Horoszkóp

2017-es nagy nyári horoszkóp

Kíváncsi vagy, mit ígérnek az idei nyárra a csillagok pénz, utazás szerelem terén? Olvasd el nagy nyári horoszkópunkat!

Kos

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Szerelem: Június 9-én Jupiter végre elindul előre. Ezzel számodra vége a nosztalgiázásnak. Többet nem fog nyomasztani a múlt. Ennek kettős hatása lesz: 1. A kibékülésnek és/vagy a régi kapcsolat feltámasztásának esélye véget ér. 2. Beléphet egy új, méltó, legális szerelem. Július 6-tól az Oroszlánba lépő bolygók (Merkúr, Mars, Nap, Vénusz) felerősítik a vonzerődet és a szenvedélyedet. Ettől lesz igazán forró a nyarad.

Pénz: Június 6. és július 4. között Vénusz a Bikában a pénzügyeidre kedvezően hat. Vénusz, a Kis szerencse bolygója, ami azt jelenti, hogy apró szerencse ér a bevétel oldalon. “Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli” elv érvényesül. Júliustól az a bolygófelvonulás, ami az Oroszlánban lesz, költekezésre hajlamosít. Ne engedj a kísértésnek, mert adósság örvénybe sodrod magad! Önfegyelemmel képes vagy megelőzni a bajt.

Utazás: A legjobb az lenne, ha június 7. és 20., vagy július 5. és 30. között utaznál. Ekkor a Merkúr, Nap és Vénusz felhőtlen nyaralást ígér, ami nem lesz eseménytelen. De te pont ezt élvezed. Az Oroszlánban zajló bolygófelvonulás július 6-tól augusztus 22-ig azt vetíti előre, hogy ekkor is mehetnéked lesz. Egy meghosszabbított hétvége is jót fog tenni testednek, lelkednek. Csak a napszúrástól és leégéstől védd magad!…

Bika

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Szerelem: Június 4. és július 19. között szentimentális hangulat uralkodik el rajtad. Kérdés, hogy a párod szereti-e, tolerálja-e ezt. Illetve, ha még nincs párod, akkor ki tartja szexinek az érzelgősséget. Tény, hogy akár tetszik a másiknak, akár nem, te szokatlanul szenzibilissé válsz. Június 6. és július 4. között a Bikában járó Vénusz ellenállhatatlanul vonzóvá tesz. Szóval nem kell aggódnod a népszerűséged miatt…

Pénz: Ne szégyelld, hogy neked központi kérdés a pénz (nem csak nyáron). Hiszen a hangulatodat alapvetően meghatározza, hogy vehetsz-e új fürdőruhát, vagy kiülhetsz-e egy kellemes kerthelyiségbe fagyizni. Erre mindre lesz lehetőséged, ha sikerül a “jut is, marad is” elvet érvényesítened. Vagyis továbbra is tegyél félre, hogy biztonságban érezd magad! Sajnos lesz pár kritikus nap: június 9., 15., 18., július 24.

Utazás: Június 4-től július 21-ig és július 31-től augusztus 25-ig kedveznek a bolygók az utazásnak, nyaralásnak. Gyakorlatilag egész nyáron utazhatsz. Néhány feszült napot leszámítva: június 30., július 2., 9., 10., augusztus 15. Ha lehet, ezeken a napokon maradj ott, ahol vagy! Amennyiben úgy jön ki a lépés, hogy pont utazol, kalkulálj pluszidővel: menj ki előbb a pályaudvarra vagy reptérre, szánj több időt az utazásra!

Ikrek

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Szerelem: Június 20-ig a Nap az Ikrek jelében jár, amitől “rajtad a világ szeme”. Túlzás nélkül állítható, hogy te vagy az események középpontjában. Szóval vonzó és népszerű leszel. Több hódolód is akad. Több vasat tarthatnál a tűzben. Kérdés, hogy megéri-e. Vagy azt a korrektséget képviseled, amit te is elvársz. Július 6-tól augusztus 22-ig különösen élénk lesz a társasági életed. Élvezd, és nyisd ki a szemed és a szíved!

