Horoszkóp

Ebben vagy a legjobb a horoszkóp szerint

Mindenki jó valamiben, minden csillagjegy egyéniség és egyedi. Sokan ugyanakkor nem ismerik fel az erősségeiket, nem tudják, miben lehetnek, lehetnének a legjobbak. A horoszkópból megismerheted azt a csak rád jellemző tulajdonságot, amire igazán büszke lehetsz.

Minden csillagjegynek megvan a maga pozitív tulajdonsága. Mert igenis mindenki jó valamiben. Talán még nem figyeltél fel a valódi erősségedre, és talán nem is tudod, mi az, amire igazán büszke lehetsz. A horoszkópodban ez is benne rejlik.

A Kos céltudatos

kos csillagjegy legnagyszerűbb tulajdonság horoszkópA Kos jegyben születettek tettre készek, erős bennük a megvalósítási vágy. Amit elhatároznak, ők mindenkor meg is valósítják. Nem léteznek előttük akadályok.

A Bika megbízható

bika csillagjegy legnagyszerűbb tulajdonság horoszkópAmit a Bika csillagjegy megígér, azt mindenkor be is tartja. Más jegyeknek mindez gyakran nagyon nehéz lehet, de ő sziklaszilárdan tartja magát az adott szóhoz.

Az Ikrek a kommunikáció mestere

ikrek csillagjegy legnagyszerűbb tulajdonság horoszkópSokan szinte féltékenyek az Ikrek jegyben születettek elképesztő kommunikációs képességére. Ők bármilyen helyzetben és bármilyen témához hozzá tudnak szólni. Beszédkészségük szinte már művészi.

csillagjegyek legnagyszerűbb tulajdonság horoszkóp

Íme a csillagjegyek legnagyszerűbb tulajdonsága (Thinkstockphotos)

A Rák a gondoskodás példaképe

rák csillagjegy legnagyszerűbb tulajdonság horoszkópTalán egyetlen más csillagjegy szülötte sem képes úgy szeretni, ahogyan a Rák csillagjegy teszi. Mindenkor gondoskodó és figyelmes, ráadásul mindez még csak nehezére sem esik.

Az Oroszlán energikus

oroszlán csillagjegy legnagyszerűbb tulajdonság horoszkópAz Oroszlán jegyben születettek különleges kisugárzással rendelkeznek. Sokan keresik a társaságukat, szinte mágnesszerű vonzerővel bírnak. Környezetüknek energiát, erőt, önbizalmat sugároznak.

A Szűz kibogozza a szálakat

szűz csillagjegy legnagyszerűbb tulajdonság horoszkópA Szűz jegyűek a legbonyolultabb rendszerben is meglátják a lényeget, a legapróbb részletet, és persze a hibákat is könnyedén kiszűrik. A kuszaságból kivezető utat rajtuk kívül talán senki más nem találja meg. 

A Mérleg a legvonzóbb

mérleg csillagjegy legnagyszerűbb tulajdonság horoszkópA Mérleg jegyben születettek nemcsak külsőleg nagyon szép és vonzó emberek, a belső kisugárzásuknak sem könnyű ellenállni. Sőt, talán éppen ettől olyan elragadóak. Kedvesek, vidámak, jó érzés a társaságukban lenni.

A Skorpiót nem lehet becsapni

skorpió csillagjegy legnagyszerűbb tulajdonság horoszkópA Skorpió jegyűek szinte belelátnak mások gondolataiba, érzéseibe. Elképesztő energiáikkal azonnal megérzik, ha valaki cselt sző ellenük vagy szeretteik ellen. Őket nem lehet becsapni, azonnal átlátnak a szitán, és nem bocsátják meg az árulást.

A Nyilas szomjazza a tudást

nyilas csillagjegy legnagyszerűbb tulajdonság horoszkópNyilas jegyűek intelligenciája egyedülálló. Fejlesztik is folyamatosan a születetten meglévő képességüket, hiszen ők mindig tanulnak valamit, keresik az új és érdekes információkat, tudásvágyuk csillapíthatatlan.

csillagjegyek legnagyszerűbb tulajdonság horoszkóp

Erre igazán büszkék lehetnek a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

A Bak tudja, mit akar

bak csillagjegy legnagyszerűbb tulajdonság horoszkópA Bak jegyben születettek céltudatosságuk tekintetében biztosan hasonlítanak a Kosokhoz. Állhatatosak, kitartóak, rendíthetetlenek. Ha valamit elterveztek, nincs az, ami vagy aki letéríthetné őket az útjukról.

A Vízöntő zseniális

vízöntő csillagjegy legnagyszerűbb tulajdonság horoszkópAmellett, hogy elbűvölőek, vidámak és vonzóak, a Vízöntő jegyűek újító jellegű gondolkodása elsőrangú. Érdekes meglátásaiknak és különlegesen finom megérzéseiknek köszönhetően új utakat és lehetőségeket tárnak fel.

A Halak higgadt

halak csillagjegy legnagyszerűbb tulajdonság horoszkópKönnyen lehet, a Halak jegyűek higgadtságát mások nem is tartják erősségnek, esetükben ez a tulajdonság pedig nagyon is az. Bármekkora blődséggel találják magukat szemben, sosem ítélkeznek, a hidegvérüket mindenkor megőrzik.

(EvolveMe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top