Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy menekül a házasságtól

Akadnak emberek, akik csöppet sem vágynak a házasság intézményére. Négy asztrológiai csillagjegyben születettekre különösen jellemző lehet, hogy nem akarnak az anyakönyvvezető elé állni és kimondani a boldogító igent. Könnyen lehet, ha a párod vonakodik az esküvőtől, ő is ezen csillagjegyek szülötte.

Egyes csillagjegyekben születettek kifejezetten házasságpártiak, így a Mérlegek vagy a Rákok szívesen kötik össze életüket papíron is a társukkal, míg mások kevésbé érzik úgy, hogy nekik találták volna ki a házasság intézményét.

A Kos házasságában is a saját szabályainak él

A Kos jegyben születettek szeretnek saját szabályokat felállítani, melyekhez párkapcsolatukban is ragaszkodnak. Saját magukban, a saját értékeikben hisznek, amiről nem szívesen mondanak le. velük csöppet sem egyszerű kompromisszumra jutni. Aki el tudja fogadni, hogy esetükben ez a boldog házasság titka, azzal összekötik az életüket.

Az Ikrek több vasat is tarthat a tűzben

Az Ikrek jegyűek vidámak, vonzóak, magabiztosak, rendkívül jól kommunikálnak. A hosszú távú kapcsolatokra, a házasságra ugyanakkor nem mindenkor alkalmasak. Előszeretettel flörtölnek, randevúznak, de érdeklődésük alább hagy, amint kicsit is unalmasnak tűnik a partner.

A Nyilasok nem veszik túl komolyan az életet

A Nyilas jegyben születettek nem feltétlenül kiszámíthatóak, de alapvetően kiegyensúlyozottak, élvezik az életet. Szívesen töltik az időt a barátaik társaságában, érzékenyek a társadalmi témákra. A párkapcsolatokba nem mernek túl mélyen belebonyolódni, menekülőre is foghatják, ha erős a kötelék. Mindenük a függetlenség és a szabadság, amiről egy könnyen nem mondanak le.

A Vízöntők a legbonyolultabb jellemek

Nincs könnyű helyzetben, aki Vízöntő jegyűvel szeretné összekötni az életét. A közhiedelemmel ellentétben a Vízöntők képesek a mély érzésekre és az intim kapcsolatokra. Pontosabban, képesek rá mindaddig, amíg kényelmesen érzik magukat a párjuk mellett. Viszont az a helyzet, a hosszú távú kapcsolatokkal járó kötelezettségek már meglehetősen kényelmetlenek a számukra.

Ez a 4 csillagjegy menekül a házasságtól
Ez a négy csillagjegy menekül a házasságtól

(PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top