Pénz: Annyit dolgozhatsz idén nyáron, amennyit akarsz, és annyi bevételed lesz, amennyit dolgozol. Mars őrületesen sok energiát hoz neked június 4. és július 19. között. De nem fog jól esni, ha anyagiassá válsz, mert ez nem a te stílusod. Megvan az a veszélye, hogy barátokat veszítesz azzal, ha folyton a pénzedet számolod, és/vagy folyton arról beszélsz, hogy mennyit keresel, és mi mindent engedhetsz meg magadnak…

Utazás: Az ideális időszak az utazásra július 6. és augusztus 22. között, ill. augusztus 26. után lesz. Idén készülj úgy, hogy több rövidebb szakaszban nyaralhatsz! Bebizonyosodik, hogy nem kell hetekre és nem kell messzire utaznod ahhoz, hogy kikapcsolódj! Sőt most az fog jól esni, hogy sokféle élményben lesz részed. Csak a kánikulában kell vigyáznod magadra, mert egy napszúrás akár több napra is ágynak dönthet…

Rák

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Szerelem: Az egész nyaradat átlengi egyfajta nosztalgiázás. Ez láthatatlanul, a háttérben munkál, és megnehezítheti, hogy élvezd a jelent. Június 4. és július 19. között Mars a Rákban energikussá, de türelmetlenné is tesz. Ez nincs jó hatással a szerelmi életedre akkor se, ha van párod, és akkor se, ha még nincs. Július 31-től Vénusz, a szépség bolygója a Rákban visszaadja azt a finomságot, amitől vonzó vagy…

Pénz: Igaz, hogy július 6-tól a bevételi oldaladat erősítik a bolygók, de túlzásokra és elbizakodottságra késztetnek. Az a pluszpénz, ami most jön be, kitűnő lehetőség, hogy tartalékot képezz. Az is igaz, hogy ennek a pénznek rengeteg helye van. Mielőtt költekezésbe kezdesz, ülj le, írd össze, hogy mire szeretnél költeni! Majd állíts fontossági sorrendet, prioritást! Ennek betartásával jogos elégedettség száll meg.

Utazás: A bolygók július 26-tól kedveznek az utazásnak. De az is látszik, hogy nem fogod kibírni addig, ha nem engedélyezel magadnak előtte rövidebb kiruccanást. Egy hétvégi strandolás vagy egy hétvégi wellnessezés kielégítő. A hosszabb nyaralás pedig ráér augusztusban. Bár az sem tragédia, ha idén csak ilyen rövidebb szabadság adatik meg. A lényeg, hogy víz mellé menj! Lásd, halld, szagold, mártózz meg benne!

Oroszlán

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Szerelem: Júniusban mindenáron ellen kell állnod a csábításnak, ami titkos szerelemre hív. Július 6-tól jön el a te időd. A bolygók egymás után lépnek be az Oroszlánba (Merkúr, Mars, Nap, Vénusz), és rád terelik a figyelmet. Ha nem vagy szégyenlős, akkor élvezni fogod, hogy egyre több bókot és/vagy meghívást fogsz kapni. Kérdés, hogy lesz-e köztük olyan, amire szívesen mondasz igent. Ugyanis továbbra is magasan van a léc…

Pénz: Valójában csak július 26-tól tudsz észszerűen mérlegelni a pénzzel kapcsolatosan. Addig az a veszély fenyeget a bolygók szerint, hogy meggondolatlanul veszel új cuccokat. Ne álltasd magad azzal, hogy olcsón jutottál hozzá! Inkább tedd fel a kérdést, hogy valóban szükséged van rájuk! Július 26. után a Szűzbe lépő Merkúr segít, hogy takarékosabban és szisztematikusabban költs. Így sokat spórolhatsz, tartalékolhatsz.

