Horoszkóp

6 inspiráló üzenet a szellemvilágból

Médium közvetítette üzenetek olvashatsz cikkünkben, amelyek a szellemvilágból érkeztek. Az életed gyökerestől változhat meg az inspiráló tanácsok hallatán.

A spirituális szerző, Ester Hicks különleges üzeneteket közvetít. A vele kapcsolatban álló entitás Abrahamnak nevezi magát. A magasabb dimenziókból, a szellemvilágból érkező megható és inspiráló üzenetek segítségével a te életed is megváltozhat.

1. Te döntöttél a földi élet mellett

Az üzenet szerint te magad döntöd el, hogy ismét a Földre érkezel. Mohón várod, hogy megszülethess, te magad tervezed a testet is, amelyben világra jössz. A születésed helyéről és idejéről is dönthetsz.

2. Az életed legfőbb célja az öröm és a boldogság

Amikor a születésed tervezed, célul tűzöd ki, hogy örömben és boldogságban éled az életed. Aztán mégsem az örömet, a vidámságot választod, hanem egészen más érzéseket. A szándékot pedig az, hogy örömet lelj az életedben. A fejlődésed mellett a boldogság érzése, amiért a Földre érkeztél.

3. Mindent megkaphatsz az Univerzumtól

Csak el kell képzelned a boldogságot, látnod kell magad előtt, amit szeretnél, és az Univerzum jeleket küld neked. Ezekből a jelekből tudhatod, a vágyadat megvalósíthatod, mert ez az Univerzum törvénye. Minél pozitívabban éled az életed, a kívánságaidat annál előbb érheted el.

4. Az Univerzum mutatja az utat

Az Univerzum mindig segít az úton, amit választottál magadnak. Születésedkor meghatározott tervvel érkezel, amikor nem a sorsodat éled, az Univerzum jeleket küld neked. Irányt mutat, hogy azokat a tapasztalatokat élhesd át, amelyeket a fejlődésedhez meg kell tapasztalnod.

Inspiráló üzeneteket küld a szellemvilág
Inspiráló üzeneteket küld a szellemvilág

5. Relaxálj, meditálj minél többet

A relaxáció a természetes állapotod. Ilyenkor eltűnik a stressz, megszűnik az aggódás. Meditáció közben figyelmedet összpontosítsd azokra a dolgokra, melyeket a legjobban értékelsz az életedben. Minél többször tudatosítod magadban a hála érzését, annál értékesebbé válik az életed.

6. Nem halsz meg

A lélek természetes állapota a test nélküliség. Mindez pedig azt jelenti, halálod után is tovább élsz, sőt ekkor térsz vissza a saját “testedbe”. A fizikai tested valóban elporladhat, de a lelked örök életű. Energiából létezel, amely sohasem tűnhet el.

(via Forever Conscious)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top