Horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel elképesztő a szex

Egyáltalán nem biztos, hogy párod az asztrológia összefüggései szerint a legjobb szerető is egyben, ettől függetlenül még nagyon boldog lehet a kapcsolatotok. Az sem garancia azonnal a boldogságra, ha a hálószobában tökéletesen megértitek egymást. Mégis, vajon melyik csillagjeggyel illetek össze az ágyban a leginkább? Vajon kivel a legerősebb a testi vonzerő? Ki az, akivel elemei erejű a szex? Íme, minden kérdésre választ kaphatsz. Vajon egymásra találtatok a szerelmeddel a hálószobában is?

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos rámenős, pontosan tudja mit akar a hálószobában is. Meghódítani, elcsábítani a kiszemelt partnert igazi kihívást jelent számodra. Azzal is tisztában vagy, pozitív és magabiztos kisugárzásodnak nem könnyű ellenállni. Időnként hajlamos lehetsz az érzelmi drámákra, leginkább akkor, ha valami nem az elképzeléseid szerint történik. Az is biztos, imádod, amikor szerelmed a hajadat vagy a nyakadat simogatja.

A hozzád leginkább illő szeretőt az Oroszlán, a Mérleg, az Ikrek vagy a Skorpió csillagjegyek között találhatod meg.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika az egyik legérzékibb csillagjegy. Pontosan tudod, hogyan haladj lassan, lépésről lépésre az érintések, az érzékek birodalmában. Rád nem jellemző a hevesség, de az energiáidat sem szereted fölöslegesen fecsérelni. Nagyon szereted a szép dolgokat, az is biztos, a hálószobád nagyon ízléses, az ágynemű pedig izgatóan hívogat….

Kiváló szexpartnerre találhatsz a Skorpió, a Rák, a Szűz és a Bak jegyek között.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikreket az ágyban is a változatosság jellemzi. Egyszer érzéki és finom vagy, máskor meg az ösztöneid dominálnak, és a durvább mozdulatoktól sem jössz zavarba. Rólad kijelenthető, hogy nagyon szívesen feszegeted a határaidat, és próbálsz ki újabb és újabb inspiráló pozíciókat.

A legizgalmasabb szeretőt a a Kos, az Ikrek, a Vízöntő és a Nyilas jegyek között érdemes keresned.

A Rák (június 21. – július 22.)

Téged az udvarlással lehet a leginkább lenyűgözni. Rák jegyűként rendkívül érzékeny és érzéki típus vagy, a szerelemben is természetesen csak a szívedre hallgatsz. Nem mindenkivel bújsz ágyba, kivárod az arra érdemes megfelelő társat. Az egy éjszakás kalandokat nem neked találták ki, a szex akkor a legvonzóbb, amikor nagyon szerelmes vagy.

A Bika, az Oroszlán, a Bak és a Halak jegyűek között találhatsz rá a számodra ideális szexpartnerre.

 

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán a kifejezetten jó szeretők hírében áll, nem ügyetlen, tudja, mit és miért tesz a hálószobában. Kisugárzásodnak, megnyerő tulajdonságaidnak nem könnyű ellenállni. A csábítás nálad az előjáték, és mivel tökéletesen tisztában vagy a képességeiddel, a visszautasítással sem kell számolnod.

Párodat a Skorpió, a Nyilas, a Kos és természetesen az Oroszlánok között találod.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz szemérmes és gyakran szégyenlős típus, nem nyílik meg könnyen. Csillagjegyed elnevezése okán sokan azt gondolják rólad, visszafogott vagy és nem könnyű megnyitni téged az ágyban. Az előítéletekkel ellentétben erős benned a szexuális energia, az érzékiség. Szereted a finom érintéseket, a lágy masszázst, amelyet követően ellenállhatatlanná válsz. 

A legérzékibb szeretőt a Bika, a Halak, a Bak és a Mérlegek között találhatod.

Ezekkel a csillagjegyekkel elképesztő a szex

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg ízlése a legkifinomultabb valamennyi állatövi jegy között. Megadod a módját az udvarlásnak, egyetlen lépést sem hagysz ki, hogy elnyerd a legvonzóbb társ kegyét. A veled töltött forró éjszaka elmaradhatatlan kellékei a romantika, a lágy dallamok, a csábító fehérneműk. Nem kell ennél több…

Ideális partneredet a Kos, az Ikrek, a Nyilas és az Oroszlán jegyek között érdemes keresned.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió híres a benne tomboló szenvedélyről, kéjvágyról. Bámulatos szerető vagy, akinek óriási a libidója. Szenvedélyes, izgalmas, ellenállhatatlan. A legnagyobb veszekedéseket követően élvezed a leginkább a békítő szeretkezést. Valójában a harc, a küzdelem, a vadászat lobbantja fel benned az érzelmi és testi lángokat.

Szenvedélyes és hozzád hasonlóan érzéki szeretőre a Bika, az Oroszlán, a Halak és természetesen a Skorpiók között találhatsz.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas az ágyban gyengéd és figyelmes szerető. Az unalmat, az egyhangúságot, az előre tudható mozdulatokat viszont nagyon nem bírod, a spontaneitás híve vagy. Szívesen flörtölsz, nagyon könnyen ismerkedsz és könnyen hódítasz. Az egy éjszakás kalandokat is kedveled, egyetlen csábító lehetőséget sem hagynál ki.

Inspiráló, izgalmas szeretőt a Kos, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán csillagjegyek között érdemes keresgélned.

A Bak (december 22. – január 19.)

A gyakran ridegnek, távolságtartónak tűnő Bak szintén izgalmas és érzéki szerető az ágyban. Veled összegyűrni a lepedőt emlékezetes élmény lehet. Könnyű lángra lobbantani a vágyat benned, leginkább a lábad, a térded környéki masszázst szereted, ahol különösen érzékeny vagy. Büszke lehetsz, mert nálad hosszabb ideig talán egyetlen csillagjegy sem képes elnyújtani a szerelmi együttléteket.

A számodra tökéletes szexpartnert a Rák, a Bika, a Szűz és természetesen a Bak jegyek szülöttei között találhatod meg.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

 

A Vízöntő megválogatja, kivel bújik ágyba. Nálad ugyanis feltétel, hogy partnered a külső mellett az intelligenciájával is lenyűgözzön. Szereted, amikor a társad izgalmas üzenetekkel elcsábít, és az is nagyon felcsigáz, amikor a fantáziáját is beveti a szeretkezések közben. Az unalmat, az egyhangúságot te sem viseled hosszú távon.

Tökéletes párra az Ikrek, a Nyilas, a Szűz és természetesen egy másik  Vízöntő személyében találhatsz.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak azokkal érzi magát a legjobban az ágyban, akik csodálják őt. Romantikus, érzéki lelked simogatásra, kényeztetésre vár. Szereted a szép szavakat, és azt is, amikor párod a csábíráshoz megadja a megfelelő körítést. Szívesen használod kitűnő fantáziádat az ágyban is. Olyan partnerre vágysz, aki hozzád hasonlóan az érzékiséget szereti a leginkább.

A legjobb szeretőt a Szűz, a Rák, a Mérleg és talán a Skorpiók között találhatod.

(TheEarthChild)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top