Utazás: Június 9-én Jupiter több hónapos hátrálás után végre elindul előre. Ez kedvező, ha utazni akarsz. Akár belföldre, akár külföldre mész, óriási élmények várnak rád. Kedvező napok: június 13., július 19. Azonban lesz pár rázós nap is: június 25., július 6., augusztus 17. Lehetőleg ezeken a napokon ne utazz! Ha mégis utaznod kell, akkor ne kapkodj! Ez a nyár hőséget hoz. Vigyáznod kell a kánikulával és a túlzott légkondival.

Szűz

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Szerelem: Egy barátságból bármikor szerelem lehet június 4-től. Különösen intenzív napok: június 26., 28. és július 6. A kérdés csak az, hogy a vonzalom kölcsönös-e. Ha igen, akkor minden oké. De ha nem, akkor kínos helyzetbe kerülhetsz, és elveszíthetsz egy barátot. Úgy előzheted meg, ha nem célozgatsz, nem flörtölsz, hanem konkrétan rákérdezel, hogy most épp mi zajlik közöttetek. Hidd el, mindenkinek jobb lesz így!

Pénz: Rendkívül szerencsés időszak elé nézel: június 9-én Jupiter, a Nagy szerencse bolygója több hónapos hátrálását befejezve végre elindul előre, ami szerencsét hoz neked a bevétel oldalán. Vigyázz, mert bár sok helye lenne a pluszpénznek, eszeveszett költekezésre hajlamosít! Bölcsen tennéd, ha ebből tennél félre az év végi ünnepekre. Gondolkodj előre! Milyen jól fog jönni ez a pénz karácsonykor és szilveszterkor!

Utazás: Június 6. és július 4. között a Vénusz egy olyan külföldi utazást jelez, ami le fog nyűgözni. Utólag azt fogod mondani, hogy minden pénzt megért. Pont ezért mondj igent! Az égen semmi sem mutat akadályt vagy nehézséget. Utazásra a legkedvezőbb nap a június 24. Szent Iván-napra virradóan ráadásul még újhold is lesz, amitől az egész még misztikusabbnak ígérkezik, akár külföldre utazol, akár itthon ünnepled a hagyományokat.

Mérleg

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Szerelem: A szerelmi életed idén nyáron 3 fázisra osztható: 1. Június 8-ig a hátráló Jupiter arra hajlamosít, hogy hátranézz. Ez egy régi szerelem visszatérésének esélyét hozza magával. 2. Június 9-től Jupiter elindul előre, amitől végre abbahagyod a nosztalgiázást. 3. Augusztus 3-án Uránusz hátrálni kezd, ami azt szimbolizálja, hogy a múltadból valaki váratlanul felbukkanhat. Csak ne engedd, hogy ez a jelent összezavarja!

Pénz: Június 6. és július 4. között Vénusz, a szépség bolygója arra csábít, hogy vegyél meg mindent, ami szép. Ez nem csak költséges, de lehetetlen is. Pontosan tudod, hogy minden szezonban jönnek ki új színek, új trendi táskák, papucsok, mini- és maxiruhák. Mielőtt felvásárolsz egy teljes új szettet, menj haza, és szedd elő a tavalyi és a tavaly előtti kincseidet! Míg válogatsz, elkezdődik a nyári nagy leárazás…

Utazás: Június 20-ig, ill. július 5. és 30. között a legjobbak a konstellációk, ha utazni szeretnél. Legszuperebb napok: június 3., 13., július 18. Viszont lesznek rázós napok is: június 9., 15., 18., július 24. Tanácsos lenne ezeken a napokon egy helyben maradni. Igyekezz úgy alakítani a programodat, hogy vagy még nem indulsz, vagy már ott vagy, vagy már hazaértél. Ha ez nem jön össze, akkor legyél végtelenül türelmes mindenkivel!

