Horoszkóp

5 egyszerű trükkel tisztíthatod meg otthonodat a negatív energiáktól

Az otthonod a legbiztonságosabb hely, ahová haza térhetsz. De még a legszeretettebb lakásban is lehetnek olyan helyek, amelyek negatív energiákat sugároznak. Már pedig a negatív energiák rontják a hangulatodat, a testi és lelki egészségedre is ártalmasak lehetnek. Cikkünkben 5 szuper egyszerű módszert mutatunk be, amelyekkel megtisztíthatod a tereket.

1. Negatív energiák lehetnek a bejárati ajtó és az ablakok körül

A bejárati ajtót legalább kétszer használod naponta, reggel, amikor elmész és este, amikor megérkezel. A nyílászárók környékén érezhető negatív energiát könnyedén megszüntetheted, ha kevés sót szórsz közvetlenül az ablak és az ajtó alá. Két teljes napon át hagyd a sót “dolgozni”, majd söpörd vagy porszívózd fel. Egy alapos kereszthuzat a teljes lakást átszellőzteti.

2. Lágy dallamokkal oldd a negatív energiákat

Nemcsak a hangulatodat és a lelkedet dobod fel, ha lágy, kellemes zenét hallgatsz otthonodban. A lakásod negatív energiái is eltűnnek az angyali dallamoktól. Érdemes minél többször és a lakásod minél több helyiségében bekapcsolni a lejátszót. Önmagában már az is sokat segít, ha csengettyűvel végigjárod a lakást, és mindenhol csengetsz néhányat.

3. A zsálya oldja a lakás negatív energiáit

Friss vagy szárított zsályát vásárolhatsz piacokon, amit érdemes a lakásod különböző helyiségeiben vázában kitenni. Nemcsak szép látványt és kellemes illatot áraszt magából ez a gyógy- és fűszernövény, de otthonod energiáira is jótékonyan hat.

4. A kristályok hatékonyan tisztítják otthonodat a negatív energiáktól

A gyógyító kristályok otthonodra is jótékonyan hatnak. A fekete turmalin bámulatosan tisztítja meg lakásodat a negatív energiáktól. Akkor is használhatod, ha épp depressziósabb időszakodat éled. A rózsakvarc szintén pozitív energiákat sugároz, érdemes beszerezned belőle néhányat. Hogy feltöltsd a kristályokat, időnként tedd ki őket a napfényre.

A kristályok segítenek a tértisztításban is
A kristályok segítenek a tértisztításban is

5. A törött tárgyak negatív energiát sugároznak

Bármennyire is kötődsz néhány tárgyhoz, mindenképpen ki kell dobnod őket, ha eltörtek, vagy megrepedtek. Ne próbáld megragasztani, nem érdemes. A csészék lepattant füle, a megrepedt tányérok sem szolgálnak többé téged. Szabadulj meg ezektől, és könnyedén megtisztítod a teret a konyhádban.

(EWAO)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top