Horoszkóp

Eperhold lesz pénteken, ezt üzeni a horoszkópod

Pénteken telihold lesz, nem is akármilyen. Ismét különleges eperszínben ragyog majd a Hold az égen. Mit üzen a horoszkópod erre a különleges holdállásra? Íme, máris megtudhatod.

Június 9-én, pénteken a Nyilas jegyében tartózkodik a hold. A teliholdról tudni kell, hogy gyakran jár feszültséggel. Ezen a napon pedig ráadásul eperhold ragyog majd az égen, amit mindenképpen érdemes lesz megnézni. Ilyen különleges vöröses színben ugyanis ritkán pillanthatod meg ezt az égitestet. És az sem mellékes, mire figyelmeztet a horoszkópod pénteken.

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként felpörget a telihold. Úgy érzed, most igazán nincsenek határok, azt érhetsz el, amit csak akarsz. A párkapcsolatodban ugyanakkor légy higgadt, mert könnyen tehetsz vagy mondhatsz olyat, amit később megbánnál.

A Bika (április 19. – május 20.)

Jó lesz átmenetileg nagyon figyelned a pénzügyeidre, ha a Bika jegyében születtél. Az eperhold ugyanakkor segít a kommunikációs nehézségeiden.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként mindenképpen figyelj, mire költesz a következő napokban. Inkább spórolj, mert sokkal jobb lehetőségek várnak a teliholdat követően.

A Rák (június 21. – július 22.)

Mindenképpen figyelj most az egészségedre, könnyen megbetegedhetsz, ha a Rák jegyében ünnepled a születésnapodat. A telihold számodra különösen sok stresszt hozhat, ez gyengítheti az immunrendszeredet, ráadásul könnyebben megbántódhatsz, mint máskor.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Most az lenne a legjobb, ha félretennéd a hiúságodat. A telihold számos feszültséget okozhat a kapcsolataidban, ha Oroszlán jegyűként nem változtatsz a hozzáállásodon.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Nehéz döntés elé állíthat az élet, ha a Szűz jegyében születtél. A horoszkópod arra figyelmeztet, figyelj az érzéseidre, és semmiképpen ne siesd el a döntést. Jobb lehetőségek várnak a teliholdat követően.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kihívások várnak rád a telihold idején, ha a Mérleg jegyében ünnepled a születésnapodat. Mindez pedig a kommunikáció terén okozhat számodra nehézséget. Gondold meg legalább kétszer, mit és hogyan mondasz ki. Próbálj meg türelmes lenni, így kerülheted el a kockázatos helyzeteket.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Önmagaddal kerülhetsz a legnagyobb konfliktusba a pénteki eperhold hatására, ha a Skorpió jegyében születtél. Túlreagálhatsz dolgokat, ezért még inkább figyelj a gondolataidra, arra, hogy épp mivel gyötröd magad fölöslegesen.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Épp itt az ideje egy kis lazításnak és kikapcsolódásnak, ha a Nyilas jegyében születtél. A csillagjegy szülötteire egyébként is jellemző, hogy imád utazni. Itt az idő, kerekedj fel a hétvégére, és töltsd fel az energiakészleteidet.

Feszültségeket is hozhat a pénteki eperhold a csillagjegyeknek
Feszültségeket is hozhat a pénteki eperhold a csillagjegyeknek

A Bak (december 22. – január 19.)

Most épp olyan időszakot élsz, amikor nem vagy túlterhelt, ha a Bak jegyében születtél. Használd ki a lehetőséget, hogy könnyedebben szabadulsz meg dolgoktól, mint máskor. Az újdonság reményében dobj ki mindent, amire már nincs szükséged.

A Vízöntő (január 20.- február 18.)

Vízöntő jegyűként több közeli barátodat is elveszítheted mostanában. Érdemes egy kicsit elgondolkodnod, vajon mi alakult kedvezőtlenül. A telihold idején komoly felismeréseket tehetsz.

A Halak (február 19. – március 20.)

Most mindenképpen erősnek kell lenned, ha a Halak jegyében születtél. Még ha úgy érzed is, hogy torkig vagy bizonyos dolgokkal, most jobb, ha ezekre nem gondolsz. Őrizd meg hidegvéred, később a problémákat könnyedén megoldod.

(EvolveMe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top