Horoszkóp

5 elkerülhetetlen találkozás, mert nincsenek véletlen kapcsolatok

Az ezotéria szerint nincsenek véletlen találkozások. Hogy éppen kivel és miért ismerkedsz össze, következhet az előző életekből. Véletlenszerű párkapcsolatok, szerelmek és találkozások nincsenek, öt elkerülhetetlen annál inkább. Íme.

A kapcsolatok, a szerelmek az égben, az Univezumban köttetnek. Előre meghatározott terv szerint érkezel, születsz a Földre. Szüleidet, a lakóhelyet te választod ki, ahogyan azt is eldöntheted, kivel és miért találkozol az újabb életed során. Íme, az öt elkerülhetetlen kapcsolat, mert véletlenek nincsenek.

1. Az ébresztő kapcsolatok 

Néhány ember inspirálóan, ébresztően hat rád. Találkozásotok célja mindössze ennyi. Könnyen lehet, olyan helyzetben élsz már hosszabb ideje, amelyből ki kéne lépned, egy ilyen találkozás adhat útmutatót a megoldáshoz.

2. Az emlékeztető kapcsolatok

Másokkal azért találkozhatsz, mert letértél sorsod útjáról, amit vállaltál. Ők azok, akik emlékeztetnek a helyes irányra, megtaníthatnak arra, hogyan figyelj a belső hangokra, és hogyan kövesd az Univerzum irányítását.

3. A segítő kapcsolatok

Megint mások azért léphetnek az életedbe, keresztezhetik az életutadat, hogy fejlődésedben segítsenek. Olyasvalamire taníthatnak meg, amire önmagadtól nem jönnél rá.

4. Az elgondolkodtató kapcsolatok

Gyakran előfordul, hogy összeismerkedsz valakivel, akinek még a nevét sem tudod, mégis olyan elgondolkodtató kijelentéseket tesz, amikre sokáig emlékszel. Egymás mellé sodorhat az élet benneteket a buszon vagy egy kávézóban, aztán soha többé nem látod a vonzó ismeretlent.

5. A tartós kapcsolatok

A legfontosabbak természetesen a tartós kapcsolatok. Amikor valóban készen állsz rá, az Univerzum gondoskodik a sorsod szerinti társról, akivel az előző életekben is találkozhattál. Amíg eljön hozzád a nevezzük igazinak, több szerelmet és szakítást is átélhetsz. Minden kapcsolatban fejlődsz, változol, hiszen éppen ez a feladat. A rokoni és a baráti kapcsolatok célja is pontosan ugyanez.

Öt elkerülhetetlen találkozásban lehet részed
Öt elkerülhetetlen találkozásban lehet részed

(via EvolveMe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top