Horoszkóp

8 jellel üzen az Univerzum, amikor nem a sorsodat éled

Szinte mindenkivel történnek időnként balszerencsésnek vélt dolgok. Amikor több negatív és kellemetlen, megrázó eseményt kell átélned, megtapasztalnod, nagy valószínűséggel letértél a sorsod útjáról. Az Univerzum nyolc jellel is üzen, ha életedet hajóját nem a megfelelő irányba kormányozod.

Balszerencsés időszakot átélni csöppet sem kellemes. Ennek ellenére az akár többször is ismétlődő negatív eseményeket sokan figyelmen kívül hagyják, ahelyett, hogy önvizsgálatot tartanának. Amikor már tornyosulnak a problémák, mindenképpen érdemes föltenni a kérdést, vajon miért történik ennyi rossz az életedben? Mi az, amit nem veszel észre, mi az, amin változtatnod kéne? A megfejtés senkinek sem könnyű, de némi önvizsgálattal rájöhetsz a válaszokra. Ráadásul ehhez könnyen megfejthető üzeneteket is kapsz.

Az Univerzum ugyanis jeleket küld, amikor érezhetően letértél sorsod útjáról. Többféle módon és többször üzen. A figyelmeztetések eleinte finomak, majd fokozatosan egyre erőteljesebben, érezhetőbben és persze fájdalmasan jelennek meg az életedben. Lényeges, hogy semmi esetre sem a balsorsot avagy másokat okolj a lejtmenetért, hanem nézz picit önmagadba. Ismerd fel a jeleket, ismerd fel a hibákat, majd mielőbb változtass azokon, és térj vissza a számodra rendelt ösvényre.

8 jel, amit az Univezum küld

  • nyomasztó vagy szokatlan érzések kerítenek hatalmukba
  • valahogy semmi sem úgy sikerül, ahogy tervezed
  • egyre gyakrabban fáj a a fejed vagy más testrészed
  • testi sérüléseket szerzel, vagy visszatérő betegségek gyötörnek
  • véletlenszerű, balszerencsés események történnek veled
  • egyre többször kínoz émelygés vagy hányinger (kivéve persze, ha babát vársz)
  • pótolhatatlan holmijaidat lopják el, vagy váratlanul nagyobb összegeket kell kifizetned
  • a semmiből repülnek feléd madarak, az állatok szokatlanul és agresszíven viselkednek veled
Az univerzum jelekkel üzen, ha letértél a sorsod útjáról
Az univerzum jelekkel üzen, ha letértél a sorsod útjáról

(Awareness)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top