Horoszkóp

6 biztos jel, hogy te is öreg lélek vagy

Milyen jelekből tudhatod a mostani életedben, hogy már nagyon sokszor inkarnálódtál, születtél újra és újra? Hogy már nagyon öreg lélek lakozik benned? Íme, részletezzük a tipikus jeleket.

Könnyen lehet, hogy már nagyon sok előző életet tapasztaltál meg. Nagyon sokszor újraszülettél, csak épp azt nem tudod, milyen öreg lélek vagy. Ha ezeket a jeleket tapasztalod magadon, egészen biztosan, több százszor vagy ezerszer inkarnálódtál, és számtalan tapasztalatot gyűjtöttél. Ha ezt a cikket olvasod, már tudod, nem csak egyszer élsz.

1. jel, hogy öreg lélek lakozik benned

Nem követsz mindenféle ezoterikus divatirányzatot, és a materiális dolgok sem izgatnak különösebben. Alapvetően kiegyensúlyozott és vidám természetű vagy, figyelsz önmagadra, nyitott vagy a lelki és a szellemi világra.

2. jel, hogy öreg lélek vagy

Nem kötsz gyakran barátságokat, és igazi, mély barátod is csak nagyon kevés van. Velük ugyanakkor hosszú, életre szóló kapcsolatot ápolsz, gyakran kimondott szavak nélkül is értitek egymást.

3. jel, hogy számos reinkarnációt követően születtél a mostani életedbe

Csillapíthatatlan vágy él benned az információk gyűjtése, az olvasás iránt. Az élet értelmét, mélységét kutató olvasmányok különösen érdekelhetnek. 

4. jel, hogy már nagyon sokszor éltél

Hogy öreg lélek lakik benned, bizonyítja, hogy nem szeretsz az előtérben állni, inkább megfigyelőként szemlélődsz a nagyobb társasági összejöveteleken. Sokan hűvösnek, sőt antiszociálisnak tarthatnak, pedig csak a felszínességet nem kedveled. A mélyenszántó gondolatok és beszélgetések ugyanakkor nagyon is feldobnak.

5. jel, hogy öreg lélek vagy

Gyorsan átlátsz a részleteken. Könnyedén veszed észre az anyagiasságot, az önzőséget, a hiúságot, melyeket messze elkerülsz. Próbálsz a jelen pillanatára koncentrálni, a jelenben élni. A jót értékeled a múltban, és a jövődet is pozitívan látod.

6. jele, hogy öreg lélek él a testedben

Mindegy, hogy milyen vallásban hiszel, az sem baj, ha nem követed egyiket sem, de hogy spirituálisan élsz, az biztosra vehető. Ismerhetsz olyan szertartásokat, módszereket, amelyek gyakorlása boldogsággal tölt el. Öreg lélekként folytonosan a megvilágosodás lehetőségét keresed.

6 biztos jel igazolja, hogy öreg lélek lakozik benned
6 biztos jel igazolja, hogy öreg lélek lakozik benned

(Awaking People)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top