Horoszkóp

Ennek az 5 csillagjegynek óriási a libidója

Hogy melyik az az öt csillagjegy, amelyek szülöttei bármikor készek egy kis hancúrozásra? És miért jó, ha ismered szerelemed szexuális aktivitását? Például azért, mert ha eltér a libidótok mértéke, az rányomhatja a bélyegét a párkapcsolatra.

A Bika (április 20.–május 20.)

A Bika lételeme az érintés, az ölelés, nem meglepő hát, hogy átlagon felüli libidóval rendelkezik. Figyelmes, érzéki szerető, aki nemcsak kapni, adni is szeret. Olyannyira türelmes és kitartó az ágyban is, hogy órákon át képes csókolni, romantikázni, szeretkezni.

Az Oroszlán (július 23.–augusztus 22.)

Az Oroszlán szívesen flörtöl, nyitott természetével könnyedén felhívja magára mások figyelmét. Horoszkópja szerint nagyon is tisztában van vele, őt csöppet sem könnyű őt visszautasítani. Szeret hódítani, csábítani. A hálószobában igazi lepedőzsonglőrnek mondható. Különleges fantáziájának köszönhetően vele egészen biztosan izgalmasak is az együttlétek.

A Skorpió (október 23.–november 21.)

Talán a legszexibb jegy a Skorpió valamennyi csillagjegy közül. Ugyanakkor az is elmondható róla, ha szexről van szó, ő a legagresszívebb típus. Óriási libidóval rendelkezik, és bizony a szexfüggőség is őt érintheti meg a leginkább. A Skorpió az extrémebb pózoktól és a hétköznapinak csöppet sem mondható szextől sem retten meg. Épp ezért az is igaz, partnerének igen emlékezetes élményeket szerez.

A Nyilas (november 22.–december 19.)

A Nyilas keresi a kalandokat. Tőle az egy éjszakás ismeretségek sem idegenek. Óriási energiákkal rendelkezik, amit vagy akit szeretne, meg is szerzi magának. Imád akár egész éjszakán át szeretkezni, partnerével figyelmes, így vele a szex szinte mindenkor észbontó és vibráló.

A Vízöntő (január 20.–-február 18.)

A Vízöntő különleges kisugárzásának nem könnyű ellenállni. Azt is tudja, hogyan hívja fel magára a figyelmet, és hogyan mutassa ki a legvonzóbb tulajdonságait. A Vízöntőt is erős libidóval áldotta meg a sors, aki a hálószobában is a változatosságot kedveli. Az unalomba fulladó szerelmi élet kifejezetten riasztja, ezért partnerének sem árt, ha gyakran használja a fantáziáját.

Öt csillagjegy óriási libidóval született
Öt csillagjegy óriási libidóval született

(Horoscope Fan)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top