Skorpió

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Szerelem: Idén nyáron rád talál a szerelem akkor is, ha már van kapcsolatod, és akkor is, ha még nincs. Előbbi esetben Vénusz, a szerelem és szépség bolygója “felnyitja” a szemedet, és ismét szépnek látod a párodat. Utóbbi esetben olyan emberrel fogsz összefutni, akitől tátva marad a szád. Szépségétől el leszel ájulva. Mindez június 6. és július 4. között lesz a legintenzívebb. De sietned nem szabad – javasolja a Bikában járó Vénusz.

Pénz: Kiadásaid június 20-ig, ill. július 5. és 30. között sok fejtörést fognak okozni. Úgy tűnik, hogy egyszerre több dolgot is ki kell fizetned. Valahogy húznod kéne az időt. Ugyanis Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura augusztus 25-én indul el előre, és a bevételeidet erősíti fel. Innentől számíthatsz arra, hogy nem lesznek anyagi gondjaid. Tehát addig kell kitartanod. Kérdés, hogy ennek tudata átsegít-e a nehéz időszakon.

Utazás: Feltétlenül víz mellé kell menned. Ott tudsz ellazulni, feltöltődni. Utazásra a legalkalmasabb időszak: június 4. és július 21., ill. július 31. és augusztus 25. között. Legjobb napok: június 26., 28., július 6., augusztus 12. Sajnos pár rizikós nap is lesz: június 30., július 2., 9., 10., augusztus 15. Jól tennéd, ha ezeken a napokon nem utaznál. Persze nem a félelem, hanem az óvatosság a megelőzés leghatékonyabb módja…

Nyilas

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Szerelem: Ez a nyár sem fog eltelni szerelmi kalandok nélkül. Kérdés, hogy független vagy-e. Ha igen, akkor törekedj arra, hogy ne kötelezd el magad! Ha nem vagy független, akkor ne tedd ki magad alantas jeleneteknek! Augusztus 24-ig Szaturnusz hátráló mozgása szerint van időd feldolgozni, megoldani a múltat. Augusztus 25-től már nem lesz időd a régi dolgokon agyalni, hanem a jövőt, a jövődet, a jövőtöket kell építened.

Pénz: Az anyagi helyzeted alakulása azon múlik, hogy mennyire költekezel. Ez nem közhely, mivel a kiadásaid sajnos megugorhatnak június 4. és július 21., ill. július 31. és augusztus 25. között. Muszáj lesz prioritást állítanod. De még így is előfordulhat, hogy a tartalékodhoz kell nyúlnod. Ne keseregj ezen! Augusztus 25-től a Nyilasban járó Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura elindul előre, vagyis innentől neked dolgozik az idő…

Utazás: Olyan (valószínűleg) külföldi út vár rád, ami évek óta szíved vágya. Lehet, hogy korábban sokszor poénkodtál vele, de most elérhető valósággá válik. El ne mulaszd! És úgy kalkulálj, hogy nem mindenki akar veled tartani! Utazásra legkedvezőbb időszak: július 6. és augusztus 25. között. Különösen jó napok: július 19., 24., augusztus 13., 21., 22. De óvatosnak, körültekintőnek és fegyelmezettnek kell lenned augusztus 7-én.

Bak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Szerelem: Június 4-től valaki provokálni akar. Ebből vagy óriási veszekedés, vagy óriási szerelem lesz. Mindez a Marsnak köszönhető. Szerencsére jön Vénusz, a szerelem és szeretet bolygója július 31-től, és helyre hozza azt, amit nem rontottál el véglegesen. Ennek tudatában kell okosan kiállnod a provokációt. Egyénileg eltérő, hogy mindez egy már működő párkapcsolatot vagy egy éppen kezdődő párkapcsolatot tesz próbára.

