Horoszkóp

Ezzel a 4 csillagjeggyel nem könnyű kijönni

Akadnak simulékonyabb, és akadnak nehezebben kezelhető csillagjegyek. Utóbbiak közül azt a négyet mutatjuk be, akiket nem érdemes zavarni, amikor épp valamilyen tevékenységbe merültek. Melyik az a négy csillagjegy, akikkel nem mindig egyszerű kijönni? Íme.

Előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor nem érted, miért nem szólhatsz a párodhoz, a munkatársadhoz, vagy miért tűnik el napokra a legjobb barátod. Nos, elképzelhető, ők is olyan csillagjegyben születtek, amelyikkel időnként csöppet sem egyszerű kompromisszumot kötni. Kicsit bogarasak, maguknak valók, nehezebben követhetők lehetnek.

A Kosok lázadnak

A Kos könnyen fellázad, ha valami olyasmit kérsz tőle, ami csöppet sincs ínyére. Aztán amikor rádöbben, hogy végül is elfogadható és teljesíthető a kérésed, ugyanilyen gyorsan lehiggad. A Kost könnyű felbosszantani, felidegesíteni azzal, ha nem tudja, valójában mit vársz tőle. Mivel az egyenesség híve, a problémáidat mondd ki, ne kerüld a témát. Amikor pedig belemerül a feladataiba, jobb őt békén hagyni.

A Bikák robbannak

A Bikáról úgy tűnhet, könnyen visszanyeri a nyugalmát, de ez inkább csak kívülről látszik így. A feszültséget hosszabb ideig gyűjti magában, aztán a legváratlanabb helyzetben robban ki. Ekkor pedig teljes mértékben elveszítheti a rá oly jellemző higgadtságot, nyugalmat, a harctól sem riad meg. Azzal is kihozod a sodrából, ha a szeretetét vonod kétségbe.

A Bakok maguknak valók

A Bak gyakran tűzi az ajtajára a ne zavarj! táblát. Nem annyira köztudott róla, de a csillagjegy szülötte bizony lehet magának való is. Ilyenkor pedig az sem igazán érdekli, mit gondolsz róla. Kívülről úgy tűnhet, meg tudod őt közelíteni, aztán kiderül, hogy áthatolhatatlan védőpajzsot visel. Időnként előfordulhat, hogy önmagához képest megnyílik, de aztán a maga alkotta szabályok miatt gyorsan visszavonulót fújhat. Amikor épp feldúlt, vagy ideges, jobb őt messziről elkerülni.

A Vízöntő álarcot visel

A Vízöntő abban a vonásában mindenképpen hasonlít a Bakhoz, hogy az érzéseit mélyen elrejti, és inkább álarcot visel. Azokat az embereket messze elkerüli, akik ítélkeznek fölötte. Eleinte nyersnek, ridegnek tűnhet, akkor mutatja meg a kedvesebb oldalát, amikor jobban megismertétek egymást. Az ugyanakkor biztos, hogy csöppet sem egyszerű vele kompromisszumot kötni, hiszen a saját érdekét tartja szem előtt, és nem igazán foglalkozik azzal, hogy te mit szeretnél tőle.

Ezekkel a csillagjegyekkel nem mindig könnyű egyezségre jutni
Ezekkel a csillagjegyekkel nem mindig könnyű egyezségre jutni

(via TheEarthChild)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top