Horoszkóp

Válassz egy tollat, megmondjuk, ki vagy

Válassz egy tollat, és eláruljuk a személyiségjegyeidet. A választások és a döntések ugyanis utalhatnak jellemvonásaidra. Hogy épp melyik színt vagy formát kedveled, árulkodik a legjellemzőbb tulajdonságaidról. Kész vagy egy játékra? Akkor rajta, válassz egy tollat.

A képen látható színes tollak közül válaszd azt, amelyik elsőre megfog, vagy a színe, vagy a formája miatt, vagy természetesen bármilyen okból. Ne hezitálj rajta, a személyiségtesztek esetében fontos, hogy ösztönösen dönts, ne kezdj mérlegelni, gondolkodni.

Válassz egy tollat, megmondjuk, ki vagy

Ha az 1-es tollat választottad,

különleges fantáziával rendelkezel. Személyiséged erős és határozott jegyeket mutat, amit sokan félreérthetnek. Folyamatosan fejleszted önmagad. Maximalista vagy, hatékonyan végzed a feladataidat, viszont elkeserít, ha valami nem a terveid szerint végződik.

Ha a 2-es tollat választottad,

bármikor képes vagy a megújulásra, amikor szükségét érzed. Könnyen és gyorsan tanulsz, az egyedüllét sem okoz különösebb gondot számodra. Szeretteid ennek ellenére szívesen támogatnak bármiben, amire és amikor csak szükséged van.

Ha a 3-as tollat választottad,

személyiségjegyed szerint bátor és vállalkozó típus lehetsz. Rendkívüli energiákkal bírsz, fáradhatatlanul végzel egyszerre több feladatot is. Szemed előtt mindenkor a céljaid megvalósítása lebeg.

Ha a 4-es tollat választottad,

egészen biztosan szükséged van a harmóniára, a lelki békére. Okos tanácsaiddal szívesen segítesz másoknak. Akkor érzed magad a legjobban, amikor szeretteiddel vagy a barátaiddal múlathatod az időt.

Ha az 5-ös tollat választottad,

egészen biztosan erős benned a kreativitás, az alkotás vágya. Kézügyességgel is megáldott a sors, ennek ellenére előfordulhat, hogy nem bízol kellően magadban és a képességeidben. Rettegsz attól, hogy hibázhatsz.

Ha a 6-os tollat választottad,

személyiségedhez biztosan hozzátartozik a szabadság érzése. Nem szeretsz, nem is akarsz másoktól függeni. Elérhető célokat tűzöl magad elé, ismereteidet folyamatosan fejleszted.

(TheEarthChild)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top