Horoszkóp

Mutasd, hogyan alszol, megmondjuk, milyen állat lehetnél

Hogy milyen módon alszol, hogyan ébredsz, egyáltalán mennyi alvásra van szükséged, az bámulatos módon mutatja, melyik állatra hasonlítasz. Milyen típus vagy inkább? A delfinekre hasonlítasz, vagy az oroszlánok lustasága csábít? Cikkünkben érdekes összefüggéseket olvashatsz.

Minden állat más jelentést, üzenetet hordoz. Az állatok viselkedése, alvási szokása az emberek habitusaira is ráilleszthető. Hogy melyik állat milyen szimbolikus jelentéssel bír, melyikre hasonlít az alvási szokásod a leginkább, cikkünkből kiderül.

A delfinekre hasonlítasz a leginkább, ha

gyakran szenvedsz álmatlanságban. A delfinek nagyon keveset alszanak, korán reggel ébrednek, és munkával töltik a napot. Az ébredést követően órában fogyaszd el a reggelidet, hiszen delfinként 10 és 12 óra között lehetsz a legaktívabb. Délután sétálj, lazíts, este pedig még éjfél előtt bújj ágyba.

Az oroszlánokra hasonlítasz, ha

inkább a korán kelő típusok közé tartozol. Már reggel fél 6-kor kidob az ágy, de az is igaz, hogy kora estére teljesen kimerülten esel össze. Oroszlánként a munkában délelőtt lehetsz a legaktívabb, a sportolást pedig érdemes délután 5-re időzíteni. Este 10 óra körül villanyoltás.

A medvékre hasonlít az alvásod, ha

legalább nyolc órás pihentető alvásra van szükséged. Nem szeretsz túl korán kelni, az órát reggel 7-re húzod fel. A legaktívabb te is 10 és 12 óra között vagy, ezért érdemes a problémásabb feladatokat ebben az idősávban elvégezni. Medveként a délutáni sziesztát sem tudod nélkülözni, egy kis pihenésre mindenképpen szükséged van, hogy ismét aktív lehess. Este legkésőbb 11-kor mindenképpen bújj ágyba.

A farkasokra hasonlítasz a leginkább, ha

nehezen megy reggel az ébredés. Úgy kell magad kilökdösni az ágyból. Hogy felébredj, nem árt, ha végzel néhány perces tornagyakorlatot, de legalább hatalmasakat nyújtózkodsz. Legkésőbb 1 óráig ebédelj, hiszen azt követően leszel munkádban a legaktívabb. Este nyolcra már biztosan farkaséhes leszel, ezért a vacsorát semmi esetre se hagyd ki, melyet követően csodákat tesz veled egy forró zuhany. Aztán irány az ágy, mert reggel ismét macerás lehet az ébredés.

Alvásod megmutatja, milyen állat lehetnél
Alvásod megmutatja, milyen állat lehetnél

(TheEarthChild)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top