek, reggel akár többre is emlékezhetsz. Az álmok nagyon valóságosnak hatnak, ugyanakkor tökéletesen megérted a szimbólumokat, az üzeneteket.

7. Új célokat találsz az után, hogy kinyílt a harmadik szem

Egészen másként tekintesz az életedre, egészen más dolgok válnak fontosabbá, mint korábban azt követően, hogy a harmadik szem kinyílt. Innentől kezdve sokkal tisztábban látod át életed pozitív és negatív történéseit.

Érzékelhetőek a jelek, amikor kinyílik a harmadik szem csakrád
Érzékelhetőek a jelek, amikor kinyílik a harmadik szem csakrád

(via Awareness Act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top