Horoszkóp

Ez a 6 csillagjegy nem hagy el, ha beléd szeretett

Hat csillagjegy szülötte biztosan nem hagy el, ha egyszer úgy igazán beléd szeretett, vagy kimondta az igent. Az is igaz, egyikőjük sem lesz túl könnyen szerelmes, de ha ez megtörténik, bármelyikük kitartásában biztos lehetsz. Íme, a részletek.

Az egyik csillagjegy szülötte pillanatok alatt szerelmes lesz, a másiknak ugyanehhez hosszabb időre lehet szüksége. Az egyik csillagjegy szülötte gyorsan kiábrándul, a másik épp ellenkezőleg, ha beléd szeretett, az érzései tartósak. Ez a 6 csillagjegy a horoszkóp szerint az utóbbiak közé tartozik.

1. A Kos mindent megtesz, ha szerelmes

A Kos annak ellenére, hogy sokszor fejjel megy a falnak, a szerelemben ritkán meggondolatlan. Határozottsága ellenére az érzéseitől megijedhet. Előfordul, hogy fejest ugrik a párkapcsolatba, ilyenkor a gyors fellángolást többnyire gyors kiábrándulás követi. Így amikor az érzései lassan mélyülnek el, hosszan tartóan és szenvedélyesen tud szeretni. Ha egyszer kimondja a boldogító igent, a párjáért onnantól mindent megtesz.

2. Az Ikrek az igazit keresi

Úgy tűnhet, az Ikrek a szerelemben pillangóként repül egyik partnerről a másikra. Valójában pedig, amikor igazán szerelmes, kitart a párja mellett. Az Ikrek kevésbé félénk a Koshoz képest, de kétségek azért őt is gyötrik. Amikor úgy érzi, az igazival hozta őt össze a sors, képes teljesen átadni magát az érzéseknek. Nagyszerű partner minden tekintetben.

3. A Mérleg hűséges

A Mérleg párkapcsolat nélkül nem igazán érzi jól magát. Amikor társra lel, párjához mindenkor hűséges, szerelméért mindent megtesz. Mindenkor a kompromisszumokra törekszik, a vitás helyzeteket kerüli. Fontos számára, hogy társa éreztesse vele, mennyire szereti és tiszteli őt.

4. A Szűz félénk

A Szűz lehet félénk. Leginkább a csalódásoktól tart. Aki mélyen megbántja őt, az fekete listára kerül nála, a sérelmeket pedig sosem tudja megbocsátani. Akit a bizalmába fogad – ami csöppet sem egyszerű sem neki, sem a párjának –, amellett ugyanakkor a végsőkig kitart.

5. A Nyilas őszinte

A Nyilas nyitott és őszinte. Ő sem könnyen mondja ki a boldogító igent, az is hosszabb időt vehet igénybe, mire leköti magát valaki mellett, de amikor meghozza ezt a számára csöppet sem könnyű döntést, onnantól partnere biztos lehet a kitartásában és szerelmében.

6. A Halak a legbecsületesebb

A Halak talán az állatöv legbecsületesebb csillagjegye. Ha úgy érzi, valaki csak játszik vele, gyorsan kilép a kapcsolatból. Partnere mellett hosszú éveken át kitart, ha érzi a biztonságot, a szeretetet, megbecsülést és a tiszteletet.

Ezek a csillagjegyek nem hagynak el, ha igazán beléd szerettek
Ezek a csillagjegyek nem hagynak el, ha igazán beléd szerettek

(PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top