Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy mindent kibír

Néhány csillagjegy rendkívül erős adottságokkal rendelkezik, ők szó szerint a föld hátán is megélnek, másoknak ugyanakkor kevesebb az energiájuk. Egyik sem jó vagy rossz, de tény, előbbiek jóval többet kibírnak, legyen szó az érzelmekről, a párkapcsolatról vagy az élet egyéb dolgairól.

A Kos az egyik legerősebb csillagjegy

Talán nem is annyira meglepő, hogy a Kos az egyik legerősebb csillagjegy. Energikusak, buzog bennük az életerő, fáradhatatlanok, folyton nyitottak az újdonságra. Horoszkópjuk szerint bíznak önmagukban, a képességeikben, és abban, hogy minden akadályt képesek legyőzni.  

A Kos ugyanakkor meglehetősen makacs és lobbanékony típus is, amivel könnyen szerezhet magának ellenségeket. Nézeteiket, álláspontjukat nem félnek megosztani, de konokságuk okán mások véleményével ritkán értenek egyet. Vezetőként elképesztő a teherbírásuk, és éppen ez az, amiben a legerősebbek a többi jegyhez képest.

A Skorpió személyiségében a legerősebb

A Skorpiók személyisége rendkívül erőteljes, amiben biztosan eltérnek a többi csillagjegytől. Érzelmileg nagyon erősen tudnak másokra hatni, egészen addig nyomulnak, amíg céljaikat el nem érik. A másik ember inkább megadja magát, mert nem is tud mást tenni. 

A Skorpió szülöttek általában nagyon kritikusak másokkal, sőt arrogánsak is lehetnek, nem könnyű velük egyezségre jutni. A szerelemben szintén nagyon erősek, szenvedélyesek a társukkal. Eltökéltségben egyetlen csillagjegy sem ér fel hozzájuk. Szisztematikusan, kitartóan érik el céljaikat.

A Rák nagyon is erős tud lenni

Annak ellenére, hogy a Rák jegyűek inkább hirtelenségükről ismertek, nagyon is kitartóak és állhatatosak tudnak lenni. Nagyon megbízhatóak, precízek annak ellenére, hogy érzelmeik is erősen hatnak rájuk.

A Rákok igényesek a barátaikkal, a partnerükkel szemben, jóhiszeműek még akkor, ha valaki megbántja őket. Amiben pedig a legjobbak tudnak lenni, az az önmagukba vetett bizalom. Amikor képesek elhinni, hogy bármit elérhetnek, és megvalósíthatnak, ki tudják hozni magukból a lehető legjobbat. Mindez a párkapcsolatra és munkájukra ugyanúgy érvényes.

4 csillagjegyben különös erő rejlik
4 csillagjegyben különös erő rejlik

Az Oroszlán uralkodik

Az Oroszlán, hasonlóan a Kos jegyűekhez, szintén nagyon erős jegy. Az biztosan állítható, nála dominánsabb karaktert nem találni az állatövben. Született vezetők, képességeikkel pedig nagyon is tisztában vannak.

Félénknek az Oroszlánok csöppet sem nevezhetők, rendkívüli energiákkal rendelkeznek, fáradhatlanok, amit elterveznek, elérik, történjen bármi, nem tágítanak, kitartanak céljaik mellett a végsőkig. Rendkívül büszkék, és időnként bizony önteltek, másokkal lenézőek lehetnek. Az ugyanakkor vitathatatlan, hogy olyan személyes varázsuk van, amely egyetlen más csillagjegynél sem érzékelhető.

(via Gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top