Pénz: Te alapvetően spórolós, takarékos ember vagy. Ennek ellenére idén nyáron a szokottnál költekezősebb kedvedben leszel július 6. és augusztus 25. között. Az Oroszlán jegyében felvonuló bolygók szerint a kiadásaid egy részének élvezeti értéke van. Vagyis nem biztos, hogy le kell mondanod róla. Úgy tűnik, egy kis luxust megengedhetnél magadnak. Ettől büszkévé válsz, és olyan élményekkel gazdagodsz, ami jót tesz neked…

Utazás: Július 26. után lesznek a legjobb konstellációk utazás szempontjából. Augusztus 13. és 30. között visszatérhetsz egy olyan helyre, ahol jártál már. Ez hihetetlen nagy élményt tartogat a számodra. Akkor is, ha régen nem ez volt a kedvenced. Ettől függetlenül az utazás sikere attól függ, hogy lesz-e időd alaposan megtervezni minden apró részletet. Ha igen, akkor nyugodtan indulhatsz el, tudva, hogy mindent megtettél.

Vízöntő

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Szerelem: Több hódolód is lesz idén nyáron július 6. és augusztus 25. között. Egyikük arisztokratikus stílusával fog levenni a lábadról. Merkúr, a kommunikáció bolygója azt jelzi, hogy figyelmed középpontjában a beszélgetések lesznek. Szó szerint és átvitt értelemben is helytálló a megállapítás, hogy a másik hangszíne beszédesebb lesz, mint az, amit valójában mond. Vagyis hagyatkozz bátran a füledre, és ne csak a szívedre!

Pénz: Ha nem akarsz mínuszba kerülni, akkor idén nyáron kivételesen folyamatosan írd a kiadásaidat! Ez különösen sokat fog segíteni július 26-tól. Amennyiben látod, hogy mire megy el a pénz, könnyebb lesz leállítanod. Ezt olyan tökélyre fejlesztheted, hogy még tartalékot is képezhetsz anélkül, hogy bármiről le kéne mondanod. Ebben legnagyobb szövetségesed augusztus 23-tól a Nap lesz, ami fővilágosítóként rávilágít a megoldásra.

Utazás: Június 8-ig régi, június 9-től új helyekre utazhatsz. Mindkettőben Jupiter, a Nagy szerencse bolygója lesz segítségedre. Eszerint nagy utazás és/vagy nagy élmény vár rád. Úgy tűnik, hogy az élmények nemcsak szokásos módon, hanem szellemi szinten is várhatóak. Sőt sokat tanulhatsz abból, amit látsz, és tapasztalsz. Ettől még inspirálóbbnak ígérkezik az utazás. Szóval mindenképpen menj! Garantáltan nem fogod megbánni…

Halak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Szerelem: Július 26. után bármikor beléphet az életedbe egy olyan ember, aki egyszerre lesz idegesítő és izgalmas is. Ezt az embert Merkúr jelzi, ami a Szűz jelében járva a másikat józanná, precízzé és eszessé teszi. Ha ezekben te nem vagy a legjobb. Szóval sokat tanulhatsz tőle. Felmerül a kérdés, hogy a tanulás nem oltja-e ki a szerelmet. Lehet, hogy a szerelem az “álruha”, amibe a másik “belebújva” tudja átadni a tanítást.

Pénz: Ha nincsenek adósságaid, akkor nyáron bírd ki, és ne vegyél fel hitelt, ne kérj kölcsön! Június 9-én Jupiter elindul előre, és felgyorsítja a pénz kiáramlását. Ez nem csoda, hiszen nyáron sokkal több élvezetes dologra lehet, lehetne költeni. Amennyiben nem akarsz negatív spirálba kerülni, minden egyes kiadásodat fontold meg! Az sem lenne baj, ha egy garasoskodó rokonodat bevonnád. Ő lelkesen fog segíteni neked…

Utazás: Idén nyáron utazásra a legjobb időszak június 6. és július 5. között van. Ezt Vénusz mutatja, ami a Bikában járva igazi gourmand élményeket ígér. Vagyis ne vess el egy gasztronómiai túrát! Kérdés, hogy nyár elején el tudsz-e szabadulni a munkádtól. Ha nem, akkor legalább egy hétvégi kiruccanást engedélyezz magadnak! Ha nem sajnálod magadtól az élvezeteket, akkor meglátod, hogy fel fog érni egy egész hetes utazással…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top