Ezek a csillagjegyek legveszélyesebb függőségei

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Hogy milyen függőségektől szenvednek – avagy sem, mert nekik fel sem tűnik – az egyes csillagjegyek? Hogy milyen szenvedély rombolhatja a leginkább a párkapcsolatodat? A horoszkópból ez is kiolvasható.
2017. 06. 12. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként folyamatosan pörögsz, rendkívül aktív vagy. Pihenés helyett inkább megiszol még egy csésze kávét vagy teát. Márpedig a horoszkópod szerint éppen ez a két ital veszélyes rád a leginkább. Mértékletességgel fogyaszthatod, de a túlzottan sok tea és kávé nagyon is ártalmas lehet.

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként az evésnek, az ételnek nagyon nehéz ellenállnod. Néha képes vagy annyit enni, mint egy elefánt. Az ételek túlzott élvezete a csillagjegyedre kifejezetten ártalmasan hat, ahogyan az is, ha bánatodat folytod az evésbe.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek jegyűek a cigarettáról képtelenek lemondani, ha egyszer rászoktak. Márpedig – részleteznünk sem kell – a dohányzás súlyos függőséget okozhat. Ha egyszer-egyszer rágyújtasz a szórakoztató baráti beszélgetések közben, még nem akkora probléma, viszont ha láncdohányosként szívod a füstöt, durván elbánhatsz magaddal.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként rendkívül érzékeny lehetsz valójában mindenre. A fájdalmat rosszul tűröd, ezért már a legapróbb tünetek  jelentkezésekor bekapsz egy fájdalomcsillapítót. A fájdalom tovább erősödik, ilyenkor újabb és újabb pirulákhoz nyúlsz. Légy körültekintő, és kérd inkább az orvos véleményét, mert a gyógyszerekre sokkal könnyebben rászokhatsz, mint azt gondolod.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánt leginkább a vásárlás szenvedélye érheti el. Vásárolsz, ha jó a kedved, vásárolsz, ha bánat ér. Pedig ha gyorsan elköltöd a fizetésedet, egész hónapban attól fogsz aggódni, miből élsz meg a hátralévő napokban, ami a hangulatod méginkább megnyomorítja.

Akad csillagjegy, amely a szerelemtől függ, egy másik pedig könnyen szexfüggővé válhat
Akad csillagjegy, amely a szerelemtől függ, egy másik pedig könnyen szexfüggővé válhat

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz a mérgező kapcsolatok rabja lehet. Mivel fontos számodra a szerelem és a társad, még az érzelmi zsarolást és bántást is elviseled, pedig kifejezetten szenvedsz tőle. Nagyon nehezen jutsz el a szakításig, pedig megérdemelnéd a hozzád valóban méltó párkapcsolatot.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg legnagyobb függőségét a közösségi oldalak folyamatos böngészése okozza. Rengeteg időt töltesz azzal, hogy elolvasod, mit osztanak meg mások, és persze a saját életed is nyitott könyv az ismerőseid üzenő falain. Attól padlóra kerülsz, ha a felhasználók nemtetszésüket fejezik ki valamelyik posztodat illetően.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként bizony könnyen lehet, hogy a szexfüggőség rabja vagy. Ha így lenne, mindenképpen érdemes szakembert felkeresned, hiszen a folyamatos szexéhséget hosszú távon nem lesz, aki csillapítsa. Ha pedig új és új partnereket keresel, akikhez érzelmi szál nem fűz, ebben egy idő után teljesen kiéghetsz. 

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas a folyamatos mehetnéktől szenvedhet. Úgy érzed, kimarad valami az életedből, ha nem utazol el újra és újra. Gondold végig, mi az, amit a leginkább meg szeretnél nézni, készíts bakancslistát, és járd végig szisztematikusan az utakat.

A Bak (december 22. - január 19.)

A Bak beleeshet a munkamánia csapdájába. Utálod fölösleges dolgokkal vesztegetni az idődet, a munkád viszont első az életedben. Keményen, szívósan és kitartóan dolgozol. Mégis fontos, hogy a szórakozásnak és a barátaidnak is adj teret, nem beszélve a szerelmedről, a házastársadról és a hozzád leginkább közeli hozzátartozókról.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntők mi mástól függhetnének, mint a számítógéptől és a számítógépes játékoktól. Márpedig a a billentyűzet folyamatos nyomogatásával a születetten meglévő fantáziádat rombolod. A párkapcsolatoknak sem tesz jót ez a fajta függőség. Könyveket is szívesen olvasol, de nem az a megoldás, hogy a játék helyett a könyveket bújod reggeltől estig.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűek a szerelembe szerelmesek. Romantikáról álmodozol, amit már a függőség szintjére fejleszthetsz. Nagyon fontos, hogy használd különleges alkotói tehetségedet, és a függőség helyett a kreativitásodat fejleszd. Sokkal boldogabb leszel.

A számítógéptől és a közösségi médiától való függőség is rendkívül veszélyes lehet
A számítógéptől és a közösségi médiától való függőség is rendkívül veszélyes lehet

(TheEarthChild)

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus